2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

Országimázs: gyilkos indulatok

2017. március 06. - Városi Kurir

not_2.jpg

Újabb országimázs-kampányba kezdett a kormány, vagy a helyi „hallja-kenddel” szaladt el a ló? Nem tudni a pontos választ, sajnos mindkét lehetőség egyenlő eséllyel lehet a befutó. Elszabadult hajóágyúként dúl a magyar határvédelem: üt, ver, kutyákkal támad a déli határvidékén – a szerb határnál – a menekültekre.

Az embertelen, szadista "vendéglátásról" a svéd Aftonbladet hosszú cikkben számol be a határt megjárt menekültekkel készített beszélgetések alapján, melyeket alátámasztanak a helyszínen szolgálatot teljesítő Orvosok Határok Nélkül segítő szervezet munkatársai is.

„Magában az erőszakban nincs semmi új. Ősszel minden héten két-három megvert bevándorló került a klinikára.”

– nyilatkozta a lapnak Andrea Contenta, a szervezet segítő koordinátora, majd hozzátette:

„Nem tudjuk megerősíteni, hogy mi történt pontosan. De azt látjuk, hogy a sérülések ökölcsapásoktól, gumibotoktól és kutyaharapásokból származnak.”

not_1.jpg

Megtudhatjuk a hátborzongató riportból, hogy eddig is sorozatosan kaptak híreket a határon szolgálók – tisztelet a kivételnek, hisz biztosan ott sem teljesít mindenki 100%-osan – brutalitásáról, amit a magyar „illetékes elvtárs” természetesen tagadott és kikért magának.Hivatalos tagadás ide, felháborodott cáfolgatás oda, az utóbbi hetekben történhetett valami, aminek hatására az eddigieknél sokkal súlyosabb, és tömegesen elkövetett bántalmazás-cunami indult el. Egy nap alatt húsz bevándorlót kellett ellátni, akik mind hasonló sérülések nyomait viselték magukon.

Az ellátottak egybehangzóan állították, hogy a sebesüléseket a magyar egyenruhások és kutyáik okozták.

Meddig hiszik még el azok a „kisemberek”, akik tevékeny részt vállalnak az efféle brutalitásból, hogy elég lesz majd annyit mondani, hogy

„parancsra tettem”?

A menekültek beszámolói szerint néha  „csak a pénzüket (?), ruháikat vették el, telefonjukat törték össze - természetesen „véletlenül” - de megesett az is, hogy alsóneműre vetkőztették némelyiküket és a téli hidegben vízzel locsolták. Minderre nincs független tanú, aki megerősíthetné, csak a sebesülésekből lehet következtetni, hogy a sértettek nem a levegőbe beszéltek.

not_3.jpg

A koordinátor szerint:

 „Az a cél, hogy a fizikai bántalmazásokon keresztül pszichológiailag is kikészítsék a menekülteket”

Nem ez az első eset, és nem az első szervezet, - Catholic Relief Services (CRS, Katolikus Segélyszolgálat), Jezsuita Menekültsegítő Szolgálat (JRS), Human Rights Watch, Helsinki Bizottság, Orvosok Határok Nélkül - amely ilyen vádak vet fel a magyarországi bánásmóddal kapcsolatban, de a kormány, ahová a nemzetközi szervezetek minden esetben panasszal fordultak, ahelyett, hogy kivizsgálta volna az eseteket, a tendenciát, inkább a jól bevált „ sorosozós, politikai támadásos, liberális lejáratós” maszlaggal igyekeztek takaródzni.

falvedo1-crop.jpg

Vállalva  a naivitás bélyegét, meg  kell említenem a regnáló kormányon túl az egyes ember a felelősségét  is. Hogy néz reggel a tükörbe, hogy köszön el a gyerekétől, feleségétől az, aki hajlandó naponta védtelen embereket ütni, verni?

„Szervusztok, megyek dolgozni, megverek, akit érek, te gyerek, tanulj jól az iskolában, és asszony, estére, amikor megfáradva hazajövök, legyen meleg vacsora!”

XXI. század, Európa….Ja, mi pedig  - ahogy a fidesz-médiából ömlő reklámokból megtudhatjuk - nem csak jobban teljesítünk, de  erősödünk is, talán, hogy minél jobban menjen a "migrácsverés".

Mátrai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://varosikurir.blog.hu/api/trackback/id/tr9112316195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marta Brash 2017.03.06. 10:31:56

Lassan, de biztosan kiirjuk magunkat az europai tortenelembol, koszonhetoen egy elmebetegnek,... Ezt talan megse kene hagyni....

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.06. 10:53:34

Túl sok a hamis hírt terjesztő liberális média. Ez az egész ügy lényege.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.06. 10:54:05

@Marta Brash:

Ez jó hír, ki akar a liberális történelem része lenni?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2017.03.06. 13:27:55

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Gyakorlatilag az ókori Görögországtól kezdve a Rómaiakon át mindedki a liberális demokráciáknak köszönhette a fejlődést. Te is komputeren írsz, és az Internetet használod. Egy nem liberális demokráciába, ahol korlátozzák az Internethasználatot, hogyan jelenhetnél meg a baromságaiddal? Lásd Észak Korea, Oroszország, Törökország.
Te ritka nagy faszságojókat vagy képes összehordani. Javaslom, hogy menj Észak Koreába, vidd magaddal Edwin Martont is, kérjetek menedékjogot, és örüljetek a Kedves Vezető (vagy hogy a francba hívják most) vendégszeretetének.
De akkor se akarj visszajönni, ha már meguntad azt a kurva nagy illiberális szabadságot.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.03.06. 14:04:06

@The Ghost Wolf:

"Gyakorlatilag az ókori Görögországtól kezdve a Rómaiakon át mindedki a liberális demokráciáknak köszönhette a fejlődést."

A liberális demokrácia a XVII. században lett kitalálva Angliában, első alkalmazása is akkora vezethető vissza. Miféle Róma és ókori görögök???

"Te is komputeren írsz, és az Internetet használod."

Te is papírt használ, amit a kínaiak találtak ki, egy nem liberális demokratikus rendszer alatt.

"Egy nem liberális demokráciába, ahol korlátozzák az Internethasználatot, hogyan jelenhetnél meg a baromságaiddal?"

Kevered a szólásszabadságot és a liberalizmust.

"Lásd Észak Korea, Oroszország, Törökország."

Oroszországban és Törökországban többmilliós számban vannak bloggerek.

"Te ritka nagy faszságojókat vagy képes összehordani."

Így igaz, de csak liberális szempontból, amire én büszke vagyok.

"Javaslom, hogy menj Észak Koreába"

Minek?

sírjatok 2017.03.06. 16:17:24

Én már el is bőgtem magam, hogy mennyire nehéz az illegális határátlépők sorsa. Brutális, hogy az elkapásra idomított kutya nem egy verssel és egy virággal állítja meg a migráncsot, hanem a fogával.

Usában amúgy lelövik az ilyeneket, nem? Oszt ott mégis virágzik a demokrácia.

dunántúli gyerek 2017.03.06. 16:17:25

A fizikai erőszak adott esetben indokolt lehet a határ védelméhez. Más erőszakra nincs szükség.

Arra azonban igen, hogy aki itt megpróbálkozik és nem jár sikerrel, az ne akarja újra megpróbálni.

Köszönöm ezt a racionális politikát a kormánynak. A provokátoroknak nem szabad felülni.

BALTAZÁR 2017.03.06. 16:24:58

Ma amikor mindenkinél telefon van, mindenki fényképeket, videókat készít ha kell ha nem, vajon senki nem filmezi le ezeket az eseteket? Szóbeli elmondás alapján nem vagyok meggyőződve arról, hogy minden úgy történt ahogy a cikkben elhangzott.
Nem értem miért kell első szóra elhinni mindenféle rémtörténetet olyan emberek szájából akiknek elemi érdekük, hogy őket minél jobban megsajnálják, ezáltal hamar menekültstátuszhoz jussanak.
Emlékeznek még az itt kommentelők arra a rövid videóra ami a menekülthullám kezdetén felkerült a netre?
Arra gondolok amikor az apuka a vonatsínen fetrengett a feleségével és gyerekével, körülötte a brutális magyar rendőrök?
Indult is mindjárt a károgás, a dühöngő diktatúráról.
Aztán kikerült a teljes videó amiben kiderült a turpiság és a történet mindjárt más megvilágításba került.
Természetesen nem elképzelhetetlen, hogy egy-egy rendőr bármilyen okból túllő a célon és sérüléseket okoz az illegális határátkelőknek, de hogy ez tömeges lenne, azt enyhén szólva túlzásnak érzem.
Ezek az emberek állítólag mind háborús övezetből jönnek. Arrafelé azért előfordulnak ám az említetteknél komolyabb attrocitások is, így a "kárvallottak" hozzá vannak szokva az erőszakhoz.
Ez az egész ügy arra emlékeztet amikor a hazai börtönökben "sínylődő" kissebbségiek napi szinten fordulnak Strassburg-hoz az őket ért "lelki és testi sérelmek, megaláztatások" miatt.
Vizsgálják ki az ügyeket, szembesítsék az áldozatokat az elkövetőkkel, legyen vizsgálat, rendben van de addig előre elítélni a hazai karhatalmi szervek embereit mint a cikk teszi, nekem unfair-nek tűnik.

2017.03.06. 16:32:39

Orbánt és a tolvajfideszt gyűlölöm, de az egy rossz vicc, hogy határsértőkkel szemben ne lehessen erőszakot alkalmazni.
A határt tartani kell, sehol a világon nem finomkodnak.
USA, moszlim országok és Izrael a legkevésbé...

A támadók visszaverése szükséges rossz.

A katkó és jezsuita szervezetek, amik a mohamedánista migriket segítik, szégyelljék magukat.

Donald Duck 2017.03.06. 16:34:27

Szép napot.
Qrva szórakoztató olvasni a fidesztrollokat.
Ezért március 15.-n tuti jár egy kis plusz alamizsna.
További minden jót.

2017.03.06. 16:37:15

@Marta Brash: ha tovább nő a mohamedánista beözönlés, akkor nem nagyon marad semmi Európából. Hunyadi, Kapisztrán, Jan Sobieski, Savoyai Jenő igazi európai hősök voltak, de a beözönlő mohamedánistákat ütötték, ahol érték.

common 2017.03.06. 16:40:44

Kedves Mátrai Anna! Én meg azt hallottam szintén - a cikk alapjául szolgáló elbeszélésekhez hasonló - hiteles forrásokból, hogy ezek a szegény, Magyarországon állítólag bántalmazott bevándorlók egyre nagyobb számban erőszakolnak meg svéd nőket Svédországban.
Az lenne a javaslatom, hogy Andrea Contenta települjön le a déli határ mellé a rendőrök közé pár hétre, ön pedig ez idő alatt éljen Svédországban, a hőn szeretett bevándorlók által lakott területeken.
Ezek után üljenek össze önök ketten és írjanak egy új cikket. Tanulságos lesz...

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2017.03.06. 16:46:47

Egy büdös szót nem hiszek el belőle! Amúgy nem lenne baj, ha jól elvernék őket.
Az idióta svédek meg pláne mindent megtesznek, hogy lejárassák az országot plusz, hogy igazolni próbálják a saját nagyon elrontott politikájukat ebben az ügyben. Amúgy nem annyira az orosz fenyegetés miatt vezetik be a sorkatonai szolgálatot megint. Bekaphatják.

Sir Galahad 2017.03.06. 16:46:54

Nem tudom, hogy az itt leírtakból mi igaz és mi nem. Mindenesetre nem értem, hogy ha esetleg igaz, akkor a migránsok miért nem Magyarország megkerülésével igyekeznek Nyugat-Európa felé? Kötelező nekik errefelé jönni?

Hajdú Peter 2017.03.06. 16:51:08

"„csak a pénzüket (?), ruháikat vették el, telefonjukat törték össze"

Ne sirjatok, majd Soros Gyuribacsi vesz nekik ujatt, es kuld nekik ujabb 15 ezer eurot, hogy kenyelmesebben menekulhessenek orszagrol orszagra.

Ramil Safarov 2017.03.06. 16:59:05

"Az ellátottak egybehangzóan állították, hogy a sebesüléseket a magyar egyenruhások és kutyáik okozták."

Nem ertem, mi a fasz bajuk van ezeknek, nem kell idejonni es kesz. Akinek nem tetszik hogy pofanverik az maradjon otthon. Nalunk ilyen vilag van, nem szeressuk a terroristak.
Ha elmennek Izraelbe, Hitlert eltetni es pofanvernenek, az vajon kinek a hibaja lenne ?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.06. 17:02:29

Azért valahol röhejes, hogy a Soros parancsára Magyarországot lejáratni kívánó szarháziak, minden bizonyíték nélküli állításait kritika nélkül hogyan veszik át Gyurcsány seggnyalói.

Így terjeszti a ballib hazugsággyár az álhíreket.

Persze aki tud kettőig számolni az rájön azonnal, hogy az okostelefonokkal felszerelt migránsok azért nem csináltak 1 darab kép, videó, hangfelvétel nemsok annyit sem az esetekről, mert hazudnak.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.06. 17:04:18

@Ramil Safarov:

Utoljára itt rendeőrök 2006.10.23-án vertek embereket politikai utasításra.

Azóta nem volt ilyen eset, legfeljebb elszigetelten, és a rendőr minden esetben felelősségre lett vonva.

Nem történt meg, amit a ballibek hazudnak.

Érdemes megfigyelni hogy működik a ballib hírhamisítók hazugsággyára.

Netuddki. 2017.03.06. 17:05:25

Elég nehezen hihető. Mindenesetre ha a menekült emberkedik, akkor valószínűleg odasuhintanak neki. Ebből a szempontból nagyon sajnálom a határt őrzőket, a napi erőszak kiöli a lelket, nem érdemli ezt meg senki. Azt meg csak remélem, hogy az így szerzett "tapasztalatot" nem fogja senki a saját céljaira, a magyar állampolgárok ellen felhasználni!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.06. 17:06:43

@sírjatok:

A Migránsok Soros parancsára hazudnak.

Mindegyiknél van okos telefon.

Egy esetben sem volt semmilyen felvétel se, de még utólag se, a határ közelében.

Kamu sztori, az ország lejáratására, amihez a ballib szarházi hírhamisítók asszisztálnak.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.03.06. 17:09:10

annyira hihető, hogy megverik szarrá őket majd visszabuszocskáznak félholton belgrádba...230 kn. cca. 3, 3 és fél óra majd besétálnak a kórházba és OTT ellátják őket.
ki a fasz hiszi ezt el most komolyan?!
tizenvalahány éve a szerb rendőrök etnikai tisztogattak épp koszóvóban.azok most rendőri vezetők.előtte pár évvel a bosnyákokat irtották.ímádják a muszlimokat.arról híresek...csak két háborút indítottak a szerbiában élő muszlimok ellen, koszovó kivált...
életszerű, h van 8-10 ezer migri belgrádban és azokat MIND a magyar határon verik le igaz?miért nem szabadkán mennek kórházba?
ne ámítsatok már ilyenekkel könyörgöm.kb. mint a mindentegyben blog, meg a tudnodkell infó...
atyyaég...

videki gyerek 2017.03.06. 17:09:26

" nyilatkozta a lapnak Andrea Contenta, a szervezet segítő koordinátora, majd hozzátette:"

Nézem a képet, hát bazmeg, már megint egy szakálas NŐ, igy már mindent értek.

Netuddki. 2017.03.06. 17:09:31

@Ballib cenzúrázók réme 25: Balfasz tolvajfidesz troll! Felteszem a határra vezényeltek részére nincs pszichológiai felkészítés hogyan kezeljék a feszültséget. Mert akkor szoktak ilyen esetek előfordulni.

sírjatok 2017.03.06. 17:11:03

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nem kell ehhez Soros, ha látja az egyik hogy a társa egy horzsolásra meg egy jó sztorira egy kis előnyhöz jut, már ver is magára egy párat vascsővel, oszt sírdogál a magyar rendőrökről. Tök sok felvétel van arról, hogy egy fogvatartott vagy egy épp elkapott ember hogy igyekszik beverni a fejét mindenfélébe, hogy aztán a rendőri brutalitást emlegethesse.

bakkermann 2017.03.06. 17:15:13

Mindjárt elsírom magam. Szegény illegális határátlépők...ha ők ezt mondják akkor biztos ez van. Nekik hiszünk. És még véletlenül sincs erről felvétel, amikor mindegyik szarházinak ott lapul a mobil a zsebében..,

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.03.06. 17:16:05

hozzáteszem ezek először aznap jelentek meg amikor betámadták megint az országot az eu bizó előtt
medium.com/@AreYouSyrious/mass-scale-border-police-brutality-how-much-longer-218a37a0b677#.lf2vheudb

Belgrade “Bus Station” — Young 14 year old refugee arrives back in Belgrade barracks after being beaten by Hungarian border police in one more try to cross the border. A total of 75 tried “the game” in the same night and all were brutally attacked, including some that after losing consciousness were bitten by dogs used by police to try to wake them up. They were accompanied by volunteers and other refugees to Belgrade Hospital, photo/text by Nuno Felicio
https://cdn-images-1.medium.com/max/800/1*FTZfj8DZWv4vVrSCHPG_Lw.jpeg
nagyon hihetó, hogy egy szerb buszsofőr ezt a csávót felengedte ilyen fejjel a buszra, majd 3 óra utazás után bement a belgrádi kórházba igaz?
grimm bazdmeg grimm

videki gyerek 2017.03.06. 17:16:27

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Utoljára itt rendőrök 2006.10.23-án vertek embereket politikai utasításra."

És nem emlékszem, hogy akkoriban lett volna, akár egyetlen ilyen szakálas nő, aki felszólalt volna a rendőri brutalítás ellen. Arra viszont emlékszem, hogy liberálisok másnap kitüntették a Gergényit, és a többi gyilkost.

berne 2017.03.06. 17:37:05

Saját szemetekkel láttátok, hogy valóban így történt ?

barli 2017.03.06. 17:46:38

Osz valaki utánanézett valaki ennek a svéd lapnak? Elsőre egy szimpla bulvár szennylapnak néz ki. Ők meg igen szeretnek színezni..

Nagyorrú Barbi 2017.03.06. 17:49:56

@Donald Duck: És te büdös bolsi-libsi-bibsi troll miért fikázod azt, aki más véleményen van? Tán csak nem seggfej elvtársaid buzdítottak erre a demokrácia jegyében?

Donald Duck 2017.03.06. 17:56:30

@Nagyorrú Barbi:
Szép napot.
Megkérdezhetem, hogy a nénihez hasonló trollok miért nem tudnak köszönni?
Amennyiben erre érkezik válasz, ígérem, én is válaszolok érdemben.
Csókolom.

Nagyorrú Barbi 2017.03.06. 17:57:09

@Tibi !: Szájbalökött anyukád a Fidesz troll, te szerházi,büdös-bolsi-libsi-bibsi seggfejbej.Te tetű kis vörös. Kádár f@szát szopott kis bunkó!

Donald Duck 2017.03.06. 17:57:54

Tényleg szórakoztató ide benézni.
;) :)))

Skankhunt42 2017.03.06. 17:57:55

@The Ghost Wolf: atyaég, róma meg a görögök, mint liberális demokrácia.. hallod, te aztán szereted magad alázni

Nagyorrú Barbi 2017.03.06. 17:59:15

@Donald Duck: Olvasgasd csak a mai Szopockij Faszdat. Az a te újságod...

Donald Duck 2017.03.06. 18:03:16

Jó estét.
Tisztelem kegyed.
Pénzért mindenre hajlandó.
Ám, mint úriember nem süllyednék le a szintjére, remélem, nem orrol meg érte.
;) :DDD
További jó munkát.

FikkFakk 2017.03.06. 18:23:16

Remelem, hogy a hir igaz. Bar biztos lenne mar millio felvetel a magyar hatarorizet ilyen akcioirol....

Willkommenskultur 2017.03.06. 18:29:25

Való igaz a határvadászok kiképzése brutális.

Az elmúlt 4 évszázad legaljasabb ellenségével csapnak össze nap mint nap. Egyébként meg halálból menekülő ne sírjon ha törvénysértésért kap a pofájára, kímélni kell a bírókat ettől az alantas fajtól.

hümhüm 2017.03.06. 18:35:59

@videki gyerek: "Nézem a képet, hát bazmeg, már megint egy szakálas NŐ"
Rosszul tudod. Az Andrea az olaszoknál férfinév, az András megfelelője.
A faszi olasz nevű egyén, valsz. olasz is.
Amúgy ez a migránsmese.... megható, elkeserítő, könnypötyörögtető... satöbbi.
Ehhez képest Andersen, Grimm vagy Benedek Elek gyenge kezdők..
Hülye poszter.
Nyilván a migráncsok összeverekednek valamin, aztán jól kitalálják, hogy a magyar rendőrök osztották ki őket. Hogy fenemód sajnáljuk őket... hátha Merkel mama külön repülőgépet küld értük...

Willkommenskultur 2017.03.06. 18:39:53

Jó lenne egy ilyen reality show is ahogy kergetőznek a határőrök meg a migrik, Balázzsal vagy Freitomival az erdőben.

sokat lehetne akasztani vele

Parajpuding 2017.03.06. 18:42:11

Nos az, hogy ezt állítják az érintettek egy dolog, sajnos bizonyíték arra viszont nincs, hogy azt a magyar hatóságok okozták.
Másrészt 1. Aki a legális átjáró helyett a kerítésen akar illegálisan az országba betörni, az ne sipákoljon, ha így jár.. Vajon mit művelnének egy magyar emberrel a pakisztáni és a többi náció hatóságai hasonló esetben?
2. Ezek a vernyákoló emberek egyébként vajon mit művelnek a saját szokásaiknak és "kultúrájuknak" megfelelően otthon a feleségeikkel, családjaikkal?
Ugye-ugye?

Who111 2017.03.06. 18:54:34

Személy szerint nem szeretem, amit a fidesz kormányzás címén ellop. De könyörgöm! Aki menekül, az menjen a forgalom ellenőrző pontra, regisztráljon be és várja meg mi történik vele! Nehogy már a ketrec rázza a majmot! Régen besorozott határőr voltam, és a bajtársam simán lelőtte az NDK-s muksót. Szarul volt utána, de kapott jutalom szabadságot. Ez most sincs másként. Amikor elfogtuk az NDK-s családot és megkérdeztük, hogy miért nem álltak meg a figyelmeztető lövésre, tudjátok mit válaszoltak? "A szabad európa rádió bemondta, hogy a magyar határőröknek csak vaktöltényük van..." Nekünk meg azt mondták, hogy lábra kell célozni, de 200m-ről és 8-as irányzékkal. Gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy (AK762 esetén) pont fejbe lövik a célszemélyt. Ugyanis, ha tud beszélni, onnantól neki van igaza és nekünk "lőttek". Minden ország meg kell védje a határait. Románia közölte, hogy simán le fogják lőni őket. Nem is nagyon próbálkoznak arra.
A lényeg, hogy van hivatalos módja, hogy bejöjjenek az országba. Azt meg tessék tudomásul venni, hogy a határőrség egy erőszakszervezet a katonasággal és a rendőrséggel együtt. Mi tartjuk fenn, azért, hogy ilyen esetekben megvédjen minket és az életformánkat. Ez történik most.

Bevándórlókat etetni TILOS 2017.03.06. 19:05:51

Erdemes lenne uzleti vallalkozast alapitani a dologra . Ha mar ugyis azt hazudjak rolunk, hogy verjuk az arabokat akkor legalabb hasznunk is legyen belole. Barki aki szeretne meggyepalni egy arabot, penzert jelentkezhetne a hatarvedokhoz par napra, es ha elkapnak egy arabot, azt jol megverhetne.
Szoval osszekotni a kellemest a hasznossal.
Olyan lenne, mint a vadasztatas, csak itt a libsi arabokat lehetne moresre tanitani.Í

élveteg 2017.03.06. 19:29:06

A tűzokádó sárkány még hiányzik a meséből

Willkommenskultur 2017.03.06. 20:29:50

fontos, hogy a migriket úgy büntessék, ahogy ők azt otthon megszokták

disznóbőrbe varrás, lefejezés, savval leöntés ..... kegyetlenségnek tünhet, de aki nem ezt teszi velük, arról azt hiszik hogy csak viccel

szdan 2017.03.06. 20:31:25

Siránkozzatok libsik, nagyobb hülyét már úgyse tudtok csinálni magatokból.
Ami engem illet, remélem úgy összeverik az összes tetvet, hogy lábra állni nem tud többet az életben. Szegény kutyákat viszont nem kéne muszlimhússal etetni, még összeszed valami fekélyt is kifekszik nekünk... inkább egy (vagy több) golyót a fejükbe! Erre varjatok gombot, libernyósok!

GallaiG 2017.03.06. 20:49:25

Hát bazmeg! Ahogyan nézem a hozzászólásokat és levonom a szovjet titkosszolgálatot belőle, akkor is marad olyan és annyi, amire azt mondom: az Andrássy út 60. pincéjét, azt hiányoljátok!
Még akkor is, ha van aki pedzegeti: Azt meg csak remélem, hogy az így szerzett "tapasztalatot" nem fogja senki a saját céljaira, a magyar állampolgárok ellen felhasználni!
De, fogja! Pontosan ez a fontos minden mocskos diktátornak, amelyik ezt gerjeszti.

Bevándórlókat etetni TILOS 2017.03.06. 21:47:51

@Willkommenskultur: "disznóbőrbe varrás, lefejezés, savval leöntés ..... kegyetlenségnek tünhet, de aki nem ezt teszi velük, arról azt hiszik hogy csak viccel "
50 meterenkent tabla, es keppel ilusztralni, hogy az illegalis betolakodokat disznokkal zabaltatjak fel. Nagy betukkel kiirni, "ARAB HA TOVABB JOSSZ DISZNOSZAR LESZ BELOLED !!!"

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.06. 22:15:14

@dunántúli gyerek: "Más erőszakra nincs szükség.
Arra azonban igen, hogy aki itt megpróbálkozik és nem jár sikerrel, az ne akarja újra megpróbálni."

Agyon kell őket lőni, akkor tuti nem próbálják újra.

Meg a villamoson bliccelőket is. Eladhatod az ötletet a BKV-nek.

Meg a rasszista faszságokat kommenetlőket is. Tuti nem próbálod újra. :))

fugyp 2017.03.06. 22:18:11

@berne:
Biztos odaengednek valakit is.
Azt sem látjuk, amikor Pénztaros Lőrincz megszerez egy céget fillèrert àllami támogatasból, mégis tudjuk kinek a haverja. Na bumm.

GallaiG 2017.03.06. 22:23:33

@berne: Kaiser Edét is a saját szemükkel látták, amikor jogerősen a legsúlyosabb ítéletet kapta, ugye?
Aztán kiderült, hogy tévesen.
Na, erre mit lépsz?

fugyp 2017.03.06. 22:29:27

Ugy látszik ide rajzott az összes neonaci barbár seggfej, aki a saját nyomorát éli ki a menekülteken.

GallaiG 2017.03.06. 22:59:27

@fugyp: Ha nem fogunk össze, lesz új Auschwitz, meg Gulag, az már tisztán látszik.

GallaiG 2017.03.06. 23:03:36

@Willkommenskultur: Nem az, amelyiken gúnyolódsz, hanem a civilizáltaké.
@berne: Nincs válasz? Nem lep meg. A hallgatásod magáért "beszél".

2017.03.08. 02:56:26

Ha ez a hír igaz, hogy a határon félholtra verik a migriket, akkor én minden fideszundoromat félretéve Orbánékra fogok szavazni a következő választáson.
süti beállítások módosítása