2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

NOCSAK!

forrás: Amerikai Népszava

2016. június 11. - Városi Kurir

AZ ATV TULAJDONOSA ORBÁN MELLETTI SZAVAZÁSRA BUZDÍT

 

Az ellenzékinek tartott televízió, az ATV tulajdonosa állást foglalt az Orbán-féle népszavazás ügyében. Németh Sándor szerint:

1. El kell menni a népszavazásra.

2. Ő a kvóta ellen (vagyis Orbán Viktor mellett) fog szavazni. Ez nyilvánvaló útmutatás a Hit Gyülekezete tagjainak és az ATV nézőinek.

 

 

Vidám vasárnapi vicsorgás az üldözöttek, a menekültek, az elesettek ellen az irgalmas Isten, valamint a szelíd és alázatos szívű Jézus nevében.

 

2010 óta mondjuk, hogy a Hit Gyülekezete paktumot kötött Orbánnal, amelynek az MDF hátbaszúrása mellett az ATV is része. A Heti Válasz az Iszonyból viszony című cikkében ezt kölcsönös meg nem támadási egyezménynek nevezte. A Hit Gyülekezete ennek a paktumnak köszönhetően kapott egyedüli kisegyházként egyházi státuszt. A paktum előtt a Fidesz a Hit Gyülekezetétcsaládellenes destruktív szektának nevezte.

Az ATV tudatosan és szándékosan manipulál, a demokratikus ellenzéket Orbán kezére játssza és belekonszolidálja a rendszerbe. Németh Sándor ATV-je az objektivitás hamis látszatába csomagolva manipulál, hazudik, engedi le a gőzt, akadályozza a tisztánlátást.

2010 óta mondjuk: az ATV nézése vagy a szabadság. Ez az igazi választás. Egyre többen veszik észre az ATV igazi szerepét, amely 2010 óta nem változott, csak kevésbé rejtett, mint korábban. Németh egyre bátrabban és nyíltabban mutatja meg a csatorna igazi arcát.

A tisztességtelenség abban áll, hogy Németh Sándor gondolkodása megegyezik Orbán Viktor fasiszta nézeteivel, de azt a látszatot kelti, mintha az ATV az ellenzék televíziója lenne. Megfizet egykori liberális újságírókat, hogy ezt a hazugságot leplezzék. Németh éppen olyan diktátor, mint Orbán, politikai nézeteit tekintve semmiben nem különbözik tőle. Ugyanakkor megtéveszti és az orránál fogva vezeti a demokratikus gondolkodású embereket.

A hamis próféta hamis televíziója olyan, mint a kígyó az Édenben. A báránybőrbe bújt farkas a "vidám" vasárnapi vicsorgás közepette, a nézői álkérdésekre válaszolva mutatja meg ennek a csatornának az igazi lényegét. Egyház létére menekültek ellen uszít, nem a gyengét és az üldözöttet pártfogolja, milliárdos vagyonát félti, hogy ne kelljen ezeket támogatni. Rasszista uszítást folytat ellenük.

A Hit Gyülekezete favoritja az amerikai elnökválasztáson Donald Trump, egy romlott, szexista és rasszista figura, akit még az amerikaiak is fasisztának neveznek. Ez az ember imponál nekik, mert bevándorlóellenes, miközben az ő családja is bevándorló.

Németh Sándor, az ellenzékinek hitt ATV tulajdonosa, most Orbán melletti szavazásra szólított fel. Akkor vajon milyen szellemiségben működik az általa kézzel vezérelt ATV?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosikurir.blog.hu/api/trackback/id/tr148799536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása