2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

KOLLEKTÍV KIAKADÁS

A MAX TAXI és a FŐTAXI közös közleményben határolódnak el a taroktól!

2016. június 10. - Városi Kurir

taxi2.pngA Főtaxi és a MAX TAXI közösen határolódik el az Erzsébet téren történtektől

A Főtaxi és a MAX TAXI képviselői értetlenül állnak a tegnap esti órákban, a belvárosi Erzsébet tér környezetében történtekkel szemben, ahol egy 50-60 főből álló csoport a drosztoknál tartózkodó taxisokkal szemben fenyegetően lépett fel.

A sajtó két taxitársaság vitájának állította be a történteket.Úgy a Főtaxi, mint a MAX TAXI elhatárolódik a történtektől, részben mert semmiféle konfliktus nincs a cégek között, részben pedig azért, mert ha lenne is bármilyen vitás kérdés, azt biztosan tárgyalóasztalnál döntenék el.

A taxitársaságok a jó hírnevük csorbítására irányuló provokációnak tekintik a történteket és egyben mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiderüljön kinek az érdekében állt a tegnapi provokáció. Büntető feljelentést tettek és tesznek az ügy kiderítése érdekében.

 A Főtaxi fegyelmi eljárást kezdeményez az ott megjelent taxis kollégáikkal szemben.

 Budapest, 2016. június 10.

A bejegyzés trackback címe:

https://varosikurir.blog.hu/api/trackback/id/tr588798202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása