2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

Orbán, a migránsbarát

A nagy kormányzati bukta

2016. szeptember 22. - Városi Kurir

11.jpeg

Főnök! Használjuk ki még jobban, hogy sikerült mélypontjára csökkentenünk a közoktatás színvonalát! Ha angol nyelven hirdetjük, hogy jöhet mindenki Magyarországra, aki meg tudja fizetni a kötvény árát és persze a sápot, - a tudja kinek? – akkor úgy sem érti a népszavazásra behergelt sokaság!

Úgy tűnik, nemzetünk feje megértette a hívószót, és kétoldalas fizetett – hogy ki? – hát persze, hogy a fent említett, általuk lenézett mindannyiunk – felületen hívja Magyarországra a „felsőbb kategória” migránsait.

 "Magyar kötvény lehetőséget nyújt az Európai Unióban a külföldi befektetők számára.”

A NewAfrican magazinban megjelentetett meghívó magyarázószövegében megszólal Garamvölgyi Balázs bahreini konzul, ő az aki  gardedámként kísérgette a Magyarország nevében a bahreini energiaminiszterrel „kávézgató, csokizgató”, -jaj csak be ne csokizzanak!- saját lábunkon álldogáló Orbán-lányt és az őt oldalkocsiként követő férjét  Tiborczot a panasz nélkülit.

6ukzl1r4u35sbcfus.jpeg

A magyar tiszteletbeli pontosított picit a cikkben:

 „Ez a lehetőség különösen vonzó lehet azoknak a közepes és magas jövedelmű családoknak, akik szeretnék az uniós állampolgárság előnyeit élvezni."

Figyelemreméltó, hogy nem arról ömleng  a hirdetés, hogy Magyarországon a "van-e folyó", és, hogy „földje jó, legelőin fű kövér” és az „isten adta nép oly boldog rajta”, meg, hogy ez egész földrészünk legbiztonságosabb helye, hiszen ide csak azt engedjük be, aki leperkálja nekünk – nem az embercsempészeknek, NEKÜNK – a járandóságot a betelepítésért, mely természetesen csak virtuális, és ahogy megtörtént, mehet mindenki Isten hírével, és jószerencsével, na meg a mi paszportunkkal amerre csak akar, Unió-szerte . Meg is mondják a tutit: hogy azért gyere Magyarországra, mert innen szabad az út az általad vágyott – általunk lesajnált és vádolt - Európa felé. Ha tovább visszük a gondolatmenetet, akkor az derül ki, hogy a jelenleg regnáló kormányzat szerint hazánk, legvonzóbb tulajdonsága,hogy éppen  ott van, ahol.

6ukzhcx5l8zobcfus-crop-crop.jpeg

Az a szomorú, hogy a kormányzat és főleg az első számú közszolgája: a miniszterelnök jól számolt. Elérte, hogy a mélységesen hazug és gonosz propaganda annyira szemellenzőssé tette a haza lakosságának döntő többségét,- lassan pártállástól függetlenül -  hogy azt ad be nekik, amit akar. Hazudhat, ha közben azt mozogja a szája, hogy soha nem tett, és tesz ilyet. És láss csudát! – a nagy többség  bárgyún bekajál mindent.

Zombi-módra áhítjuk a hülyitést, és még nem született meg – vagy csak nem aktivizálódott – az az ember, aki ilyenkor oldalba tudná lökni a nemzetet, mondván „Hé, ébredj! Gyengeelméjűnek néznek,és nem csak kifosztanak,  kihasználnak, de ki is röhögnek!”

Az ördögien zseniálisan, és egyben a nép elleni bűntett kereteit feszegetően  csak a hatalmuk bebetonozását szolgáló, álkérdést feltevő népszavazás ráhangoló kampányának  költségét is mindannyiunk adójából fedezik.  

Teszik, ameddig hagyjuk. Uralják a kapcsolatainkat a legkisebb egységtől, a családtól, emelve a tétet: a környező országokon át egészen a kontinensig, majd  az ideológia szintjére emelve a demokratikus értékekig mindenhol. 

De mint minden, egyszer ez is véget ér. Mi marad utána? Szóba áll-e majd akkor szomszéd a szomszéddal? Emberöltők kellenek  ahhoz, hogy kiheverjük ezt a történelmi távlatból zsákutcának ható korcsökevényt.

 Boldizsár Viktória

Legyen a külső munkatársunk! Küldjön híreket, fotókat, videókat a legizgalmasabbakat feldolgozzuk. Tárgynak írja be: Témajavaslat

Köszönjük. varosikurir@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://varosikurir.blog.hu/api/trackback/id/tr6611735531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.23. 07:54:45

Oké !

Tegyük fel igazad van.

De mit keres egy migránsokkal rémisztgető poszt, egy alapvetően migránsseggnyaló blogban, ahol napi 10 órában többek között Soros Gyuri pénzéből bizonygatják, hogy mennyire szuper lesz nekünk, ha ezeken felül beengedünk még éppen ennyit amennyit csak az Európa Unió ide akar pakolni !

$pi$ 2016.09.23. 07:54:53

"Hazudhat, ha közben azt mozogja a szája, hogy soha nem tett, és tesz ilyet. És láss csudát! – a nagy többség bárgyún bekajál mindent."

Amikor valakit azzal vádolsz, hogy hazudik, akkor úgy szokás, hogy leírod azt is, hogy miben hazudott meg adsz valami bizonyítékot.

Netuddki. 2016.09.23. 08:01:28

Hab a tortán, hogy reggel "interjúvolták", berakták a Kossuthon a rogánt a fidesszavazás mellett kampányolni. Azt a rogánt aki begyűjti a hasznot ezekből a kötvényekből, aztán továbbosztja. Mert továbbosztja, ezzel kapcsolatban senkinek ne legyen semmi kétsége.

Egy szó nem esett ezekről a letelepedési kötvényekről, annál inkább lehazugozott másokat ez a tetü. Meg volt hamukázás amolyan falusi polgármester stílusban.
Aszongya a bulvártóni, hogy minden migránssal aki Magyarországon keresztül érkezett aláírattak egy papírt, hogy nem itt lépett be az EU területére. Érted? Aláírattak! Azzokkal, akik az orbán agitprop szerint se írni se olvasni nem tudnak.
Ja. De lehazugoznak másokat ezek a tolvaj tetvek.

Netuddki. 2016.09.23. 08:03:51

@$pi$: Mondd ezt a "letelepedésikötvényorgazda" rogán gazdidnak orbánfarturkász! Reggel a Kossuthon hazugozott egy jóízűt, nincs még egy órája.

Netuddki. 2016.09.23. 08:04:41

@Ballib cenzúrázók réme 18: "De mit keres egy migránsokkal rémisztgető poszt, egy alapvetően migránsseggnyaló blogban"

Semmi közöd hozzá bazmeg! te mit keresel itt is?

wolves841b 2016.09.23. 08:14:23

@$pi$:

A kérdéseinkre nincs válasz.

Ezért aztán a Tibit küldték ... :DD

Netuddki. 2016.09.23. 08:18:52

@wolves841b: Azt hiszed okos vagy orbánfarturkász. Nem vagy.

Ezért kár volt regisztrálnod.
"wolves841b 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2016.09.22. óta tag."

Netuddki. 2016.09.23. 08:20:00

@bircaman maxval szerkesztő: Mi van ocsmány bulesz birkaszar? Hát mér' nem te vagy az első hozzászóló?

Netuddki. 2016.09.23. 08:22:46

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A csuti stadionba lesz a migráncsbefogadó, az összes migráncs oda lesz telepítve ha az orbán rezsim megbukik. Minden adott, van folyóvíz, WC, fűtött gyep a sátrak alá. A makovec tető is úgy ég majd mint a zsír ha véletlenül felgyújtanák.
Ezt akarjátok orbánfartureszek, nem?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.23. 08:23:42

@Ballib cenzúrázók réme 18: Nagyon igazad van, fidesz által fizetett agitpropos bérkommentelő. Miért nem tűnsz el anyádba? Komolyan, miért nem a fideszes blogokon kommentelsz?
De ok, beszélgessünk. Adott egy gozdag afrikai muzulmán, aki telejel Rogán Antalnak, hogy bejöhessen. Melyik nem lehet a gazdag afrikai muzulmán? Nem lehet terrorista(támogató)? Nem lehet növerő / erőszakoló? Hogy van pofátok nektek fideszeseknek egyáltalán megszólalni ebben a mocskos témában?

Netuddki. 2016.09.23. 08:33:28

@Tutta? Kampánymigráncs: Ezzel hiába próbálsz "beszélgetni". Csak a fidesz agitpropot nyomatja, a századvégnél ezért alkalmazzák. Meg azért, hogy a hasonló blogokat szétoffolja.

Netuddki. 2016.09.23. 08:36:24

@Medgar: És akkor mi van? Tegnap meg Angliában erőszakolt és ölt meg egy magyar nőt egy migráncs. Az Angliába kivándorolt magyar élettársa. Az angoloknak a magyar is migráncs baszod!

Medgar 2016.09.23. 08:37:30

@Tibi !: Hiába erőlködsz, nem fogod tudni összemosni.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.23. 08:38:41

@Tibi !: Jó, de mégiscsak egy ember. Kíváncsi lennék, hogy ilyen kor így nem mozdul meg benne egy gondolat. Igen a fidesz egyik oldalon hirdeti a migránsoknak, hogy jöjjenek, a másik oldalon hergeli a magyarokat a migránsok ellen. Mindkét dolog a saját gazdagodásukról szól (letelepedési kötvény és hirdetési pénzek itthon). Mindez fehéren-feketén kiderül. Ilyenkor nem érzi a csávó, hogy csöndbe kéne maradni? Úgyis odaszarik ma még másik 10 blogba, akkor egy ilyen nyilvánvalóan aljadék szituban nem kéne szépen csendben maradni és nem védeni a fideszt?

Netuddki. 2016.09.23. 08:38:59

@Tibi !: Az angoloknak a magyar is migráncs. Ezt már annyira nem reklámozzák a tolvajfideszes agitprop trollok. Se a gazdáik.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.23. 08:46:34

@Tibi !: Ebben van valami. Ugye a brexit kapcsán Angliában is ment a gyűlöletkampány a migráncsok ellen, és pl több lengyelt is mevertek az ottani "fideszesek". Ezek a lengyelek lehettek volna éppen magyarok is.

Netuddki. 2016.09.23. 08:47:07

@Tutta? Kampánymigráncs: Az előbb írtam, hogy a bulvártoncsinak volt fellépése reggel a Kossuthon. Szerinted miért nem kérdezett rá a bemondó a blog témájára?
Abban a rádióban ahol a 2014-es választások előtt minden félórában bemondták hol tart a simon ügy?

Megmondom, azért mert tolvaj bűnözők ülnek a kormányban. A Kossuthos hazaáruló bandának, meg az itt kommentelő fizetett fidesztrolloknak az a feladatuk, hogy a tolvaj orbán rezsim agitpropját nyomassák. ezért fizetik őket. Nem egy emberrel beszélgetsz, hanem egy tolvajfideszes alkalmazottal. Ne hidd azt, hogy nincs tisztában azzal amit tesz, de egy szerepet játszik amiből nem léphet ki. Ergo, falra hányt borsó amit érvelsz nekik.

Teljesen mindegy, hogy félelemből, érdekből, vagy csak ostobaságból tolják a tolvaj, bűnöző orbán rezsim szekerét. Cinkosok ennek a velejéig hazug és romlott rendszernek a fenntartásában, amiért mélységesen megvetem őket.

Netuddki. 2016.09.23. 08:48:20

@Tutta? Kampánymigráncs: Ha így megy tovább, akkor még lesznek is...

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.23. 09:09:08

@Tutta? Kampánymigráncs:

Szeretem ezeket a felvetéseket, mikor az elenyésző kisebbségben vergődő migránsseggnyalók, magukat sziguróan demokratáknak aposztrofálva elküldik az emberek elsöprő többségét a véleménykülönbség okán az anyjukba.

Komolyan mondom ezeket megkönnyezve röhögöm ki mindig, amiket alkottok. :DDD

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.23. 09:15:02

@Tibi !:

Szegény Tibi !

Soros Gyuri pénzéből ma már csak az emberek 80%-ról kell elhitetned hogy Fideszesek, pusztán azért mert nem kérnek a gazdid ide telepítendő muszlim csürhéjéből !

röf 2016.09.23. 09:18:17

Micsoda primitív tudatlanság összekeverni a Londonban szabadon munkát vállaló EU-s polgárt a regisztrálás nélkül betörő, kődobáló retkes csürhével.

$pi$ 2016.09.23. 09:18:26

@wolves841b: Tibi mindig ugrik.... :)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.23. 09:31:38

@Ballib cenzúrázók réme 18: Te fasz. Nem erről beszélgetünk. A magyar nép nem aljas, nincs többség. A fidesz szítja a gyűlöletet azzal, hogy egyenlőségjelet tesz a menekültek és a migránsok közé. És ezek hazudják magukat kereszténynek? Többség, mi?

$pi$ 2016.09.23. 09:52:36

@Tutta? Kampánymigráncs: "A fidesz szítja a gyűlöletet azzal, hogy egyenlőségjelet tesz a menekültek és a migránsok közé."

Németországban több mint százezer olyan bevándorló van, aki nem kapta meg a menekültstátuszt. Úgy látszik, hogy azért nem olyan egyértelmű, hogy mindenki menekült, mint amennyire megpróbálod beállítani, nem?

sírjatok 2016.09.23. 09:56:08

@Tutta? Kampánymigráncs: "Melyik nem lehet a gazdag afrikai muzulmán? Nem lehet terrorista(támogató)? Nem lehet növerő / erőszakoló? "

Elméletben lehet, gyakorlatban a pénzes bevándorlóktól szükséges az erkölcsi, anyakönyvi, igazolvány, ügyvédi meghatalmazás, hitelesen lefordított másolatok, és nyilván a pénze. Ezek alapján gondolhatjuk, hogy egy ilyen bevándorlónál jóval kisebb az esélye annak, hogy deviáns, semmirekellő, képzetlen ember, aki gettókban fog élni. Ettől persze még járhat mecsetbe vagy ahova akar, a legtöbb embert ez nem zavarja.

És ugye ezzel szemben áll az általatok támogatott "no fingerprint" Ali, aki a zöldhatáron átkúszik, majd 17 éves szíriai menekültnek adja ki magát (bár szakállas és kopaszodik), majd felrobbantja magát Párizsban meg alányúl a nőknek Kölnben. Arról tényleg semmit nem tudunk, csak a tetteit ismerjük.

Ti valamiért mégis ezt az utóbbit preferáljátok, és nem pedig az előbbit. Szerintem ez csak azért lehet, hogy görcsösen ellentmondjatok Orbán Viktornak, mert egyébként nehezen hiszem, hogy ennyire kevés ésszel egyáltalán lélegezni tudtok.

sírjatok 2016.09.23. 09:58:05

@Tutta? Kampánymigráncs: A Fidesz a Huxit-et tolja szerinted? Hogy lehet ennyire ostoba párhuzamokat használni?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.23. 10:01:50

@$pi$: Azokat haza kell küldeni. Aki menekültsátuszt kap, azokat támogatni kell. A fidesz az utóbbi ellen kampányol, hiszen szó nem volt illegális bevándorlók idetelepítéséről. Legális menekültekről volt szó. De tudod te ezt, csak a munkádat végzed, amiért viszont köplek.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.23. 10:02:31

@sírjatok: Egy év múlva már a kilépés mellett fogsz itt agitálni az aktuális fideszes propaganda mellett kampányolva.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.23. 10:03:08

@sírjatok: És nyilván akinek futja ilyen fideszkötvényre, annak nem futja a szükséges papírokra, ugye? Nincs több kérdésem.

sírjatok 2016.09.23. 10:16:35

@Tutta? Kampánymigráncs: Ok, te tudsz akkor valami jobb módszert a leellenőrzésre?

Mert baszki ez továbbra is fergetegesen ostoba álláspont, hogy egy kalap alá veszed a befektetési szándékkal érkező, erkölcsivel, papírokkal, ügyvédivel, pénzzel rendelkező migránst, meg "no fingerprint" kölni nyúlkálós Alit a zöldhatárról azzal a felkiáltással, hogy migráns mindkettő.

Sőt nem csak te veszed egy kalap alá, mert ilyen kurva ostoba vagy, hanem azt se érted meg, hogy más meg nem, mert Orbánt meg ezért kárhoztatod, hogy ő miért nem "egységes" migráns-álláspontban, hogy képzeli.

Baszki a világon elég sok országban van ám hasonló program, még az EU-n belül is, de akár Kanadába, Usában is. És azzal érvelsz, hogy de közöttük is LEHETNEK rossz emberek.

Ez annyira fájdalmasan borzasztó butaság, ugyanis ez egy érvelési hiba, a Nirvána-érv, de sajnos te olyan kibaszott ostoba vagy (pontosabban nem vagy ostoba, csak elfogult), hogy úgysem vagy hajlandó megérteni, szóval annyira fölösleges a kommunikáció.

konrada 2016.09.23. 10:18:13

@Tutta? Kampánymigráncs:
Hát nézzük: persze hogy lehet egy gazdag is nőverő, meg terrorizmust támogató is, hiszen pont olyan gyarló ember, mint bárki.

DE!: Szerinted minek van nagyobb esélye arra, hogy ott álljon segélyért sorba:
a gazdagnak, vagy a zöldhatáron átmászó szegénynek?

Kinek lehet nagyobb probléma az európai normák befogadása:
A gazdagnak, aki vagy a származása, vagy a saját ereje miatt lett gazdag (származás esetén iskolázottsága van, alapvető etikettet tanulta, ha saját erő, úgy az alkalmazkodó, és innovációs készsége van), vagy annak a szegénynek, aki se írni, se olvasni nen tud, angol WC-t nem látott, kötött munkát sosem végzett?

Kinek lesz nagyobb probléma kangörcsét kielégíteni: aki kilóra veheti meg a csajokat, vagy aki tök szegényként él egy idegen kultúrában?

Ki akar előbb a paradicsomba jutni a hitetlenek gyilkolásával:
Akinek bejött az élet, vagy aki hontalan, lenézett páriaként tengődik?

Ha ezekre megadod a választ, talán megérted, miért nagyobb kockázat egy világba szökő szegény, mint az, akinek nem a napi megélhetése múlik azon, ha keres egy olyan országot, amelynek papírjával nem kell kínlódni az örökös vízumszerzési procedúrával...

konrada 2016.09.23. 10:32:00

@Tutta? Kampánymigráncs:
De. Pont ezért fizeti a kötvényt.
Mert egyébként minden utazásához, huzamosabb ott tartozkodáshoz, darabonként kell végig járni a procedúrát.

(Pl. annak idején az USA egyáltalán turista vízumot is csak úgy adott magyar állampolgárnak - ha
1. Befizetted a vizumdíjat - ami akkor egy magyar havi átlagfizetés kb fel volt - ezzel még csak annyit értél el, hogy adtak időpontot, de már ezzel elment egy csomó időd.
2. A kitöltött vízumkérővel időpontot foglaltál a Szabadságtérre, amit ők jelöltek ki, és persze csak információs idő volt: azaz a napod ráment.
3. Miután ott igazoltad, hogy itt családod, bankszámlád, ingatlanod van, és még meghívó levéllel is rendelkezel, jó esetben visszahívtak újabb egyeztetésre, pecsét beütésére, rosszabb esetben az elutasító határozatot kaptad.
4. Mindezek után még a levegőben kiosztották neked a vízummal utazók beléptető papírját, ami alapján a beléptető officer kedvétől függően vagy beengedtek, vagy visszafordítottak...

S még sok országgal szemben alkalmaznak még ma is hasonló módszereket a vizumot kérő országok. Akinek van pénze és sokat utazik, joban megéri az ilyen kötvényen vett - szabad mozgást biztosító útiokmány.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.23. 14:31:35

És lekerült a címlapról a cikk, így a fenti fidesz agitpropos nickek be is fejezték a kommentleést. Ebből látszik, hogy fizetett trollok. Simán ki lehetne baszni őket a blog.hu-ról.

$pi$ 2016.09.23. 15:19:44

@Tutta? Kampánymigráncs: "Azokat haza kell küldeni."

A németek sem tudják hazaküldeni őket. A legtöbb esetben nem is lehet tudni hol van az a "haza". Más esetekben meg egyszerűen elköltöznek egy másik városba és ott más néven meging beadják a menekültkérelmet.

Ennyit azért tudhatnál.

"A fidesz az utóbbi ellen kampányol, hiszen szó nem volt illegális bevándorlók idetelepítéséről. Legális menekültekről volt szó."

Hazudsz! Olyanokról volt szó, akikről még nem dőlt el, hogy menekültek vagy nem.

"De tudod te ezt, csak a munkádat végzed, amiért viszont köplek. "

Egyrészt rohadjál meg, ne terjessz rólam hazugságokat. Másrészt meg a betelepítésről is hazudtál, úgyhogy eleve teljesen szavahihetetlen vagy, ráadásul érvelés helyett engem gyaláztál, ami primitívség bár nyilván szokás az indexes blogokon.

$pi$ 2016.09.23. 15:21:35

@Tutta? Kampánymigráncs: "a fenti fidesz agitpropos nickek"

Megjegyzem eddig még csak az MSZP bukott le azzal, hogy pénzért tolja az indexes blogokat. Na meg a Soros, de az nem bukott le, az teljesen nyíltan csinálja.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.25. 10:25:18

@$pi$: Persze, persze. A pestisrácok meg otthon nyomja a pénzt, ugye? Az MSZP meg pénzeli Spéder Zoltán indexének a blogjait. Aztán meg belelóg az ujjad a bilibe fideszes, vigyázz. Felébredsz, aztán október másodikán véletlenül otthon maradsz. :-)
süti beállítások módosítása