2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

Szent István parki lektűr

Mintha nem csak az emberek, de az időjárás se tudna igazán mit kezdeni ezzel a vasárnap délutánnal.

2016. június 13. - Városi Kurir

Az egyre divatosabb parki lét is inkább csak félárbocon lengedez, nem úgy, mint más hétvégeken. A hintára váró sor is lényegesen rövidebb, a szokottnál, a homokozóban a szokásosnál kevesebb nagyinak folyik homok még a füléből is, miközben azért mind-mind büszkén néz körül, és próbálja  gyérebb közönség tekintetét is a saját „onokájára ” és művére terelni, mintha a világ csodája lenne az éppen szétzuhanni készülő kicsi homok süti, és az is.

park2.jpg

Jól tudják mindezt a szokottnál kicsit kevésbé jókedvű rózsák is, amelyek azonnal összekapják magukat, ahogy egy szerelmespár, vagy a már említett nagyi és „onokája” fogózkodik közöttük.

park3.jpg

A füvön az éppen aktuális szülinapi piknikek egyikének népe csodálja körül a bohócot, aki Vangelis zenéjére mutatja be utolsó produkcióját, majd elköszön, és egy újabb fellépésre, vagy haza siet, akár csak a nap, ez a ma olyan bágyadtan talányos csillag.

park4.jpg

szerző: PYT

A bejegyzés trackback címe:

https://varosikurir.blog.hu/api/trackback/id/tr68804648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása