2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

Tiborczné O. Ráhel újabb blamája, most Münchenben

Hiába a Dior táska és a Louboutin lábbeli, ha akin van, nem viseli, hanem hordja!

2019. április 06. - Városi Kurir

Biztosan Önök is találkoztak már emberekkel, akik bármit magukra aggathattak az újonnan szerzett pénzükért megvéve, úgy állt rajtuk, mint – előre is bocsánat – tehénen a gatya. Viszont vannak, akik a turiból beszerzett cuccban is olyan elegánsak, hogy ha belépnek valahová, rájuk szegeződik az összes tekintet. Az elegancia, “gyerekszoba”, tartás – hívjuk bárminek – nem kapható az “újgazdag-boltban”.

Tiborczné Orbán Ráhel, a “fogas”, amin a legdrágább cucc is otthonkává lógja magát

Azt beszélik, hogy nem Ő az első az Orbán-családban, aki nehezen birkózott – vagy talán mára sem sikerült neki, hiába a budai rezidencia a hatalmas ganggal, meg a sok külföldi röpködés – meg a nagyváros nehézségeivel. Amikor még demokrata volt és szobatársaival, akikkel egyívásúak voltak – és “vannak” – megérkeztek a fővárosba, nagy ámulattal nézték a 4-es, 6-os villamost és a többi pesti hívságot. Lehet, hogy ennek a levét isszuk, mi Budapestiek?

Jó, jó, tudom és, hogy arról senki sem tehet, hogy hová születik és milyen impulzusok érik, amíg felnőtté nem válik. Nincs is ezzel semmi baj, amíg van annyi önismerete az illetőnek, hogy kizárólag azt húz magára, amivel azonosulni tud. A miniszterelnök legnagyobbik kislánya ha az ég a földel összeér, akkor is bizonyítani akarja, hogy Ő bizony született “princi”, nem csak vásárolt a kutyabőr.

Mi is történt valójában?

Április 4-én mutatták be a híres német utazó társulat, a Krone Cirkusz Mandana című előadását, amelyet a magyar Recirquel Újcirkusz Társulat művészeti vezetője, Vági Bence rendezett, és amit a következő időszakban több mint 200 alkalommal mutatnak be Európa-szerte. A müncheni premieren tűnt fel Tiborczné, – nem tudni, hogy lelkes érdeklődő, vagy a 4. legbefolyásosabb magyar csaj, esetleg, mint a honi turisztikáért felelős “fontosember” minőségében – amit a hvg.hu riportere szúrt ki.

Adalék, hogy értsük….

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója, Guller Zoltán tavaly jelentette be, hogy a turizmus megreformálásához, az új pozitív országmárka kialakításához tanácsadókat kérte fel, többek között Orbán Ráhelt is. Az MTÜ akkor a Népszava kérdésére kiemelte, hogy több szakembert is bevontak az új stratégia kialakításába, Orbán Ráhel mellett például Vági Bencét. Azt is közölték, hogy a miniszterelnök lánya.

or-1.jpg

“szabadidejében segíti ötleteivel és javaslataival az ügynökség munkáját, amiért semmilyen ellenszolgáltatást nem kap, szerződéses viszonya az ügynökséggel nincs, pozícióval nem rendelkezik”.

Münchenben egy egymillió forint körül kapható Dior-táskával ment cirkuszba. A lábbelije pedig szintén nem a legolcsóbb darab: egy ezer dolláros Louboutin.

A bejegyzés trackback címe:

https://varosikurir.blog.hu/api/trackback/id/tr8814743105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása