2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

Lázár: ostoba vagyok, ez van?

2016. november 18. - Városi Kurir

ostoba1.jpg

Lázár János, Magyarország második főfideszese azt a náluk jól bevált módszert választotta minapi megjelenésekor, – sajtóinfónak nem nevezném, hisz lassan már mindenki ki van tiltva, aki valódi kérdést tehetne fel, amit meg a mikrofonállványok művelnek, az nem sajtó, így a dolog sem sajtótájékoztató - hogy hülyének tettette magát.

Ezt a módszert akkor szokták használni, ha már normális demokráciákban menthetetlennek tűnő problémával találják szemben magukat. Ilyen a Pharaon-saga is, amiben igyekeznek megmagyarázni a magyarázhatatlant, hogy mit  keres egy körözött bűnöző Magyarországon, no pláne szeretett és igentisztelt miniszterelnökünk családja- és háza-táján.

Lázár azt próbálta beadni a jelenlévőknek és rajtuk keresztül a népfenségnek, hogy neki, és a szóban forgó bűnözőnek nincs ujjlenyomatuk, így azonosíthatatlan nem csak ő, hanem az évtizedek óta körözés alatt álló nemzetközi bűnöző úr is. A helyzet azonban ennél picit csavarosabb, hiszen valószínűleg elfeledkezett róla mindannyiunk minisztere, hogy nem sokkal megnyilatkozása előtt párt- és elvtársa, Pintér Sándor belügyér saját szájával közölte az érdeklődő állampolgárokkal, hogy megküldték a körözött ujjlenyomatát, nekünk csak az a dolgunk, hogy összevessük az általunk levettel, amit ugye hivatalból meg kell őriznie a számára vízumot adó országnak, ami persze úgy nagyon nehéz, ha nem is vették le.  

ostoba2.png

Szóval, a hasonló veszett ügyek kezelésére találta ki a kommmmmmmmmmmmmmmmmmmmunikációs agytröszt a hülyének tettetés technikáját. Ám kétélű fegyver ez, hiszen egy becsületben megőszült, vagy akár fiatal éveit taposó fidesz-szimpatizáns fejében egyszer csak elindul a gondolat, hogy

„biztosan jó az nekem, hogy ilyen primer hülyék a vezetőim?”.

Ha pedig valami elindul……, akár felismerés is lehet belőle, és akkor nekik lőttek! Az például nem őrületes elvárás egy megválasztott képviselőtől, hogy ha már bent ül a parlamentben, mert mi, szavazók rábíztuk a jövőnket, akkor esetleg legyen tisztában azzal, hogy miről szavaz, milyen elvrendszer mentén. Az sem nagy elvárás, hogy ha egy újságíró felteszi helyettem a közérdekű kérdéseit, akkor arroganciája pajzsa mögül ne pattintsa le, hanem legyen véleménye, amit dadogás nélkül el is tud mondani, hogy tudjam, mint választó, hogy legközelebb is bizalmat szavazzak-e neki, vagy nem.

ostoba3.jpg

Persze mindennek a másik oldala, hogy mint az állam polgárai, minderre legyen igényünk, és ne érjük be kevesebbel! Ne engedhesse meg magának a kormányzó párt egyetlen tagja sem, hogy tesz rám, és ha mégis, akkor másnaptól már nem, mint közszolga, hanem mint álláskereső élje napjait, jelenlegi beosztásától függetlenül. Ezt csak mi tudjuk elintézni, mégpedig úgy, ha tömegesen, rendszeresen és ellentmondást nem tűrve követeljük! Ha nem hagyjuk magunkat megfélemlíteni, ha kiállunk akkor is a jogaiban sértettért, ha azok pont akkor nem mi vagyunk! Legyen végre elég a magukat gyávaságból, sunyiságból ostobának tettető elöljárókból! Fényt kérünk – ha máshol nem is, hát - az alagút végén, hogy lássuk, hol van végük!

Mátrai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://varosikurir.blog.hu/api/trackback/id/tr2211972172

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vonattal a belvárosba! 2016.11.19. 19:56:08

Szeretnél 17 perc alatt Pesterzsébetről közösségi közlekedéssel a belvárosba jutni? Szeretnél Dunavarsányból, Délegyházáról vagy Dunaharasztiból annyi idő alatt tömegközlekedéssel bejutni Budapest centrumába mint a többiek autóval? Akkor írd alá a pet...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

conchita wurst 2016.11.19. 17:03:03

Inkább hiszek Lázárnak, mint egy névtelen senki blogjának.

Tefan 2016.11.19. 17:15:06

Az ujjlenyomaton kívül azért még van néhány azonosítási módszer!

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.11.19. 17:28:33

'szóban forgó bűnözőnek nincs ujjlenyomatuk, így azonosíthatatlan nem csak ő, hanem az évtizedek óta körözés alatt álló nemzetközi bűnöző úr is. '

- évtizedek óta körözött? Akkor mér nem hallottuk a nevét soha? Mér nem kapta el Gyurcsány?

morph on deer 2016.11.19. 17:46:49

@Kón Bandit:
"Mér nem kapta el Gyurcsány?"

Nem ez a foglalkozása..?

Kedveském, nem állítottad még előre a naptáradat, pedig már jócskán 'elmúltnyócév' azóta, hogy más lett a véreb, tudod?

Meg azért, mert ugan évtizedek óta körözik, de csak 2014 óta élvezi a magyar vendégszeretetet, előtte meg nem!

Tudom, nem könnyű, de ez a körözött 'arab' bűnöző az Orbán családdal üzletel, Orbánnal vacsorázott és Orbánt ez nem zavarta. Olyannyira nem, hogy még a parlamentben is védelmébe vette.

Szóval inkább ne magyarázd, ebből nem lehet jól kijönni.

Apadfaxa 2016.11.19. 18:10:36

@conchita wurst: Az ilyen faszparasztok miatt van hatalmon a Geci és bandája!

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.11.19. 18:15:46

@morph on deer: Aha. Ez mind a ződ dossziéban van a nagyi receptjei mellett?

Mr. Waszabi 2016.11.19. 18:15:48

Akkor az FBI/CIA-nak nagyon kifinomult csúcstechnológiája lehet, ha ujjlenyomat nélkül is pontosan tudják kicsoda Pharaon és nyomon is tudták követni. Pfff. Ez az egész óvodás próbálkozás a kormány részéről annyira béna, mint bármikor korábban. Mikor veszik már észre, hogy egy-két köztörvényes maffiózó miatt nem éri meg magukra vonni a fejlett világ haragját? Tisztára, mint amikor a '80-as években a Kádár-kormány bújtatta Budapesten a Sakált. Csak hát azóta elmúlt 30 év, basszus - fejlődni kellett volna.

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.11.19. 18:24:45

@Mr. Waszabi: Nagyon komoly technikájuk lehet csak akkor miért nem kapják el? Miért nem kapták el eddig?

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.11.19. 18:26:23

@Mr. Waszabi: Már eddig is nagyon magunkra vontuk a fejlett világ haragját, ezért is nem hasít már úgy az ország mint a hülye gyurcsány alatt meg ezért nem jön a turista se.

basszameg

Graves 2016.11.19. 20:03:51

Az már milyen retardált, aki beírja, hogy "inkább hiszek a lázárnak, mint..."
Jesszus, mit eszik az ilyen selejtivadék?? Nem csoda, hogy fityeszék erre alapoznak, debilből mindig több van, mint normálisból...

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.11.19. 20:06:47

@Graves: Annyi debil sajna nincs hogy a ballib kormányra kerüljön.

brühühü

Gábor6303 2016.11.19. 20:26:53

@Kón Bandit: A baromarcú fideszkutyák még mindíg azt hiszik, hogy aki uruk ellen van az csak ballibsi maszopos, komcsi lehet. Pedig a normális többség nem párttag, csak nem hülye, és ezért rühelli ezt a horty2.0 rendszert.

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.11.19. 20:31:23

@Gábor6303: Várjuk a normális többséget eccer az urnákhoz is!

brühühü

morph on deer 2016.11.19. 20:40:10

@Kón Bandit:
"Aha. Ez mind a ződ dossziéban van a nagyi receptjei mellett?"

Majdnem eltaláltad!
Bár a forrás annyira azért nem megbízható, tekintve hogy olyan személyek myilatkoztak az ügyben mint Szijjártó, Pintér, Orbán, Lázár, Kósa..!
A lényeg az, hogy 2014 ben kapott magyar/európai vizumot. A történet itt elágazik, mert Pintér szerint azonosították, és az a személy, akit köröznek, ezért aztán amikor legközelebb erre jár, majd jól letartóztatják.
Lázár viszont úgy tudja, hogy nem stimmel a születésnapjuk, meg egyébként sem lehet tőle ujjlenyomatot venni, ráadásul amit az FBI-től kaptak az azonosításra nam alkalmas... Hogy akkor, ha nincs ujjlenyomat ez miért érdekes atra nem sikerült rájönnöm.
Egy viszont biztos, a hülye FBI-nél nem értenek az ujjlenyomatvételhez...
Hát ez qurvára valószínű, tényleg.

Kósa szerint schengeni vizummal jött - csak akkor mihez kellett volna magyar vizum?
Orbán szerint a "professzor út" egy "tiszteletreméltó üzletember". Ami nyilván igaz.

Szóval a nagyi receptkönyve egy tudományos értekezés ehhez képest, a Gyurcsány meg az "igazmondó juhász" :))

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.11.19. 20:47:20

@morph on deer: Pontosan, ez teljes káosz. Pedig olyanokat olvasni hogy Orbán szomszédja meg előbb írtad hogy vele bizniszel, meg 2014 előtt mér nem kapták el mielőtt magyar vízumot kapott, he?

Na erről ennyit érdekes sztori volt. Még érdekesebb lenne vmi bizonyíték, hogy Orbánnal kajázott, bizniszelt, szomszédja, tudod, valami.

ember100 2016.11.19. 20:52:34

@Kón Bandit:

Helló !

TE ELMEBETEG VAGY !

@morph on deer:

Igazad van MINDENÉRT ÉS MINDIG A Gyurcsány a hibás.
Biztos 2014 ben is ő engedte be azt a kőrözött bűnözőt faraont :)

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.11.19. 20:59:58

@ember100: Kőrözött? Az milyen?

Ha körözték, miért nem kapták el? Vagy metróval jött ide, a föld alatt?

morph on deer 2016.11.19. 21:39:11

@Kón Bandit:
"Még érdekesebb lenne vmi bizonyíték, hogy Orbánnal kajázott, bizniszelt, szomszédja, tudod, valami."

Remélem, ujjlenyomatot nem akarsz :)
Csomó cikk van még, de ez eléggé átfogó:

index.hu/belfold/2016/11/14/ghaith_pharaon_orban_szomszed_szaud-arabiai_kiralysag_fbi_interpol_korozes/

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.11.19. 21:44:53

@morph on deer: A cikk sötét betüs bevezetőszövege is egy katyvasz, ezért el sem olvasom. Utána azt írja, Orbán bp-i ingatlana mellett vett egy telket (a nem tudják kicsoda, hogy az-e vagy nem az).

Na így költözött Orbán szomszédjába az FBI által körözött bünöző.

BéLóg 2016.11.19. 22:02:34

@morph on deer: Te, az hogy ÉVTIZEDEK az nálad 1 x nyócév?

Szóval inkább ne magyarázd, ebből nem lehet jól kijönni.

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.11.19. 22:09:05

Dumadumaduma.

Írja meg az FBI, CIA, Trump, akárki, hogy el kell kapni kit és el lesz kapva.

Addig is a faszi egy milliárdos aki pénzt fektetett több ingatlanba, nem baszogatni. Nem a mi dolgunk, pont mint a baltás gyilkosnál.

Hogy a HVG bajaicigányvidió Index és más szennylapok közben milyen elméleteket gyártanak az a lőtéri kutyát nem érdekli.

morph on deer 2016.11.19. 22:44:09

@BéLóg:
"Te, az hogy ÉVTIZEDEK az nálad 1 x nyócév?"

Nem lehetne, hogy olvasol is, nemcsak írsz?
Vagy kérjél meg valaki olyat a közeledben, aki esetleg érti is, hogy mit olvas és kisegít..!

Mit nem értesz?
-"Évtizedek óta körözik" - ezt ugye nem én írtam - nemzetközileg!
-"Okoska" számonkéri, hogy akkor miért nem kapta el a Gyurcsány?!
-Erre válaszolom, hogy az 'elmúltnyocév' óta már nem ő az ügyeletes véreb, egyébként a körözött személy 2014-ben kért vizumot.

Ha most sem sikerült, akkor magad maradsz a problémáddal, attól tartok..!

morph on deer 2016.11.19. 22:55:16

@Kón Bandit:
"ezért el sem olvasom. Utána azt írja, Orbán bp-i ingatlana mellett vett egy telket (a nem tudják kicsoda, hogy az-e vagy nem az)."

Ne is, mert megtudnád, hogy akkor nem tudták, amikor ez zajlott.
Innentől ez már hit kérdése nálad, nyilvánvaló.
Csak az a helyzet, tudod, hogy az általam említett urak nyilatkozatai olyan helyeken hangzottak el, mint kormányinfó, parlament, sajtótákékoztató, minisztériumi közlemény, stb, tehát nem kitaláció. Az, hogy te ilyesmit nem nézel, az csak azt bizonyítja, hogy nem vagy meggyőződéses pártkatona :)
Sőt, semmilyen!
Mert akkor tudnád, hogy mikor kell visszavonulni anélkül, hogy megfutamodásnak nézne ki, és kiderülne, hogy vaktában lövöldözöl összevissza..!

Hát hogyan fogja megvédeni Viktor az országot, ha így számíthat rád?

morph on deer 2016.11.19. 23:38:13

@morph on deer:
Élőben az egyik tájékozott tájékoztató, lehet első kézből ismerkedni a dolgokkal:

b1.blog.hu/2016/11/18/kosa_lajos_mar_megint_belekavarodott_ezuttal_az_idosikokba

ember100 2016.11.20. 00:35:09

@Kón Bandit:
Helló !

Már írtam GYÖKÉR VAGY !

Az elírást észrevetted azt hogy fáraón 2014 -ben orbánvezír éra alatt jött be azt látom lesz.... od.
Most is körözik és már vagy 10 éve is kőrözött volt :)
Tudom a Gyurcsány a hibás nem a vezíred :)

Parasztlengő az imperialistáknak 2016.11.20. 01:09:41

@ember100: Azért kérdezem, honnan jött be? Onnan ahol nem körözték? Vagy onnan ahol nem kapták el? Akkor meg mi ez a cirkusz?

BéLóg 2016.11.20. 02:40:38

@morph on deer:
Mondtam: Szóval inkább ne magyarázd, ebből nem lehet jól kijönni.

Évtizedek óta körözik. Ez azt jelenti, hogy MINDENKINEK az elmúlt ÉVTIZEDEKBEN el kellett volna kapnia. Akár Mr. El Qúrónak is. Függetlenül attól hogy ezt ki írta ide.

De legfőképp a szíjjájének meg a többinek, de persze nem. Ők inkább (jéééé, mint binLádennél) ÜZLETELTEK vele. Már mint az usákok.

Szóval, ez nem a te napod, de nem baj.

morph on deer 2016.11.20. 11:00:04

@BéLóg:
Te tényleg ennyire sötét vagy, vagy csak simán fideszes? Végül is ugyanaz...

Pharaon először 2014-ben kért és kapott magyar vizumot és utazott Magyarországra, előbb nem!

Magyar hatóság pedig csak Magyarországon kaphatja el, mert csak Magyarországon illetékes!

2014-ben az illetékes hatóságokon kívül - akikre tartozik - senki más nem tudhatott arról, hogy kit köröznek nemzetközileg. Azokhoz pedig, - mint pl rendőrség, idegenrendészeti hivatal, TEK, belügy- külügyminisztérium - a világon semmi köze nem volt, és azóta sincs Gyurcsánynak!

Ezt a részt még Kósa is érti, te meg itt azt bizonygatod, hogy még nála is hülyébb vagy?
Ez simán Guiness-rekord kisérlet..!

Inkább próbálkozz valami mással, ez neked nem való!
Kifejezetten politikusi gondolkodásmódod van!
Például rezsibiztosként vagy kulturális államtitkárként biztosan sikeresebb lennél, és a jelek szerint képességeid tökéletesen megfelelnek az említett feladatkörök ellátására...

Sok sikert!
süti beállítások módosítása