2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

Az a fránya Luxemburg, az a fránya Európa

Magyarország a farkasbőrben illegő-billegő bárány

2016. szeptember 13. - Városi Kurir

kanadavilaga.jpg

Az Orbán-kommunikáció e hétre rendelt mumusa a „nihilista gondolkodó”. Jó választás, hiszen a gyűlölködésre kész sokadalomnak igen pici százaléka van tisztában a szó jelentésével. Persze ettől függetlenül utálni bárkit, bármikor, parancsszóra hajlandó.

Mivel ez a jelzős szerkezet a hét szlogenje lett, hiszen kezdte Orbán, majd Kósa, és most Szijjártó, úgy látom, ez a szófordulat is esélyes a még el nem feledett „keményen dolgozó kisember” hirtelenjében felkapott, majd ahogy jött, úgy el is felejtett sorsára. Feltételezhető, hogy a következő jelző beélesítéséig minden, a kormány cselekedetét bíráló áldozatául esik ennek múlt hősi ködéből előkerült terminus technicus, honon belül és kívül egyaránt. A legújabb kipécézett: Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter - az Európai Unió eddig leghosszabban regnáló külügyminisztere.

5minutesrtl_hu.jpg

Asselborn sok borsot tört a Fidesz-kormány orra alá, hiszen már 2010-ben bírálta az akkor még csak szárnyait próbálgató rezsimet a sajtószabadság nyirbálása okán

„Egy demokráciában a média kontrollálja az államot, és nem fordítva. Ha fordítva történik, akkor az már nem demokrácia…”

és fontosnak tartotta már akkor megjegyezni, hogy nem a magánvéleményét fejti ki, hanem külügyminiszterként, miniszterelnök-helyettesként a luxemburgi kormány nevében beszél.

Tegnap viszont már így nyilatkozott a Welt-nek:

„Azokat, akik kerítést építenek a menekültek ellen, vagy megsértik a sajtó és az igazságszolgáltatás szabadságát, mint Magyarország, átmenetileg vagy örökre ki kellene zárni az EU-ból"

images_5.jpg

Nem csoda, hogy a Moldvában tárgyalást imitáló Szijjártó azonnal közhírré tette a számára előírt, kifejezetten saját főből származó külügyminiszteri véleményét.

„Eddig is tudtuk, hogy Jean Asselborn komolytalan figura. Látszik, hogy csak néhány kilométerre lakik Brüsszeltől, kioktató, nagyképű, frusztrált. Magyarországot akarja kizárni az EU-ból, de magát már régen kizárta a komolyan vehető politikusok közül. Rendes nihilistaként, fáradtságot nem ismerve dolgozik az európai biztonság és kultúra lerombolásán."

Nem nagyon tisztelt külügyér úr! Az, ha valakinek eltér a véleménye az önétől, nem jelenti azt, hogy ostoba, alkalmatlan, egyszerűen csak másként gondolkodik, mint azok, akik önt irányítják. A vélemény ugyanis a demokráciát komolyan vallók klubjában – ahonnan éppen kibukni készülünk - szabad és sérthetetlen. Nem írhatja felül egyetlen demagóg, politikában tévelygő kormányzat sem. A nemzetközi porond nem egyenlő az önök által ketrecbe zárt hazai megfélemlítettetekkel.

De tovább is van, mondjam még? Szijjártó imígy elmélkedik tovább:

"Az ugyan kissé furcsa, hogy az "adóoptimalizálás" hazájából érkező Jean Asselborn és a szintén luxemburgi Jean-Claude Juncker beszél közös teherviselésről, de értjük, hogy ez mit jelent: mások hibáiért viselje a terheket Magyarország. A magyar kormány ezt visszautasítja."

index_2.jpg

Pontosan mire is gondolhatott a szöveg kiagyalója – persze azon kívül, hogy a hazai fun-ok meg legyenek elégedve a harcos-nyilazós kiállással? Az Európára nehezedő terheket hatalmas piacunk bevétele után, miközben meggyőződtek arról, hogy itt aztán csupa Toldi Miklós és Miklósné él, ránk lőcsölnék ezek a pernahajderek. Szijjártó és hasonszőrű társai képesek teljesen bárgyúként beállítani magukon túl – amihez persze joguk van – a teljes Magyar lakosságot is, akik bedőlnek az ilyesfajta, a demagógia alját súroló propagandának? Gondoljunk csak bele egy percig abba, amit mondattak vele!

Rá kellene ébredni, hogy ami karámon belül működni látszik, az a kerítésen túli szabad világban – amihez pár évig mi magunk is tartozhattunk – hamar megbukik és felháborító uszításnak minősül, és abból ott - mondom ott! - kevesek kérnek. Ha tagjai akarunk maradni Európának, dönteni kell: Fidesz, vagy demokrácia? A kettő együtt nem megy!

BoMa

A bejegyzés trackback címe:

https://varosikurir.blog.hu/api/trackback/id/tr2711702535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.13. 22:32:42

Ez a poszt annyira udorító, az Arbeit macht frei felirattal különösképp, hogy nem érdemes szót vesztegetni rá.

Advanced Flight 2016.09.13. 22:37:56

"Egy demokráciában a média kontrollálja az államot, és nem fordítva. Ha fordítva történik, akkor az már nem demokrácia"

Akkor Németország nem demokrácia, mivel a fősodratú média rendre eltitkolja a migránsok által elkövetett bcs-ket, ld. kölni zaklatások.

"Azokat, akik kerítést építenek a menekültek ellen [....] átmenetileg vagy örökre ki kellene zárni az EU-ból""

Ez az, ki Ausztriával az EU-bóll! :-)
(jó, tudjuk, az nem kerítés, csak szárnyasbetét :-))

"hamar megbukik és felháborító uszításnak minősül"
Érdekes, előtte meg arról elmélkedtél, hogy milyen fontos a szabad véleménynyilvánítás, és attól még senki sem rossz, hogy másként gondolkodik :-)

chrisred 2016.09.13. 22:41:38

Külügyminiszteri munkásságának egyik csúcspontja lehet, hogy megtalálta Luxemburgot a térképen.

we dont want arabs here..So what 2016.09.13. 22:44:50

Az a "külügyminiszter beszél akiknek se országa se népe nincs.
A franciák szétbaszták a fejüket, az 1 db várukkal egyetemben, mert a hegyi-rablók elpofátlanodtak :) Luxemburg, az adócsalók európai fővárosa, melynek miniszterelnöke pl Juncker volt elmondhatatlanul hosszú ideig. Ez a tény önmagában leírja azt a társaságot.. Luxemburg..nevetséges produkció.

2016.09.13. 22:47:18

Én karámon kívül is azt látom, hogy az állam irányítja a médiát (lásd kölni események elhallgatása, migránsok által elkövetett bűncselekmények elhallgatása, stb.). Akkor most mi van? Németország diktatúra lett?! Már megint, vazze?! Épp csak 70 éve hagyta abba, oszt most újta kezdi?!

we dont want arabs here..So what 2016.09.13. 22:48:41

@Advanced Flight: A spanyol kerítést elfelejtetted megemlíteni.. kb 20 éve létezik és vagy 10 méter magas hármas felépítésben..de beszélhetünk a francia területen , angol pénzből jelenleg is álló, de hamarosan újabb 4 extra méterrel megmagasított betonfalról amit az angolok építenek hogy kint tartsák a fekákat és a homokiakat az országukból.

Minden liberális baloldali hazaáruló aki nem segít a védekezésében.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.09.13. 23:23:17

@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: "karámon kívül is azt látom, hogy az állam irányítja a médiát (lásd kölni események elhallgatása,"

Ezt pont előtted írta meg 10 perccel az éjszakás zsebnáci troll kollégád. Persze lehet hogy ő Moszkvából ontja a magadfajták butítását, aztán az idő eltolódás miatt nem tudtatok egyeztetni.

Egyébként a troll kollegád is pont akkor hülye mint te, majd ha leszoktok az m1-ről meg a többi fideszes média méregről, akkor majd esetleg a világ valódi hírei is elérnek majd benneteket.

Csak hogy ne halj meg ennyire hülyén, mint ahogy most állsz. már január 2-án megtörténtek az első beszámolók a kölni eseményekről.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.13. 23:24:24

@we dont want arabs here..So what:

"megmagasított betonfalról amit az angolok építenek hogy kint tartsák a fekákat és a homokiakat az országukból."

Bakker, te el vagy tévedve. Asztat csak azért építik, hogy megvédjék szegín fekákat a belesetektől, amelyek akkor érhetik őket, amikor felugrálnak a Doverbe induló vonatokra. Á dehogy, nem azért, hogy távol tarcsák őket.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.09.13. 23:28:57

@we dont want arabs here..So what: "Minden liberális baloldali hazaáruló aki nem segít a védekezésében."

Ki ellen akarsz védekezni te illiberális őstulok? Az átvonuló vándormadarak ellen? A fejed felé nem akarsz egy kerítést húzni? Hogy le ne szarjanak, miközben átvonulnak?

Az egész világ rajtatok röhög, hogy 25 milliárdért felhúzta a magyar parasztja a kerítést maga köré, aztán az szart se ér.
Errfel odevezényeltek 5 ezer rendőrt, de ez se ér szart se.
Errefel majd felhúz a magyar parasztaja még 2 sor kerítést.

Erre van pénz, arra persze nincs, hogy az állam elvégeztesse veletek a nyolc osztályt, vagy pedig legalább minimálbért adjon a közmunkátokért.

Advanced Flight 2016.09.13. 23:32:01

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: persze, az oroszok meg már a spájzban vannak XD
Ne igyál ma már többet...

Advanced Flight 2016.09.13. 23:34:24

@we dont want arabs here..So what: valóban, a spanyol nem is jutott eszembe. Amúgy az angolok, úgy tűnik, komolyan veszik ezt az Asshole-t vagy hogy hívják, mert kicsekkoltak az EU-ból és úgy építik tovább a kerítést :-P

f123 2016.09.13. 23:41:00

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:
Olvasol te híreket te majom? Külföldieket mondjuk? Mi a halálról beszélsz? Európa éppen készül lehúzni magát a klotyón a migránsokkal, nem tűnik fel? Ennyi megy, hogy rohadt/náci Orbán? Jó hülyének lenni?!

Advanced Flight 2016.09.13. 23:45:31

@f123: közben megnéztem a profilját, egy hete se létezik, valamelyik fizetett sorosbérenc n-edik reinkarnációja :D

f123 2016.09.13. 23:45:37

@f123:
Ja és érved is van? Vagy, ha valaki, Luxemburg v Andorra v Nauru gyalázza Magyarországot, az már haver? Ha valaki megtámadná Magyarországot, te a támadókkal lennél? Húzz a retekbe, ha nem tetszik és add le az állampolgárságod.

miller light 2016.09.13. 23:58:50

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: tudod, neked még az óvoda kiscsopit sem sikerült befejezned, annyi szamárságot beszélsz. Szomorú látni ezt a vergődést.

miller light 2016.09.14. 00:05:20

Frissíteni kéne a blogot, mert ezen a szerencsétlen flótáson (Asselborn) már túllépett az idő: érdemes elolvasni legalább, mit szóltak az osztrákok, németek, cshek, stb. ennek a majomnak az ötletéhez. Szíjjártónak mellesleg teljesen igaza van, jót szólt és jókor. Amúgy ezzel az "Arbeit macht frei" fotóval ritka mocskos tahók vagytok, csak jelzem, szent vagy ragikus dolgokból nem illik viccet csinálni errefelé, legföljebb liberálbolsi körökben.

Alick 2016.09.14. 00:09:50

"1984-től 2004-ig a Luxemburgi Szocialista Munkáspárt képviselőjeként a parlament tagja volt"

Az ilyen kommerekre igaz, amit kedves svéd barátom mondott:
"- Tudod mi volt a legszörnyűbb Olof Palme lelövésében?
Hogy nem legalább 10 évvel korábban történt!"

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.09.14. 00:20:49

Mondd csak, te patkány, hogy is kerül ebbe a cikkbe illusztrációként a náci munkatábor kapuja? Elővetted a jó öreg holokauszt-motívumot, jó lesz az ide, ha van értelme, ha nem? Merthogy a MÁSIK fél mindig gyűlölködik, és felháborítóan uszít?

"»Egy demokráciában a média kontrollálja az államot, és nem fordítva. Ha fordítva történik, akkor az már nem demokrácia…«"

Egyszer már rájöhetnétek végre, hogy az, hogy ez a médiában háborítatlanul megjelenik, önmagában cáfolja a sztorit. Persze tudom én, hogy értitek, csak ha ezt mondogatjátok, az egypár tetves baromnak benne marad az agyában.

Jakab.gipsz 2016.09.14. 03:06:20

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: Te csak szeretnél olyan okos lenni mint egy magyar (európai,indiai, kínai, stb.) paraszt. Ezek a parasztok előre gondolkodnak, te pedig sivatagi nomád, ugyan mi végre reklamálsz.

bkkzol 2016.09.14. 03:18:10

Van kimutatás, hogy mennyi bevándorlót fogadtak be a Luxemburgban. Az athéni nagy búcsúztataskor legalább 15 válogatott szírt fogadtak be. A pénzmosásból igen csak jól élő "ország" elbírna szerintem 150.000-el.
Jó az ő szájukból hallani, hogy mi a demokrácia. Mi is volna akkor a baj egy német, francia vagy dán népszavazással migráns ügyben??? Akarja e Európa lakossága vagy nem?

2016.09.14. 06:17:41

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:

Nézd, sokszor elmagyaráztam már sok mindenkinek, hogy az, hogy nem ért velem egyet, nem szükségképpen hatalmazza fel arra, hogy troll-ozzon és hülyézzen, úgyhogy engedd meg, hogy a szinteden kezeljelek: menj a kurva anyádba!

röf 2016.09.14. 06:18:49

Hogy ki ez a Luxushamburgeri külügyér...?
Rá kell nézni a képre.

chrisred 2016.09.14. 06:35:20

@f123: Nem Magyarországot, hanem a magyar államot.

2016.09.14. 07:02:17

Csak a szokásos.
Újabb gyűlöletkeltő, hazugságokkal tarkított poszt egy hazaáruló részéről.

f123 2016.09.14. 07:08:34

@chrisred: "Azok, akik kerítést építenek....., mint Magyarország.." Idézet Asselborntól. Miről is beszélsz zsenikém?

chrisred 2016.09.14. 07:28:00

@f123: "A magyar kormány 2015. június 17-én döntött arról, hogy lezárja a zöldhatárt a magyar–szerb szakaszon. Az elfogadott 1401/2015. (VI. 17.) számú kormányhatározat értelmében körülbelül 175 km hosszúságban 4 méter magas „határőrizeti célú ideiglenes kerítést” kell létesíteni."

Erről, zsenikém.

f123 2016.09.14. 07:44:25

@chrisred: Látom a szövegértés nem az erősséged...
Magyar Állam, Magyar Kormány és Magyarország az 3 különböző fogalom. A luxemburgi haverod Magyarországról, nem a Magyar Államról vagy a Magyar Kormányról beszélt. Gyullad a lámpa lassacskán?

chrisred 2016.09.14. 07:51:31

@f123: És ha már így elkülöníted a három fogalmat, akkor a kerítést a háromból szerinted Magyarország építette? Előbb a saját szemedből piszkáld a szövegértési gerendát!

f123 2016.09.14. 08:03:54

@chrisred: Aha. Hol is állítottam, hogy Magyarország építette a kerítést? Segíts már kérlek, hogyan lehet az EU-ból kizárni a Magyar Kormányt? Ja és gyere szavazni október 2-án és húzd be az igent. Ha az eredmény elszomorít, akkor pedig vár egy jó állás Belgiumban, mosogatófiúra meg mixerre mindig szükség van. Luxemburg is közel lesz és sem szövegértéssel sem alapfokú állampolgári ismeretekkel nem kell terhelned magadat.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.14. 08:18:51

Orbán megbukott.
Soros Gyuri Luxemburgi nagyhatalomba beépített embere megmondta a frankót.

Igazán kár hogy a Németek, Osztrákok, és Csehek azonnal helyretették ezt az óriási potenciállal rendelkező adóparadicsom ügyeletes szarkeverőjét !

gmihaly621 2016.09.14. 08:19:46

Nagy az Arcod bloggerkém, rosszabb vagy a hivatásosoknál firkászilag. A kedvenc Asselbornod, a korrupt Luxmemburg külügyére pedig elmehet a...

Ambiorix 2016.09.14. 08:20:30

Assholeborn......találó neve van az ürgènek.
Amúgy az egész ügyről Repin híres képe jut eszembe: Szíjjártó Péter levelet ír a török szultánnak. :)

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.14. 08:20:36

@Advanced Flight:

A balliberális véleménydiktatúra ellentmondásaira rávilágítani csak a nácik szoktak.

Ezt jobb ha tudod.. ;)

chrisred 2016.09.14. 08:27:22

@f123: Blablabla... Azt állítottad, hogy Magyarországot gyalázzák, én meg azt, hogy csak a magyar államot (benne természetesen az állami közhatalmat gyakorló összes szervvel, a gyengébbek kedvéért). A magyar államot sajnos nem lehet kizárni az EU-ból úgy, hogy a magyar állampolgárok, akiknek semmi közük nincs az intézkedéseihez, bennmaradjanak. Ezért mindannyian szopni fogunk miattuk.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.14. 08:35:59

@chrisred:

Röhejes vagy.
Világosan elmagyarázta a Luxemburgi adóparadicsom SOros csicskájának a Német, az Ozstrák és a CSeh külügyminiszter is, hogy baromságokat beszél.
Senkit nem lehet kizárni sehonnan.

Persze bérrettegni lehet.

Muad\\\'Dib 2016.09.14. 08:37:11

Asselbornnak valójában jóban kellene lennie a fityeszesekkel. Soha életében semmi hasznosat nem csinált, mindig másokon élősködött, akkora köpönyegforgató álszent rohadék az egész luxemburgi közösteherviselés s*arháziakkal együtt (ők meg a közös teherviselés, ja, mint a fityesz meg a korrupciómentes EU pénzosztás), hogy csak pislog az ember. Igazából nyugodtan összeborulhatnának, passzolnak egymáshoz.

gmihaly621 2016.09.14. 08:47:16

Az a korrupt Luxemburg ! Az a henye Xarurópa !

desw 2016.09.14. 08:51:43

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Bakker, te el vagy tévedve. Asztat csak azért építik, hogy megvédjék szegín fekákat a belesetektől, amelyek akkor érhetik őket, amikor felugrálnak a Doverbe induló vonatokra. Á dehogy, nem azért, hogy távol tarcsák őket. "

Fenéket! Azért építik azt a falat az angolok, hogy nehogy megszökjön tőlük az a sok agysebész és 6 nyelvet beszélő mérnök feka így a Brexit után. Persze! Há' mi lenne velük nélkülük???

darkmirjam_light 2016.09.14. 08:57:18

Az oké, hogy a kritizá személyt lehúzzuk, hiszen még az Isten sem elég bölcs, hogy a tökéletes, orosz realitás felé emelkedő ívet szájára vegye. De jól van ez így amúgy? A közszolgálati média klassz? Szánkkal bőszen komcsizunk, aztán meg figyeljük a Kádári licensz alapján szerkesztett híranyagot, hogy mennyire faszán megy minden? Az avas zsírszagú hazugságok a miniszterelnök szájából, a prosztó uszítás a kokszos tahó műheyléből mind a jó cél érdekében valók? Megmondták azt is, mi ez a misztikus cél? Baszottul kardozik, hogy belekarcolja a nevét a történelem falába, de eddig ez még csak egy arogáns vandál színvonala.

Netuddki. 2016.09.14. 08:58:17

Brüsszel egy város. A tolvaj orbán banda meg nem Magyarország.

Netuddki. 2016.09.14. 09:00:33

@Muad\\\'Dib: Azt nem tudom ki ez az Asselborn. Ellenben azt nagyon jól tudom kik ezek a fideszes mocskos tolvaj hazug hazaárulók.

Bontson zászlót az összefogás! 2016.09.14. 09:03:23

ha normális lennél akkor recski kerítésről linkeltél volna be képet

telkoe 2016.09.14. 09:26:35

a hazai fun-ok
Vicces amikor az MSzMP partsajtobol kimosakodott halado europai civil ertelmisegi publicista probalokozik idegen szavakat hasznalni.

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.09.14. 09:37:13

Ki kell zavarni az országból minden nihilista Soros ügynököt, mert teli van már velük a parlament. Menjenek haza ezek a nihilista Soros ügynökök Angliába vagy akárhova, de ne bomlasszák itt az országunkat demokráciával meg nem is létező emberi jogokkal.

Tovább kell építeni a kerítést, most már Soros és az EU ellenni megvédésünkre.

OKTÓBER 2-ÁN MINDENKI SZVAZZON NEM-MEL ARRA, HOGY AKARUNK-E EU TAGOK MARADNI. - NEM ÉS NEM!

Muad\\\'Dib 2016.09.14. 09:41:05

@Ballib Cenzúrázók Réme 10:
Az EU nélkül biztos nagy sikerünk lenne a balfas* kormányaink által teljesen leépített ipari és szolgáltatószektorunkkal.

Muad\\\'Dib 2016.09.14. 09:57:11

@Tibi !:
Pazar. És ezzel el is mondtunk mindent arról miért egyre népszerűbbek az EU szkeptikus pártok mindenfelé. Végül is ki az a csávó? Csak az EU külügyminisztere. Mit keres ott, ki hatalmazta fel rá, hogy az EU-t képviselje, milyen döntéseket hoz, kinek a nevében, és milyen kompetenciával? Csupa lényegtelen kérdés. Az EU egy remek dolog akármit is kamuzik a fityesz, de igen sok embert kellene elhajtani a bürokratikus örökmozgó Brüsszelből, hogy végre megint az átlagemberek uniója legyen, olyan vezetőkkel, akik életükben már hasznos dolgokat is műveltek.

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2016.09.14. 10:01:07

@desw: "Azért építik azt a falat az angolok, hogy nehogy megszökjön tőlük az a sok agysebész és 6 nyelvet beszélő mérnök feka így a Brexit után. "

Meg persze a tőlünk elszipkázott legjobb 300 ezer konyhai elmosogatót sem! Mert azokat se akarják ám kiengedni, de Orbán Viktor majd hazahozza őket, amikor hamarosan kilépünk az EU-ból!

emit27 2016.09.14. 10:06:48

2003 tavaszán Magyarország az Európai Unióhoz csatlakozása ügyében országos népszavazás volt (eredményes) és több mint 80% -a a magyar állampolgároknak támogatta a belépést. Magyarország 2004-ben csatlakozott az Európai Unióhoz.

Netuddki. 2016.09.14. 10:18:02

@Muad\\\'Dib: Nem érdekel bazmeg mit csinálnak "Brüsszelben", amikor az orbán banda szétlopja Magyarországot! Előbb a saját portánk előtt kéne söprögetni!

Ráadásul ezek a mellébeszélő ostoba tolvaj barmok miatt azt se tudhatjuk valójában mi folyik "Brüsszelben". Ugyanis egy tolvaj bűnözőnek nem lehet elhinni semmit, mert a számára első, hogy a saját lopásait fedezze, zavarkeltéssel, mellébeszéléssel. Ennyi.

Muad\\\'Dib 2016.09.14. 10:25:13

@Tibi !:
Ja, ha te beragadtál balkánisztánba részvétem. Én speciel elég jól tudom mi a pálya Brüsszelben, engem érdekel is, lévén talán lesz még értelmes vezetése is az országnak és nem teljesen mindegy, hogy az eubürokraták addigra sikeresen szétverik az EU egészét, vagy nem.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.09.14. 10:26:29

Javul a helyzet migránsügyben Németországban.

Július elején még csak 50 migránst sikerült munkába állítani a 2 millióból.

Jó hírek érkeztek.

Ma már 63 dolgozik.

Ha így haladunk mire meghalna a Németekhez érkezett 2 millió muszlim, addigra már több százan is munkába állnak közülük !
De szerencsére a 2 millió muszlim addig készít nekik vagy 5 millió gyereket, így lesz mivel küzdeniük akkor is.

------------------
Linkek:
Július eleje:
888.hu/article-otven-migranst-sikerult-eddig-munkaba-allitani-a-2-milliobol-nemetorszagban
Ötven migránst sikerült eddig munkába állítani a 2 millióból Németországban.
...
Most:
index.hu/gazdasag/2016/09/14/a_nemet_topcegek_szerint_a_menekultek_nem_keszek_a_munkara/
A Reuters hírügynökség felmérést végzett 30 német nagyvállalat körében, és azt találta, hogy ezek mindössze 63 menedékkérőt foglalkoztatnak, holott több mint egymillióan érkeztek az országba tavaly.

Netuddki. 2016.09.14. 10:46:35

@Ballib cenzúrázók réme 18: 888-as link mint információforrás? Ne röhögtess! Ostoba lúzer!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.14. 19:25:04

@Muad\\\'Dib:

Az ugye megvan, hogy az amúgy jogosan balfasznak nevezett kormányok jórészt az EU-tagság érdekében építették le a magyar ipart. Persze nem csak azért, de vastagon benne volt az is, hogy az EU-nak nem termelőkapacitás kellett, hanem piac.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.14. 19:29:40

@desw:

Igazad van, ez még jobb.

Amúgy a valóság már kezd tagadhatatlanná válni. Hol van már az a balliberó hanta, hogy a "mednekültek" között több a felsőfokú képzettségű, mint a bennszülöttek között:

index.hu/gazdasag/2016/09/14/a_nemet_topcegek_szerint_a_menekultek_nem_keszek_a_munkara/

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.14. 19:34:34

@Muad\\\'Dib:

Lehet Szíjjártót utálni (én sem kedvelem), de nagyon igaza van abban, amit Assbornnak a közös teherviselésről igencsak frappánsan beszólt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.14. 20:44:17

www.origo.hu/nagyvilag/20160914-niztonsagi-zona-a-kolni-tomeges-eroszak-miatt.html

"A német rendőrség tervei szerint kerítésekkel védenék szilveszterkor a kölni dóm épületét, nehogy megismétlődjön a legutóbb szilveszterkor történt tömeges erőszak, amikor migránsok támadtak meg több száz nőt."

Na basszus, már a németek is benáculnak. :D

desw 2016.09.15. 06:32:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

A kérdés az, hogy mire lesz jó ez a kerítés.

Ha nem szűrik, hogy ki mehet be, akkor mi értelme van?

Ha szűrik, akkor milyen módon?
- nemek alapján szűrnek, jányok a ketrecbe => de szép is lesz így családilag ünnepelni

- esetleg bőrszín vagy nemzetiség alapján => mocskos nácikok ezek a németek, most jöjjenek a jog- és fajvédők

Édes Istenem, mekkora kretén balfaszok lettek ezek a németek!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.15. 11:09:13

@desw:

Nem is az a kérdés szerintem, mire lesz jó, hanem az, hogy

1) a németek már ott tartanak, hpgy a saját hazájukban kell védekezniük a migránsok támadásai ellen. És még mindig defenzívában vannak, ahogy vsz. ott is maradnak, egészen a teljes önfeladásig.

2) Miért van az, hogy a hírre nem hördül fel egységesen Európa, élén Assborn (szándékosan így írom: seggben született), Juncker és a többi vadbarom, hogy nem követelik Németország kizárását az EU-ból?
süti beállítások módosítása