2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

Orbán csúcsra jár!

2016. december 03. - Városi Kurir

diktator11.jpg

Orbán az e heti kinyilatkoztatásában odáig ragadtatta magát, hogy kioktatta demokráciából mindazon országok vezetőit, akik nem az általa megalkotott agyrém mentén képzelik el népük jövőjét. Jó szokása szerint most sem kímélte az Európai Uniót, Angliát és Németországot sem, vessenek magukra, ha még mostanra sem világosulnak meg, és nem állnak be az Orbán-féle demokrácia tornasorába. 

Valószínűleg sokat betegeskedhetett már kora gyermekkorában is „minden magyarok első embere”- vagy lógott a suliból, de ez persze nem lehet, hiszen, aki soha nem hazudott, hogy tehetett volna ilyen csúfságot? – Tény, ami tény, minek cifrázni, a főnöknek fogalma sincs hőn szeretet nemzete történelméről, és úgy egyáltalán a történelem fogalomrendszeréről. Szerencséjére elnéző tanárok vehették körül, - lehet, hogy már akkor is érezték, milyen különleges személyiség tiszteli meg az osztálytermet - mert tovább engedték, sőt nemcsak a gimnáziumot, de az egyetemet is végig tudta küzdeni ezzel az „ismerettömeggel”.

Minderre abból következtetek, hogy Orbán nemrég sokadszor fejtette ki, miszerint az Európai Unió, amit következetesen „Brüsszel”-ként aposztrofál, – megjegyzendő, hogy mi magunk is része vagyunk az általa oly sokszor lenézett, kigúnyolt, hülyére vett közösségnek – hírből sem ismeri a demokráciát, mert szerinte nem törődve vele, és a hozzá hasonlókkal, megy a saját ostoba feje után.

"Ez csak idő kérdése, és ez történik, csak nekünk ki kell tartani, amíg helyreáll a demokrácia, mert ma Európában a demokrácia megbomlott, nincs demokratikus egyensúly, a nép mást gondol, mint amit a vezetői rá akarnak erőltetni"

nyilatkozta.

Kíváncsi lennék arra az esetre, ha – tegyük fel egy pillanatra – az Unió átvenné a vezír illiberális, demagóg, diktatórikus hatalomfelfogását, és egyik pillanatról a másikra kipenderítené az egész bagázsával egyetemben, akkor mit lépne? Honnan szedné a pénzt, hogy befogja a körülötte lebzselők száját, elkerülendő, hogy ne essenek neki? Amit az esetben hallana, az nem a gazdaság dübörgése lenne, hanem a szétesés robaja.

penzcsap11.jpg

A Trump-győzelmet is igyekezett saját borgőzös eszmefuttatásának szolgálatába állítani:

"vagy demokraták lesznek, vagy elbuknak"

- mármint a világ országainak vezetői. Ebben az esetben jöhetnek a mindenhol fellelhető lufihuszárok, akik már többször lángba borították mindannyiunk közös glóbuszát, és kivétel nélkül minden esetben csúfos bukással, milliók halálával, szenvedés-hegyekkel végződött a térnyerésük.

dikti11.jpg

Harci mámorában belengette az általa csak Góliátként aposztrofált Brüsszelnek – vagyis nekünk is – hogy már a Bibliában is írva vagyon, hogy Dávid – ezek volnánk mi, a V4-ek, meg a Tóth Ottó – miként bánt el az óriással, és ő már megette a spenótot és érzi is a karjában a duzzadó popei erőt. Azt persze elfelejtette megemlíteni, hogy a V4-ek mellette loholó követőinek létszáma picit megcsappant, mondjuk Lengyelországra koncentrálódott.

david11.png

Agymenését, mint mindig, most is a hazai hívőknek szánta, és biztosította őket arról, hogy egy percre sem lankad a harci kedve, - hiszen lőni kell! – újra kivont szablyával védi a rezsicsökkentés ügyét, amiről ugyan bebizonyosodott, hogy ez is csak kábítás volt, hiszen a lassan teljesen kiépülő új vasfüggönyön túl, jóval alacsonyabb az energia ára, így hős magyar kormányunk is jutányosan jut hozzá, tehát nem tett semmit, csak kihasználta a kedvező árváltozást arra, hogy fényezze az egyre fakóbb rézkilincset, mely birodalma ajtaján díszeleg.

Orbánnak addig jó, amíg a világ még normális fele hisz a demokrácia intézményében, mert tudja, hogy az "nem tökéletes, de eddig még nem találtak ki jobbat". Ha ugyanis elharapódzik az Orbán-féle felfogás, akkor..... , bele gondolni is rettenetes.

Mátrai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://varosikurir.blog.hu/api/trackback/id/tr7112018107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.03. 09:44:11

A liberalizmus véagóniája idejét éljük, hála Istennek!

osszian 2016.12.03. 10:36:45

Hülye vagy Max, mint régen, a nolblogon.

A szabadságjogoknak nem lesz vége, ne is számíts arra, hisz nem mehetünk vissza a feudalizmusba.
Ma a fejlett országokban kivétel nélkül liberális parlamenti demokrácia van. Tulajdonképpen nálunk is, ha nem vetted volna észre, csak a csúti törp a saját képmására formálta, főleg hogy bebetonozza torz hatalmát, és tovább lophasson. El kell zavarni, és akkor valódi parlamenti demokrácia lesz megint, mint az Unió országaiban.
Amerika még érdekesebb. A világ első liberális alkotmánya nekik van, teljesen az emberi szabadságjogokra épül, és erre esküdnek fel az amerikai elnökök. Erre fog felesküdni Trump is. Akinél alig van neoliberálisabb kapitalista...
Naiv, gyerekes gondolat olyat képzelni, hogy a "liberalizmus végagóniáját" éljük.

osszian 2016.12.03. 11:13:54

"Orbánnak addig jó, amíg a világ még normális fele hisz a demokrácia intézményében, mert tudja, hogy az "nem tökéletes, de eddig még nem találtak ki jobbat". Ha ugyanis elharapódzik az Orbán-féle felfogás, akkor..... , bele gondolni is rettenetes."

Valóban rettenetes.

De szerintem nem harapózik el. Minden józan eszű demokrata - legyen politikus vagy civil - tudja, hogy amíg az országokban liberális demokrácia működik, nem kell félni világháború kitörésétől.
Ehhez nacionalista, vagy zsákmányszerző gondolatokkal, ellenségkereséssel ügyködő kormányok kellenek, és az ilyenekről már bőven vannak történelmi tapasztalatok.
Ilyen gondolatok és szándékok mozgatták a németeket és Ausztria-Mo-t 1914-ben, és meg is lett a szörnyű eredménye - számunkra, magyarok számára is.
Revíziós víziók miatt lépett be Horthy a világháborúba, és ugyanilyen szándékok vezérelték, amikor Hitler csatlósa lett.
Ma ezeket az országrontókat (Tisza, Horthy) ünnepli a csuti tolvaj, aki minden áron mindig, folyton folyvást harcolni akar. Persze a páncélozott járgányában, 100 testőrrel, ételkóstolóval körülvéve...
Mert ő aztán félti a hajaszálát is, meg ne görbüljön.
100 csatát is megnyert már, ha nem többet.
Most győztes csatákat álmodik - ugyanis nem normális, mentálisan beteg, összetéveszti a valóságot az ábrándjaival.
Műveletlen, mint a hanyattesés. Képes volt kimondani, hogy itt nálunk már illiberális demokrácia van: nem ismerte a szó jelentését: áldemokrácia.
Ilyet akart és ilyet csinált. Csak épp nem tudta, hogy egész véletlenül kimondta az igazságot: itt már 2010 óta nincs demokrácia, és nincs jogállamiság. Csak annak a halvány látszata.
Miközben ilyeneket hablatyol:

"vagy demokraták lesznek, vagy elbuknak"

Ezt majd ő tapasztalja meg, mert eljön az az idő is.

És igen: a ravasz pszichopata agyával nagyon is jól tudja, hogy addig jó neki, amíg "Brüsszel" valódi demokratákból áll, és nem olyanokból, mint ő - mert akkor már rég megnézhetné magát.
Magyarán: aljasul visszaél az Unió jóhiszeműségével, és kiröhögi őket, mint a csaló bűnöző a becsapottakat.

jágör68 2016.12.04. 10:42:09

Szaroszgyuri egyik ügynöke ídeböffentett valamit...

Krisz11 2016.12.04. 10:50:43

A bloggerek egy dolgot kellett volna megmagyarázni: mitől demokrácia az, ha az adott ország népe nem akar bevándorlókat, a magukat "elitek"-nek nevezők meg erővel behozzák.

Netuddki. 2016.12.04. 11:03:31

Volt azért abban a monológban egy Freudi elszólás is. Adócsökkentés helyett adóemelést mondott először...

1ghost 2016.12.04. 11:14:03

Ez a tolvaj, korrupt, antidemokrata orbán olyan hülye mint a segg. Már mindenki csak röhög rajta, vagy köp egyet a neve hallatán.

Kalman L 2016.12.04. 11:15:18

@osszian: ezektől az érdekemberektől nagyon távol áll a naivitás, a gyerekes homokozósdi viszont közel,divatos frázisokkal akarnak vezényelni ui.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.04. 12:05:35

@osszian:

Ki beszél szabdságjogokról? A liberalizmusnak van vége, nem a szabadságjogoknak.

Apadfaxa 2016.12.04. 12:35:17

@maxval bircaman BircaHang szerk: Lassan a Te kibaszott végórád is eljöhetne már.
Dögölnél már meg saját szarodban, hogy a sírodra hugyozhassak, te rohadt hazaárulóbolgártrágya

hidroponi 2016.12.04. 12:39:14

@Krisz11: meg van a demokratikus modja, ha egy orszag nem akar menekulteket befogadni. ki kell lepni az ENSZbol es felbontani a menekultugyi egyezmenyt amit alairt Mo is.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.04. 13:58:14

@maxval bircaman BircaHang szerk: "A liberalizmus véagóniája idejét éljük, hála Istennek!"

Igen ruszki ügynök, a bulgár nyomortanyádon már meg is élhetted: kaja nincs, fizetés nincs, csak putyini hadikomunizmus van. 2 millió bulgár már elmenekült Európába, csak te maradtál ott meg a hozzád hasonló szellemi fogyatékosok.

De hiába is mennél a liberális Európába, kinek kellenél ott? Max. a ruszki kémeknek.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.04. 14:00:06

@jágör68: "Szaroszgyuri egyik ügynöke ídeböffentett valamit..."

Orbán írta?? Hiszen ő volt Szoroszgyuri első magyar ügynöke, Meg ma is az.

Weißkopf 2016.12.04. 14:03:15

@Krisz11: egy ország népe nem akart bevándorlókat? Úgy emlékszem, az Orbán által kiírt népszavazás eredménytelen volt, a többséget nem sikerült elvinni az urnákhoz. Ami persze nem jelenti azt, hogy a többség bevándorláspárti. Egyszerűen hidegen hagyta a fideszes propaganda, mert tudja, hogy a migránsok célországa nem mi vagyunk. Ha meg az Unió hozzánk telepít 1291 igazolt menekültet, attól nem kerül veszélybe nemzeti identitásunk (amitől annyira retteg a Fidesz).

Voyager10 2016.12.04. 14:06:30

@maxval bircaman BircaHang szerk: Szia Maxi! Már úgy hiányzott a bölcsességed. Most sem okoztál csalódást.
Mesélj még kérlek! A legkisebb felcsúti királyfi, hogyan győzte le a rettenetes, hétfejű liberálisokat és a tűzokádó migráncsot? Aztán Ő lett a király és megalapította Mária tejjel-mézzel folyó illiberális országát. Tényleg roppan felemelő.

n3spr3ss0 2016.12.04. 14:12:18

@maxval bircaman BircaHang szerk: A nyájon kívül ki veszi komolyan ezt az embert?

Voyager10 2016.12.04. 14:13:05

@Weißkopf: Arról nem is beszélve, hogy dicső nemzetünk, dicső tagjai elég nagy számban élenek - gazdasági okokból - más országban. (Jómagam is.) És még nem sikerült az itteniek identitását veszélyeztetnünk. Re-go: nem kezdtek el tömegével magyarul beszélni! ;-)

Voyager10 2016.12.04. 14:16:56

@n3spr3ss0: "A nyájon kívül ki veszi komolyan ezt az embert?" - A jó pásztor. Aztán idővel majd jól megnyírja utána meg mehet a levesbe. (Birka ragu! ;-) )

MACISAJT 2016.12.04. 14:24:42

"Ebben az esetben jöhetnek a mindenhol fellelhető lufihuszárok, akik már többször lángba borították mindannyiunk közös glóbuszát, és kivétel nélkül minden esetben csúfos bukással, milliók halálával, szenvedés-hegyekkel végződött a térnyerésük."

Fene tudja...
Én úgy emlékszem, Magyarország eddig akárhányszor csatlakozott Németországhoz, abból világháború és csúfos bukás meg szenvedés-hegyek lett a vége,..
Most akkor a "liberálisok" mégis újra ezt szorgalmazzák?
Nocsak.

MACISAJT 2016.12.04. 14:37:01

@maxval bircaman BircaHang szerk: ("A liberalizmus véagóniája idejét éljük, hála Istennek! ")

444.hu/2016/11/10/avar-janos-mar-megirta-a-hillary-clinton-gyozelmenek-tortenetet-amikor-beutott-a-menku

Beütött a ballibáknál a ménkű...:P

Esküszöm, ha Trump megválasztásának más pozitív hozadéka nem is lesz( de lesz, amúgy) minthogy a ballibáknál beütött a ménkű...már megérte...
De hát mint tudjuk, ha a nép a ballibákra szavaz akkor ugyebár a nép okos, bölcs és megfontolt meg működik a demokrácia...

Ha a nép viszont, Uram irgalmazz, netán nem a ballibákra szavaz..akkor a nép buta és korlátolt, amely még azt sem látja hogy barna eső hullik az égből és a Potomactól a Dunáig hisztérikus véleményformálók hadonásznak önpusztító fegyvereikkel és lövik magukat cipő nélkül a folyókba, alig győzik alkonyatkor kifogni őket...

Az Index címoldalán, első helyen,idézem:
"A mi zsebünk is bánni fogja Trumpot

Kereskedelmi háború, pénzügyi összeomlás, államcsőd, recesszió, klímakatasztrófa. Trump elképesztő gazdasági pusztítást hozhat, amibe az Európai Unió is beleremeghet. "

Kész. Itt a vég, eftársak..:P Armaggedon, Szodoma és Gomorra együtt.
Mindez mert nem a Lújinszki Máónika Tehetségkutató Emlékverseny 2. helyezette nyert.(aki amúgy még szopásban is alulmaradt).

Nyihihi:P

Weißkopf 2016.12.04. 15:26:47

@MACISAJT: "Magyarország eddig akárhányszor csatlakozott Németországhoz, abból világháború és csúfos bukás meg szenvedés-hegyek lett a vége."
Azért nem mindegy, milyen Németországhoz csatlakozunk. Az imperialista II. Vilmoséhoz vagy a világuralomra törő, rasszista Hitleréhez. Akkor már inkább a liberális demokráciát hirdető és valló (akár CDU, akár SPD vezette) Németországhoz.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.04. 16:16:49

@Voyager10:

Orbán szerepe pozitív, ennyi az egész. Ami nem jelenti, hogy nincsenek hibái.

Baloldalt SZÉTSZOPATÓ Habony 2016.12.04. 16:18:04

@1ghost: "Ez a tolvaj, korrupt, antidemokrata orbán olyan hülye mint a segg. Már mindenki csak röhög rajta, vagy köp egyet a neve hallatán. "

Azert nem mindenki, az Egyesult Allamok elnoke peldaul meghivta ot Amerikaba.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.04. 16:20:11

@Apadfaxa:

Nyugodj le, s törődj bele, hogy Gyurcsányod és Sorosod elvesztették ezt a csatát... nem kicsit, nagyon...

AZ ARABVERŐ ORBÁN VIKTOR 2016.12.04. 16:24:17

AGYATLAN LIBBANT GUNYOLODAS. Szerencsere 6 ev alatt csak ennyire volt kepes a baloldal.

morph on deer 2016.12.04. 17:24:43

@MACISAJT:
"Most akkor a "liberálisok" mégis újra ezt szorgalmazzák?"

Szóval szerinted egy majdani Németországhoz való csatlakozást szorgalmaz valaki?

Ki? Hol?
Lehet, hogy lemaradtam ennek bejelentéséről..?

Mert ha netán az EU-hoz való csatlakozásra gondoltál, az már rég megtörtént!

Izgatottan várom a híreket!

Voyager10 2016.12.04. 17:34:58

@maxval bircaman BircaHang szerk: "Orbán szerepe pozitív, ennyi az egész. Ami nem jelenti, hogy nincsenek hibái." - Akkor holnaptól én is ellopok minden pénzt amihez csak hozzájutok. Az én szerepem is pozitív, csak vannak hibáim...

morph on deer 2016.12.04. 18:17:52

@maxval bircaman BircaHang szerk:
"Orbán szerepe pozitív,"

Hát nem is a szereppel van baj, hanem aki játssza!

illaim 2016.12.04. 18:26:43

El vagytok ti tévedve mindnyájan! Azt, hogy ki a demokrata, azt az Orbán "anulu" Viktor fogja megmondani! Be!

Jakab.gipsz 2016.12.04. 18:52:32

Orbán csúcsra jár, és ez neked Mátrai Anna miért baj.

Gondolom Soros Gyuri féle agymosoda politológusa vagy kedves Anna.

A javaslatom a következő tanulj meg szöveget értelmezni mielőtt megszólalsz és persze a matekod is igen gyenge.
A tandíjat kérd vissza Gyuri bácsitól és költsd értelmes dolgokra.

A politikával pedig ne foglalkozz, magas ez neked, mi pedig tudjuk hölgyeket illetlenség kinevetni , mert nem te, hanem a mestere a bolond.

egysmás 2016.12.04. 19:14:07

@maxval bircaman BircaHang szerk: Oszt, hogy fogsz bégetni, amikor agyonvernek...

Apadfaxa 2016.12.04. 19:33:49

@egysmás: Ez a paraszt állatrohadt birka (hogy bassza anyját a ravatalon) képtelen felfogni,hogy NEMgyurcsányista, nem maszopbarát is gűlölheti a kibaszott kis csúti gecités a rohadt tolvaj gazember bandáját!
Mert egy szar trollegy bégető senki, egy marék szar alevegőben...
Csak verné már agyonvalaki,hogylehugyozzam a véres hulláját !

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.04. 20:06:23

@maxval bircaman BircaHang szerk:

te csak szopni jársz ide az indexre ruszki ügynök. Az egész világf röhög rajtad, ahogy a putyini bulgár nyomortelepedröl ugatsz a liberális világ jólétére. 2 millió bulgár már elmenekült, csak a magadfajta szellem i fogyatéksok maradtok ott. Még a ruszki bérenc netes troll mellékállásod se ment meg tégeg az éhezéstöl.

A liberális világ röhög rajtad!

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.04. 20:08:48

@Jakab.gipsz: "Gondolom Soros Gyuri féle agymosoda politológusa vagy"

Az nem az Orbán?? Hiszen ő volt Soros Gyuri első számú beszervezett magyar ügynöke, Meg ma is az.
Akkor tehát Orbán Oxfordban valójában a Soros Gyuri agymosodáját végezte el???

torró 2016.12.04. 20:09:58

A poszt írója sem sokat tájékozódik a világról, pedig itt a hálón sok minden van, sőt lehet külföldi ismerősökkel is beszélni. Orbán megítélése csak a bizonyos politikai haszonszerzők hozzáállásától függ. Demokratikus nyugat? Na ne röhögtessenek uraim. Németeknél egy rakás hír le van tiltva. Nem lehet nyilvánosságra hozni. Ez demokrácia? Amerika? Aki hazugságokkal viszi be az embereket végeláthatatlan háborúkba? Szóval nektek hiányzik a 150 éves iszlám uralom?
A vulgáris gyűlölködő hozzászólókat meg üdvözlöm. Csak ennyire telik nektek? Gratulálok!

1ghost 2016.12.04. 20:50:08

@torró:

Torró fiam, te olyan rémisztően buta vagy, mint Kósa.

Jakab.gipsz 2016.12.04. 20:52:15

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:

Igen Orbán a nagy varázsló Cipolla engedetlen kis inasa.

Persze rá férne egy kis tovább képzés, de nem olyan mekk mestertől mint Gyuri bá, vannak itthon tőle jobbak.

Nézd meg Hillarit is taccsra tette az a balfasz, Soros Gyuri, azt hiszi ha össze hörcsögösködött egy csomó lóvét, már esze is van.

Orbán legalább időben észbe kapott, ez a ti bajotok.

torró 2016.12.04. 21:13:04

@1ghost:
Óóó! Mert te viszont nagyon okos vagy! Akkor cáfolj meg.
www.youtube.com/watch?v=sy9KFOVf8Ro
A hírek hamisítása! Német újság író vallomása.
www.netceleb.eu/az-europaiak-vagy-alkalmazkodnak-az-iszlamhoz-vagy-meghalnak/
És!
superiorhirek.hu/113888/ Le a kalappal Orbán előtt.
Mindentől függetlenül, egyáltalán nem tetszik sok minden, ami most néha nálunk történik. De nem kell elfelejteni, hogy egy csőd közeli állapotot kaptak, és ahhoz képest azért haladtunk valamennyit. Mielőtt pénzügyi helyzetünket hoznád szóba. Igen el vagyunk adósodva. Mennyivel adták át Medgyesinek? 8.5 milliárdal. És mennyivel kapták vissza Bajnaiéktól? 23.5 milliárdal. És ezt bizony fizetni kell. Hogy közben egyesek saját zsebet tömnek, Igen, sajnos ez velejárója a politikusokkal teletűzdelt országoknak. Na jó éjt.

előtt!

2016.12.04. 21:24:22

@maxval bircaman BircaHang szerk: "A liberalizmus véagóniája idejét éljük, hála Istennek!"
A komcsik 40-50 éve alatt végig "haldoklott" a nyugat. Most, hogy visszajöttek és kormányra kerültek, újra ezzel etetnék a népet. De csak a birkák hiszik el.

morpho 2016.12.04. 21:44:25

@torró:
Az államadósságnak sürgősen nézz utána, mert gigabaromságokat irogatsz! Segítség : akk.hu

sőőtnagyonis 2016.12.04. 21:55:31

B@maxval bircaman BircaHang szerk:
Kedves csókos, betároltad-é a téli teveganyéjt?
Má csak hogy meg ne faggyá, azé szokjad a sivatagi létet, és szíjjad a nem liberális igét, ha jót akarsz magadnak. Kiváltképpen azé mert a főnököd is csalafinta, ős azzal fog fűteni, ha büdös is neki, és elhagyja a liberális kulipintyóját.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.04. 22:13:07

@torró: "Németeknél egy rakás hír le van tiltva. "

Nem an M1-et kéne nézned, nem a Habony sajtót kellene olvasnod csöppeszűke, hanem a német médiát. Aztán képben lennél a világról. Ráadásul Orbanisztánról is több hírhez jutnál így, mint Orbanisztánon belülről.
Ja, de hogy ahhoz tudni is kéne ám nemetül?? Hát ez egy megoldhatatlan probléma!

Maradnak neked akkor orbán diktátor lakájmédiái a te "hiteles és sokoldalú" tájékozódásodra. Na ezért vagytok ti a világhoz segghüllye analfabéta fideszes birkák,

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.04. 22:17:08

@torró: " De nem kell elfelejteni, hogy egy csőd közeli állapotot kaptak,"

Látom ma te vagy az ügyeletes fidesztroll a 2010-es propaganda anyaggal. Kreténke, a ballibsik nyolc évig elkúrták, de 2010-re naghyban konszolidálták az országot. Onnantól orbán diktátor a troll matolcsyjával rávert a ballibsik elkúrására, ugyanis Magyarország leszakadt az EU-ban a sereghajtó fost se érö országok csoportjába.

Ennyi a tényecske,.
Kevesebbet kellett volna elkúrnia, kevesebbet kellett volna lopnia az orbán vezette családi maffiának és ehelyett államdósságot kellett volna törleszteni.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.04. 22:19:56

@Jakab.gipsz:

szar éjszakád lesz neked, hogy holnap el kell számolnod habony tartótisztednél mert nem tudtad elhazudni, hogy orbán gazdi sose volt Soros ügynök, hogy ma se az, és nem is a Soros svájci számláira utalja ki a költségvetési offshore milliókat, hanem a sajátjára.

1ghost 2016.12.04. 22:27:06

@torró:

Menj már a picsába ezzel a barom dumáddal, ezt az orbáni faszságot már ezer másik nickeden is szajkóztad, húzzál már a halál faszára, vagy állj be az erzsébet utalványt kézbesíteni kubatov nyuggereinek.

2016.12.04. 22:39:46

@torró: hazudsz. Ulfkotte politikus, nem újságíró. Volt keresztény, aztán ateista, később felvette a muszlim ( igen jól olvasod) hitet, aztán visszatérve Németországba ismét keresztény lett. Most , saját magát Putyin szószólójának ( német hangjának) titulálja. A videó, amire hivatkozol, ráadásul az orosz propaganda tv adása....
Nagy öntökönrúgás volt ez....hazudsz, mint Rogán....

2016.12.04. 22:50:28

@torró: bocs, ha rosszul tudom, de az osztrákok épp most szavaztak egy ződre...úgy látszik, május óta kiszerettek az orbánizmusból...
Akkor majdnem győzött a jobbos.
Mondjuk azzal azért legyél tisztában, hogy amennyiben nyerne az orbáni illiberalizmus ausztriai megfelelője, a határt lezárnák....előttex is...
Az meg beteges, hogy a még nem is elnök Trump meghívásának így örültök. Részben sokakat meghívott, részben súlytalanok vagyunk neki....
Majd akkor fog nyúlni az orcád, ha tényleg tartja a szavát a vén kókler, és behajtja a NATO tartozásunkat.....

Jakab.gipsz 2016.12.04. 23:02:40

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:

Egy értelmes mondatot ha képes vagy mondani azt szívesen meghallgatom.

Na de az esti meséidet Sorosnak mond fel, ő vevő a hülyeségeidre.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.04. 23:57:40

@Jakab.gipsz: te értelmes mondatot hallgatni? Haha! Ti kommerek nem tűritek az értelmet :)

bonsalty 2016.12.05. 00:06:49

Én a gulyáslevest úgy főzöm, hogy először a hagymát megpirítom és csak ezután rakom fel a húst. A paprikát nem szabad egyből hozzáadni, mert kesernyés lesz tőle. Körülbelül ennyire érdekes ez a cikk. Miért is? 27 évig hallottuk, hogy a demokraták így meg úgy.... Ki volt a demokrata és melyik évtől számítjuk a demokraták működését?
Az ex-ávos demokratának számít? A D-209 vagy Füllentős Feri a KISZ-ből esetleg? Amikor Orbán egy szerencsétlen hadarógép volt 10 fillérrel a zsebében és F.Gáborral az oldalán és szovjetekkel a seggében, na akkor még beszélhettünk demokratákrók. De ekkor nem az volt a baj vele, hanem az, hogy tapasztalatlanok és ézért az MSZP kell szavazni! /Bolgár György/
Aztán hirtelen kiderült, hogy már a baloldal jelenti a demokratát, na ne vicceljünk már.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.05. 05:55:34

@Voyager10:

S a lopásod kinek lesz pozitív, saját magadon kívül? Senkinek.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.05. 05:58:21

@morph on deer:

Mi lenne a baj? Az iránya helyes, az idő is igazolja. Még a gazdaság se zuhan, azaz ezeket a folyamatokat is képes volt megtartani.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.05. 05:59:52

@egysmás:

Nem te vagy az első bárkommentelő, aki fenyeget, hidd el. Tudom, sok ember van rám állítva, de senkinek se sikerült sarokba szorítania. Nincs mivel ugyanis.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.05. 06:04:29

@Ylim:

A komcsizás ugyanaz, mint a nácizás, semmi értelme. Az csinálja, akinek nincsenek érvei.

2016.12.05. 10:41:00

Orbán nem csinál mást, mint a cigányok világát hozta a magyarok szintjére. Az EU helyett a magyarok értendők és akkor minden ugyanaz!

morph on deer 2016.12.05. 11:30:23

@maxval bircaman BircaHang szerk:
"Mi lenne a baj?"
A személy. Pontosabban: a deformált, mániákus személyiség. A valós érdek helyett a 'csakazértis'.
Tudod, "akkor meghosszabbítjuk Bicskéig" - vagy mi...
Na ez a baj.
Az, hogy ösztönből reagál és cselekszik, nem a józan ész diktálta módon.
"Józan ész?" Miket beszélek..!

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.05. 11:58:15

@morph on deer:

"A személy. Pontosabban: a deformált, mániákus személyiség."

Minden jó politikus ilyen. Az államférfi egy speciális embertípus.

"A valós érdek helyett a 'csakazértis'."

Orbán esetében ez abszolút nem jellemző. Vesztes csatákba nem szokott belemenni, s ha csata közben veszteséget szagol, kihátrál. Azaz helyesen mérlegel.

"Az, hogy ösztönből reagál és cselekszik, nem a józan ész diktálta módon."

A józan ész az ország érdekeinek nézése hosszabb távon.

morph on deer 2016.12.05. 16:28:04

@maxval bircaman BircaHang szerk:
"Orbán esetében ez abszolút nem jellemző."

Vagy valami más.

"Támadják a kisvasutat? Meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig."

Tényleg, ez is az ország érdekében történt és ez is ésszerű mérlegelés eredménye. (Remélem majd kialszod magad :)

egysmás 2016.12.05. 17:17:36

@maxval bircaman BircaHang szerk: Nem fenyegettelek.
Azt mondtam, hogy ha vége lesz a liberális rendszernek és téged agyonvernek, mert nem pofázhatsz szabadon, akkor nem örülni fogsz, hanem bégetni.

morph on deer 2016.12.05. 17:35:02

@maxval bircaman BircaHang szerk:
"Sose mondtam, hogy Orbán mindenben pozitív."

Túl könnyű dolgod mondjuk nem is lett volna. De nem is ez a lényeg.

Amiről én beszélek az az, hogy nyilvánvalóan érzelmi alapokon, a folyamatos bizonyítási kényszer által vezérelve, dönt, és a "csakazértis" akkor is jelen van, ha egyébként semmi racionális indoka sincs. Lásd kisvasút.

Többrek közt ezért fuldoklunk a stadionokban, ezért épül a lóistálló meg a huszárlaktanya a várban, ezért van az a gicsshalom emlékmű a Szabadság téren, ezért akarunk olimpiát, stb.

Szükségtelen számháborúzni, de nem hiszem, hogy különösen kéne bizonygatni, hogy ez mekkora felesleges terhet jelent a gazdaságnak.
De "csakazértis" így/úgy lesz, mert a Viktor a fejébe vette...

Voyager10 2016.12.05. 18:20:46

@maxval bircaman BircaHang szerk: "S a lopásod kinek lesz pozitív, saját magadon kívül? Senkinek." - És az Orbán család és barátikör lopása kinek pozitív?

Voyager10 2016.12.05. 18:34:19

@maxval bircaman BircaHang szerk: "A komcsizás ugyanaz, mint a nácizás, semmi értelme. Az csinálja, akinek nincsenek érvei." - Teljesen igazad van! Ezzel nem tudok vitába szállni! De ez nem vonatkozik a "liberális-ozásra", "Soros-ozásra" is? Vagy azt lehet, csak nácizni, meg komcsizni nem? Zsidózni, meg migránsozni, migráns simogatózni, hazaárulózni szalonképes?
Csak azért kérdezem mert a "liberális" felütés nálad (nálatok ;-) ) is visszatérő "érv". Ja és - a szerinted jónak és hasznosnak ítélt - Orbán és elvbarátai rendszeresen komcsiznak. (Nézd csak meg Kövér László megnyilatkozásait! Vagy a négyes számú tagkönyv boldog tulajdonosának "publicisztikáit"!) Vagy ez az ő esetükben bocsánatos?

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.05. 19:41:39

@egysmás:

Komolyabban is fenyegettek meg már, kiskamasz. Mind a ketten tudjuk, te csak egy pici anoním szar vagy, akibe még Soros belerúg.

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.05. 19:43:45

@Voyager10:

Értelmesen mindent lehet, értelmetlenül meg semmit.

Mondtam valaha, hogy a Fidesz nem ,komcsizik?

Voyager10 2016.12.05. 19:50:57

@maxval bircaman BircaHang szerk: "Mondtam valaha, hogy a Fidesz nem ,komcsizik?' Nem! De attól még komcsizik! ;-)

Voyager10 2016.12.05. 19:57:38

@maxval bircaman BircaHang szerk: "Orbánék fő tevékenysége nem a lopás." - Nem ez volt a kérdés Maxi! Ne beszélj mellé, hanem a kérdésre válaszolj! Az volt a kérdés, hogy az évi több milliárd amit Orbánék ellponak az káros-e! Mi a válasz? Orbán tevékenysége káros vagy nem káros? Igen vagy nem?

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.05. 21:26:20

@maxval bircaman BircaHang szerk: igen a hazaárulásban is erősek, de a lopás a specialitásuk

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.06. 06:20:52

@Voyager10:

Minden lopás káros. Viszont nem a lopás az elsőrendű ismérv egy jelenség megítélésében.

Voyager10 2016.12.06. 20:40:22

@maxval bircaman BircaHang szerk: Maxi! Te engem hülyének nézel! Szóval lefordítva parasztra. Te most azt mondod nekem, hogy Orbán megítélésében nem elsőrendű, hogy lop mint állat. Igaz? Szemben mondjuk a liberálisok megítélésével, ahol meg elsőrendű!
Szóval van a keresztény konzervatív, jobboldali, nemzeti tolvaj aki hasznos. És van a szemét libsibolsi, libero, baller baloldali, kommunista, szoci, kozmopolita stb. tolvaj aki meg nem.
Én úgy vagyok, hogy aki lop az húzzon a francba! Főleg egy ország éléről! De Te nyugodtan mosdasd az általad választott tolvajt és védjed őt oroszlánként (hahaha)! :D Maxi Te tényleg a 3.2 millió (mély)magyar esszenciája

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.07. 05:59:15

@Voyager10:

Ismét magaddal vitázol, nem velem. Ennek neve árnyékboxolás.

Mikor mondtam, hogy a korrupció csak ballibeknél bűn? Sosem. MIndenkinél bűn, s SENKINÉL nme lényeges.

Egy politikus szinte mindig korrupt, ez szinte szakmai ártalom, nyugaton ugyanígy van, nézd meg hogyan változott pl. a Clinton- vagy a Blair-család vagyona. Igen, vannak nem korrupt politikusok, pl. Putyin és Satana Mertkell (direkt egy nekem tetszőt és egy nekem nem tetszőt írtam), ezek kivételek, olyanok, akiket tényleg csak a hatalom érdekel.

Szóval nem ez a szempont egy politikus megítélésénél.

Ez kb. olyan, mintha elmennél egy étterembe, majd azért mondanál rosszzat az étteremről, mert az étlapjukon pár helyesírási hiba van. Ez lenne a releváns egy étterem megítélésekor? Nme inkébb az, hogy milyen a kiszolgálás, milyen a választék, milyen a szakács? Na, ugyanez: egy politikusnál van kb. 10 fontosabb ismérv ahhoz képest, hogy korrupt-e.

Voyager10 2016.12.07. 17:04:53

@maxval bircaman BircaHang szerk: "Ismét magaddal vitázol, nem velem. Ennek neve árnyékboxolás." - Úgy hívod ahogy akarod. De nem hagyom szó nélkül amit összehordasz, mert irritál az arroganciád. Irritál, hogy aki nem azt vallja amit Te az "ballib", "libbant" stb. Szerinted - a dumád alapján - vagy Te és vannak a ballibek. Rossz hírem van a magyar jobboldalt szinte mindenki utálja vagy fél tőle. Aki meg nem azt valamivel megvették vagy bedőlt az olcsó populizmusnak. Ugyanazokkal a módszerekkel operálnak mint bolsevik elődeik. Ami nem is csoda mert szinte mind MSZMP tag volt mielőtt felfedezte magában az őskeresztényt. Ezért hányok sugárban a dumádtól. Meg azért, mert ezt úgy mondod mintha Te valamiféle erkölcsi világítótorony lennél. Közben meg képes vagy beszpni és hittel vallani azt, hogy Magyarországon és a világon két tábor van: a "ballibek" meg a rendes emberek. Félre ne érts nem akarom megmondani, hogy mit gondolj! Mindenki úgy hazudik magának ahogy akar...

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.08. 08:33:42

@Voyager10:

"Irritál, hogy aki nem azt vallja amit Te az "ballib", "libbant" stb."

Téves. Csak a ballibeket nevezem ballibeknek.

"Rossz hírem van a magyar jobboldalt szinte mindenki utálja vagy fél tőle."

Ez alatt mit értesz?

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.08. 08:35:29

@Voyager10:

"szinte mind MSZMP tag volt"

1. Nem igaz,

2. Nincs jelentősége az MSZMP-, KISZ-, stb. tagságnak.

"képes vagy beszpni és hittel vallani azt, hogy Magyarországon és a világon két tábor van: a "ballibek" meg a rendes emberek"

Nem.

2 út van jelenleg:
- Orbán,
- ballibek.

Nemlétező 3. útról fantáziálni felesleges.

Te melyiket választod?
süti beállítások módosítása