2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

Stadiont épít a kormány a Notre-Dame helyén! - álhír-tudósítónk jelenti .....

Pénzt nem, de écát szívesen.....

2019. április 17. - Városi Kurir

Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. Az ügy sürgősségére tekintettel Orbán Viktor miniszterelnök úr személyesen jelentette be, telefonon felhívta Macront, és felajánlotta neki, a leégett Notre-Dame helyén stadiont építünk a francia népnek.

387529_image_10012328_16-9.jpg

Macron még nem adott választ,

de közölte, hasznosítja a magyar tapasztalatokat, és nemzeti konzultációt tart majd az ügyben a franciáknak.

Szijjártó Kakadu Péter külügyminiszter bejelentette, hogy ha ezt nem fogadnák el, akkor szakembereket ajánlunk fel az építési munkákhoz. Pénzt nem küld a kormány, mert az jó helyen van a magyar katolikus egyház műfüves fociakadémiáinál is. Ellenben a Mészáros és tsa kft. mérnökei szívesen vesznek részt Szajna parti kiruccanásokon, amiket francia pezsgővel dobnának fel a keresztény magyarság lelki jólétének emelése érdekében.

A stadion neve egyébként Notre-Felcsút II. lenne

A névadó ünnepségre meghívnák Platinit is, hogy legalább egy focista is legyen az avatók között… Orbán maga végezné el a kezdőrúgást a bokafogást végző Gyurcsányon. Arról még nincs információ, hogy a DK elnöke a magyar-francia barátság keretében hajlandó lenne-e erre?

A sajtótájékoztatón Quasimodo személyesen is megjelent,

és előre meg akarta köszönni a magyar nép segítségét. Viszont amikor meglátta Németh Szilárdot a kormányzati delegációban, akkor idegesen elrohant. Utólag tudósítónk megtudta, azért került erre sor, mert azt hitte, hogy migráncs munkaerővel akarják helyettesíteni, és komoly konkurenciát vélt felfedezni a mi Sziszinkben…

Semjén Keresztény Nemzeti Fővadász Zsóti a magyar katolikusok üzenetét tolmácsolta,

miszerint szigorúan a francia polgárok adóiból képződött uniós támogatásból állatparkot hozunk létre a stadion mellett. Itt gondozzák majd a Svédországból importált, szelid rénszarvasokat. A győztes meccsek után a gólszerző focisták dupla csövű puskákkal lőhetnek az Idegen Légió helikopterein lengedező döglött szarvasokra, és az azokat tartó kötelekre. Ha sikerül ellőni a madzagot, az állatot hazavihetik vacsorára!

Lesznek egy pálcikás, madzagos, és több madzagos szarvasok, attól függően, hogy ki hány gólt lőtt a meccsen. A jegyárakból befolyó pénzt nem is kell leadózni, bankszámlára befizetni, hanem mindjárt bőröndben elviszik Mészáros Lölőhöz, hogy a rengeteg pénzügyi adminisztrációtól megszabadítsák a nagyra becsült francia népet, a szurkolókat!

Hiszi, nem hiszi?

Napi horoszkóp 2019. április 17., szerda

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

online-joslas.jpg

Kos 03.21 – 04.20. – Jelentős

Továbbra is magasan ragyog hivatásának szerencsecsillaga. Ma még zavartalanul sütkérezhet sikereinek fényében, eredményesen építheti karrierjét. Családi helyzetében is fontos változás várható, vagy olyan rendkívüli esemény, amely új értelmet adhat életének. Ez éppúgy lehet valaminek a kezdete, vagy betetőzése, mint a tragikus vége, amelyre már régóta lehetett számítani.

Bika 04.21. – 05.20. – Biztató

Végre-valahára egy nagyon is értékelhető állásajánlattal keresik meg. Ha az anyagiakban is meg tudnak állapodni, akkor ne sokat töprengjen, csapjon bele az Ön félé nyújtott kézbe és írja alá a szerződést. És még meccs is lesz ma. A fiúk - szokásukhoz híven - csapnivalóan játszanak, mérgelődik is eleget a fotelben. A szünetben aztán rátesznek egy lapáttal az ostobábbnál ostobább hirdetésék. De sörrel a kézben felállni....

Ikrek 05.21. – 06.21. – Szeszélyes

Miért nem ismeri el, ha hibát követett el, hiszen ezzel csak tovább súlyosbítja a helyzetét. Tegye félre a büszkeségét és próbálja meg valamelyest kritikusabb szemmel nézni önmagát! Meglátja, környezete hálásan fogadja majd ezt az új vonását, önmagát pedig megkímélheti az újabb tévedések következményeitől.

ezoteria.jpg

Rák 06.22. – 07.22. – Könnyelmű

Ha csábító ajánlatot kap, ne bízza döntését a véletlenre. Ne legyen könnyelmű, rögzíttesse írásban a kívánalmait. Tudja mindenki, hogy irtózik az ilyesmitől, mégis szánjon erre némi időt, mindenképpen megéri. Bármilyen jónak mutatkozik is az üzlet, kérjen rá biztosítékot. A mai időkben nem szabad lemondani a teljes biztonságról. Még így is érhetik kellemetlen meglepetések.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Erőtlen

Amikor kimerült, sokkal sötétebbnek látja a világot, mélyebbnek a hullámvölgyet, mint amilyen valójában. S ezt még fokozza az állandó morgásával. Környezetét ilyenkor rettegésben tartja mogorva viselkedésével. Pedig, ha veszi a fáradtságot és úrrá lesz rosszkedvén, s legalább otthon felenged, kellemes estére számíthat. Bármilyen hihetetlen is, akad, aki felvidítsa, újra erőt adjon Önnek. Ne tekintse kudarcnak, hogy kissé fáradtabb, mint máskor.

Szűz 08.24. – 09.23. – Emlékezetes

Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Megtartani már nem lesz ilyen egyszerű. De na adja fel mindjárt az elején! Ha kitartóan kűzd és továbbra is ilyen kedves, magávalragadó marad, könnyen elérheti a célját. Csak kitartás kérdése. Az idő Önnek dolgozik! Lehet, hogy nem örül neki, de még az ilyen idilli pillanatokban sem árt emlékezni arra, hogy a munkájában is szükség van Önre!

Mérleg 09.24 – 10.23. – Féltő

Érzi a közelgő változások szelét, pedig most semmi kedve új dolgokhoz. A régi eseményekről, győzelmekről és veszteségekről nosztalgiázik. Kár volna változtatni bármin is, hiszen olyan jól ment minden mostanában. Még szerelmi élete is sikeres és tartós, legalábbis az előző évekhez viszonyítva. Küzdjön a változások ellen, talán Ön lesz a győztes.

photo_joslas-sorselemzes-rontaslevetel-parkapcsolat-helyreallitasa-szerelmi-kotes_30940058.jpg

Skorpió 10.24 – 11.22. – Merengő

A héten felvetődő problémák mindenképpen átgondolást és értékelést tesznek szükségessé. Nagy a valószínűsége annak, hogy a háttérben egy harmadik fél áll, aki szeretné megzavarni mindennapi életét. Ideje, hogy nekikezdjen a régóta halogatott edzésnek, a futásnak és az úszásnak. Erre orvosa már régen figyelmeztette. A kellemes idő kifejezetten csábító a könnyed bevezető tréning elkezdéséhez.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Meditatív

Ma sem a munkájában, sem a magánéletében nem számíthat semmilyen jelentős és érdekes eseményre. Nem is baj, jó egy kis nyugalom. Legalább marad ideje feltöltődni. Használja ki ezt a szélcsendet valamilyen magányos tevékenységre, sétáljon, hallgasson zenét, vagy meditáljon egy jót otthoni magányában.

Bak 12.22 – 01.20. – Jó

Ma kedveznek a csillagok a szerelmeseknek. Kár lenne kihagyni a lehetőségeket. Természetesen ez az érzelmi életre ugyan olyan mélységesen igaz. Baráti, családi kapcsolatai elmélyítésében legalább olyan eredményes lehet. Tüdő, gyomor, bélpanaszai enyhülésére is számíthat, különösen, ha besegít és kivételesen kihagyja a körömpörköltet.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Zűrös

A mai afféle dühítő "majdnem" nap. Majdnem sikerül keresztülverni legfrissebb ötletét a Hivatal rögös útjain, majdnem sikerül élete párjával elhitetni, hogy minden a legnagyobb rendben van... De sajnos csak majdnem.... Nincs más hátra, fújja le az ütközetet és vonuljon vissza! Ennél bölcsebbet ma úgysem tehet. 

Halak 02.21. – 03.20. – Veszélytelen

Kezdeményezésnek, esetleg egy újabb kalandnak nem kedvez a nap. Ezt vegye bölcsen tudomásul akkor is, ha titokban netán mást remél. Elégedjen meg azzal, amit a sors ma nyújt Önnek. Hiszen ez nem kevés.... Vallja be, életében nemegyszer volt már olyan helyzetben, amikor ezt a napot ajándéknak tekintette volna.

 

 

süti beállítások módosítása