2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

Matolcsy tenyérbemászó áldása

2016. december 12. - Városi Kurir

matolcsy11.jpg

Elég gáz, ha egy ország – jelesül kis hazánk – Nemzeti Bankjának első embere, mindannyiunk – lévén, mi vagyunk a "köz" – szolgája, gondol egyet, és hülyének tetteti magát.  Ennél már csak az drámaibb, ha minket, a „főnökeit” tekinti ostobának, ahogy azt Matolcsy György a parlamenti meghallgatására mentében, méghozzá a legtenyérbemászóbb - bocsánat, de nem találok pontosabb terminus technicust - módon tette.  

Matolcsy Györgynek ugyanis muszáj volt kidugnia az orrát a Parlament szólásszabadságtól védett folyosórendszeréből, és ekkor - ahogy kikerült Kövér László védőszárnya alól - a sajtó képviselőinek személyében, egy kb. öt méteres szakaszon szembe jött vele, ahogy Cseh Tamás már megénekelte: „Valóság nevű, nagybátyánk”, az ő valódi kérdéseivel. Erre persze fel lehetett készülni, a Fidesz kommunikációs „agytrösztje” el is végezte a leckét, gondolom ugyanis, hogy ők javasolták az elnöknek azt a fergeteges ötletet, hogy minden firtatásra felelje azt, hogy

„ Áldott, békés, Adventet és Karácsonyt kívánok!”

Dicséretes és szép gondolat, de végtelenül felháborító, hogy érdemi válasz helyett, és nem azok lezárásaképp böfögheti bele a magyarok arcába, hogy „le vagytok ejtve, azt csinálok, amit akarok!”

matolcsy44.jpg

Megteheti, hiszen ugyanezt teszi a fő-főnök Orbán is, és ez szivárog lefelé a teljes fidesz-frakcióban. Megteheti, hiszen cirka 8 millióan nem háborodunk fel hathatósan, erőteljesen, úgy, hogy rinocéroszvastagságú bőrrel borított arcuk legalább megrezzenjen.

Ha nem undorodnék annyira, – a pofátlan regnáló hatalombitorló tettétől - elgondolkodnék azon, hogy amennyiben az általuk leigázott közigazgatás bármely közszolgája kérésekkel próbál bombázni, hogy mutassam meg azonnal a jegyem és bérletem, vagy fizessem be az adómat időre, vagy esetleg utaljam át a villanyszámlám összegét, akkor azzal válaszolnék bárgyún mosolyogva, hogy: „szeressük egymást, gyerekek!

matolcsy55.jpg

Egy szó, mint száz: Matolcsy és a hozzá hasonlók bármit megtehetnek jelenleg Magyarországon, és mivel gyerekszobájuk, na az nem volt, így nem várhatjuk tőlük, hogy az erkölcsi érzékük tartsa őket vissza az ilyen, és ehhez hasonló viselkedéstől. Ahogy a kül- és belpolitikájukból, úgy minden megnyilvánulásukból hiányzik a korrektség.

Minden napra jut egy-egy pikírt, lekezelő, mindannyiunkat semmibe vevő megszólalás az Orbán-droidoktól, és nekünk mégsem megy fel a pumpa. Belénk törölhetik a lábukat, elsikkaszthatják gyermekeink jövőjét, kérdésessé tehetik öregjeink megélhetését, hülyét csinálhatnak belőlünk minden európaian gondolkodó külföldi ismerősünk, barátunk előtt, és ez a magára – kizárólag szólamokban - oly sokat adó nép, mosolyogva dugja bele a fejét a cinikus mosollyal oda tartott hurokba.

Miért hagyjuk bárgyún, hogy táncoljanak a hátunkon, és miért hivatkozik velünk együtt a szintén csak vergődő ellenzék arra, hogy az a kizárólagos baj, hogy „nincs média, amelyik elmagyarázná” nekünk, hogy mi is történik a fejünk fölött?

matolcsy66.jpg

Egyrészt van, csak oda kellene figyelni a szavára, másrészt  felnőtt emberek lakják az országot, büszkén állítjuk magunkról, hogy tudunk írni-olvasni, tehát kutyakötelességünk a saját és a jövő generációk érdekében tájékozódni, beszélgetni, vitatkozni, kétkedni. Felháborodásunknak hangot kell adnunk, hiszen nincs olyan ember ebben a honban, - eltekintve az Orbán-vallás hályoglepte szemű híveit - akit ne háborítana fel, hogy mit művel a mindent jobban tudó Mészáros-Pénztáros Gázszerelő Lőrincen, Garancsy Felhőkarcoló Istvánon és a többi dróton rángatott marionettbábún keresztül Orbán és egészen szűk köre.

Persze, nagy úr a  hit, és hinni manapság divat. Na de Istenben, – kinek melyik az igazi – és nem egy felkapaszkodott politikai szédelgőben!

Mátrai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://varosikurir.blog.hu/api/trackback/id/tr1112043917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sírjatok 2016.12.13. 18:40:59

@biggianni: "Anyádat nem fogom szidni,ha előre tudta volna hogy ilyen selejtet hoz
világra inkább lenyelte volna apád génkárosúlt gecijét! "

Itt van kérem a másik liberális demokrata, a kétdiplomás közgazdász. Ehejj, ezt a színvonalat.

sírjatok 2016.12.13. 18:44:38

@legeslegujabbkor: "Régen csak úgy lophattak, hogy rettegniük kellett a FÜGGETLEN ellenőrző szervektől. Ma nincsenek ilyen szervek. "

Már csak azt kéne akkor megmagyarázni, hogy a nemlopós, európai, szuperül hozzáértő szoci ciklus végére miért jutott odáig az ország, hogy az IMF-től kellett kunyiznia a 30%+ államadósság növekedés mellett. És ne jöjjön senki a válsággal, máshol is volt válság.

Ahogy korábban írta valaki, az LMP-nek, Jobbiknak még csak el lehet hinni, hogy ők jobban csinálnák, a szociknak és toldalékaiknak azért elég nehezen.

ősbölény 2016.12.13. 18:50:12

Kétségtelen, hogy a 2002 és 2010 között kormányzó, baloldali és liberális pártokból összeállott koalíció (nem balliberális, mert ennek a jelzőnek nincs értelmezési tartománya) sok hibát követett el, és nyilvánvalóan volt korrupció is, bár ez hat év után sem bizonyított. De az is kétségtelen, hogy a parlamentáris rendszer kiharcolása (1867) óta ekkora állami korrupció és sikkasztássorozat, mint amekkorát a mostani kormánykoalíció 2010 óta elkövet, nem volt a magyar történelemben.
Jellemző az ideológia is: "Amit korrupciónak neveznek, az a FIDESZ fő gazdaságpolitikája". Vagyis az elitcsere. Ami állítólag elmaradt a rendszerváltás után.
Lehet, hogy elmaradt. Elmaradt 1867 után is. Nem maradt el viszont 1939 és 1949 után. A modern korban a nácik és bolsevikok hajtottak végre elitcserét. A polgári politikai rendszerek előtt viszont minden dinasztiaváltást (olykor sima uralkodóváltást is) elitcsere követett. Nálunk a legismertebbek az I. István, II. Endre, III. András, V. László, II. Ulászló és I. (Szapolyai) János utáni elitcsere, amely a feudális államrezon sajátossága volt Efelé a feudalizmus felé vágtatunk most, ennek a lopás csak az egyik jelensége.

legeslegujabbkor 2016.12.13. 18:50:42

@sírjatok: Ki beszél itt a szocialistákról?
A mostani garnitúra gátlástalanul, nevetve, mindenkit letaposva lop. Nincs lehetőség az ellenőrzésükre, a felelősségre vonásukra. Mentegetheted őket

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.13. 18:51:24

@Willkommenskultur: akkor komcsi vagy, vagy csak eget rengetően hülye? Vagy egy másik országért dolgozol? Vagy kombinálva? :)

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.13. 18:56:20

@dunántúli gyerek: nocsak már a teljes államadósságot gyurcsány hozta össze? A német lakosság jövedelme és vagyona nő, de ezt miiért nem kaphatják meg a magyarok is? Miért minket szemeltetek ki a 20-as évek elején "elvtárs"? Vannak jóval pénzesebb célpontok is a világon.

dunántúli gyerek 2016.12.13. 18:58:57

@legeslegujabbkor: szerencse hogy a fidesz a zembereknek lop, az emeszempé nk-i bankoknak lopó technikája most nem menő

Vagy mivel mással lenne magyarázható, hogy a lakosság nettó vagyona(vagyon minusz hitel) a fidesz 2002es bukása után bezuhant, a 2010es kormányváltás óta meg minden évben csúcsot dönt?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_a_visszajelzes_orbaneknak_ennek_nem_fognak_orulni.625998.html

+ napi extra: 'Az EBRD-felmérés szerint a magyarok nagy többsége elégedett a közszolgáltatások színvonalával. A válaszadók 91 százaléka nyilatkozott elégedetten lakóingatlanának áramellátásáról, 88, 87, 86 és 85 százalék pedig megfelelőnek találja a telefonhálózat, a postai szolgáltatások, a fűtés és a vízellátás színvonalát.

Az EBRD szerint ezek az elégedettségi arányok vetekszenek a német és az olasz lakosság elégedettségi mutatóival a közüzemi szolgáltatások terén.'

-NE LEGYEN REZSICSÖKKENTÉS MER NEM LESZ KÖZMÜ elmennekabankok - hazudták a tróger EMESZEMPÉS zsidók 2 hazugság között

Ügye?

sőőtnagyonis 2016.12.13. 19:01:20

A jegybank elnöknek nem az a feladata, hogy betlehemet járjon.
Arra ott vannak a papocskák, meg egyéb hagyományápolók.
Ha a csókosok itt óriási sikerekről számolnak be, jó lenne az illetékestől hallani, mert neki nem a krampusszal kell versenyezni, hanem NERtársi kötelezettségeit teljesíteni, kommunikálni.
Ha már jó muszlim ként több családot is magára vállal, ne bohóckodjon álszentet keresztényként.

legeslegujabbkor 2016.12.13. 19:01:26

@dunántúli gyerek: Rosszul álltok, ha érvként a rezsicsökkentést kell bevetned.

A tönkremenés közeli közműszolgáltató cégeket már konszolidáltátok?

biggianni 2016.12.13. 19:02:09

@sírjatok:Megérkeztél buzikám? Már megint velem kekeckedsz te idióta?! Ki szólt
hozzád? Ti magatok g.o.v imádók bizonyÍtjátok magatokról hogy kötekedni
jártok ide mert a "szÍnvonalas,minden igazságot őszintén közlő" oldalaitoktól
nem tudtok elélvezni? Ahogy már múltkor is mondtam ne Írkálj nekem mert
nem vagy az esetem, a nőneműekhez vonzódom!

pamut 2016.12.13. 19:05:14

a férgek az ilyen gennyes embereket szeretik a hatalomban látni, csak az ilyenektől nem lesz bennük komplexus.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.13. 19:08:26

@dunántúli gyerek: "legnevesebb nyugati egyetemekre." pl melyikre "elvtárs"? Nem lehet, hogy tanulmányozni hívják, hogy hogy lehet a legegyszerűbb logikára, és matekra képtelen pénzügyminiszter, és jegybank vezető? :)

dunántúli gyerek 2016.12.13. 19:15:19

@fidesz maszop dk egykutya: Matolcsi az EU egyik legjobb pénzügyi zsenije, 100 év múlva ő lsz az egyetlen miniszteri szintü faszi aki benne lesz a törikönyvekben az 1989-2016 időszakból. Miniszterelnökökből Antall és Orbán lesz érettségi tétel.

sőőtnagyonis 2016.12.13. 19:18:38

@MACISAJT:
Rettenetesen buta vagy!
Te csak azt nem tudod, hogy mibű a nyereség. Talán leszopja magát a jegybank, vagy megfeji a nőjét? Erőltesd meg magad jobban. Ha a kérdést ellenzed, akkor téged fejnek! Csak te beszopod amit mondanak. megelégszel Kuszaf@sz áldásával.

Willkommenskultur 2016.12.13. 19:21:05

@sőőtnagyonis: Ja, nem tudjuk mibü a nyreség.

Azt se tudjuk hogy mibü az állam nyeresége törleszteni, hogyhogy nem kellett + 20 000 milliárd hitel a csőd elkerülésére mint az emeszempének.

Viszont nem is nagyon érdekel, csak nem szavazunk az emeszempére, deviszont a fideszre.

pioneer2016 2016.12.13. 19:24:45

@dunántúli gyerek: "SOHA TÖBBET LIBSI-KOMCSI DIKTATÚRÁT!"

Szerencsére nekem sincsenek anyagi gondjaim. Azonban én meg geci orbán kormányt sem akarok soha többet.

dunántúli gyerek 2016.12.13. 19:27:03

@pioneer2016: mind2en tudunk 2 dolgot

'Azonban én meg geci orbán kormányt sem akarok soha többet.'

1. 2018ban is 2/3 lesz Orbánnak

2. Aki nem a fideszre szavaz 2018ban az megint az emeszempére szavaz.

sőőtnagyonis 2016.12.13. 19:30:47

Most voltam a Tescóban vásárolni látom hogy a pénztáraknál alig van eladó. A cég ünnep előtt tartott leépítést No a Jézuska máris késni fog. Állítólag már meg is lopják, mert hiányosak a kézbesített borítékok mondják a TV-ben..
Jáj, má a szenteket is meglopják ezek az álkeresztyények..

pioneer2016 2016.12.13. 19:32:44

@dunántúli gyerek: "az megint az emeszempére szavaz."

Azért nekem még vannak alternatíváim az mszp és fideszen kívül.

pioneer2016 2016.12.13. 19:32:44

@dunántúli gyerek: "az megint az emeszempére szavaz."

Azért nekem még vannak alternatíváim az mszp és fideszen kívül.

kkn 2016.12.13. 19:46:39

@dunántúli gyerek: Mert a válság után még mindig tartalélkoltak az emberek, nem költekeztek. A kétezres években hitték az emberek, hogy itt a nyugat, élhetünk mi is hitelekböl, akkorninkább költött, lint spórlolt a magyar. Vagy te nem itt éltél azokban az években? Azután a válság után inkább gyüjtöttek. Mert nem mertek lakást, autot venni, mert a többségnek a meglévőhöz hitel kellett volna. Vagyis magyar szokás szerint drágábbat akarnak venni, mint amire fussa, de észhez tértek. Nem a fidesz miatt, bár ök lehet, gy kommunikálják.
Az a felmérésnsem tudom hol készült, merz vidéken pocsék a közművek szolgáltatása még mindig. Vagy csak itt vannak csőtörések, áramkimaradások, idönként beálló net, drága kábeltv, minden drága, még csökkentés után is. Legalábbis én senkit sem hallottam még dícsérni a közszolgáltatásokat. Az a felmérés is valami fidesz megrendelésű, számukra kozmetikázott valami. Merthogy a fidesz hirekben mindig az ellenkezöjét mondják, mint amit az ember a saját börén érez. Legalábbis a gomdolkodó, és nem kivételezett ember.

exterminador 2016.12.13. 19:48:25

@öreg baka nem rakéta: nézd, fejre is állhatsz, amíg a párt népszerűségi mutatói így állnak, addig nem lesz más. Márpedig úgy tűnik, semmi sem árt nekik.

dunántúli gyerek 2016.12.13. 19:50:27

@kkn: de igen a fidesz miatt

mert az állam ugyanezt tette 2002 után .... eladósodott, ráadásul a külföldnek, külföldi pénznemben, és az emeszempések mindent megtettek hogy a lakosság is csak ilyen hhitelt tudjon felvenni

ma a FIDESZ MIATT az államadósság és az emberek adóssága is kevesebb, és a maradék kisebb része van külföldiek kezében, még kevesebb külföldi pénzben + a kamat is sokkal kevesebb

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.13. 19:55:26

@dunántúli gyerek: :DDDDDDDDD

100 év múlva már nem lesz magyarország ha a fidesz marad, vagy lesz, de akkor nem lesz fidesz, szóval sehogy se kerülhetnek be a könyvekbe ilyen ordas faszságok, hiszen vagy nem lesz hová bekerülni, vagy nem lesz aki belekényszerítse.

"ma a FIDESZ MIATT" nem a fidesz miatt, a fidesz csak visszatartja a dolgot. Az EU miatt, meg a lakosság miatt (akikről lehúzza a fidesz a pénzt). A kamat pedig szintén az EU, USA, meg a nagy pénzügyi hatalmak miatt annyi amennyi.

dunántúli gyerek 2016.12.13. 19:57:47

@fidesz maszop dk egykutya: nemcsak hogy lesz Magyarország 100 év múlva, hanem nagyobb lesz.

Sőt már most is az a FIDESZES státusztv. és kettős állampogi tv. miatt, amit az EMESZEMPÉ minden erjével igyekezett megfúrni, hiszen nekik +1 magyar = -1% esély a lopásra

Melee 2016.12.13. 19:57:50

Csak annyi kell ehhez, hogy több választópolgárt tartsanak kellően bután és megvezetve, mint ahány kinő abból a sorból. Szimpla matematika, mely kihasználja a demokrácia legnagyobb hibáját, miszerint minden ember egyenlő. Nem az, de nem származás vagy vagyon, hanem tudás szerinte kellene különbséget tenni.
A többször emlegetett ballib ellenzéknek meg legnagyobb barátja a Fidesz, ami összefogja, ha az szétesne, mert amíg ott vannak, addig nem tud a helyükre egy új párt belépni, amely valóban veszélyes lehet reá. Szóval a Fidesz képlete egyszerű, több oldalról kell rángatni ezt az országot, úgy jobb esély van rá, hogy hosszabb ideig rángathatják.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.13. 20:01:21

@dunántúli gyerek: ha lesz egy hazafi, országért dolgozó vezetés, akkor igen. De ha az mszmp származék fidesz, és maszop marad, folytatódik a kiürülés, és hanyatlás.

dunántúli gyerek 2016.12.13. 20:03:56

@pioneer2016: mindn ex komcsi szavazó ilyen titokzatos

persze érthető valahol hogy nem akarózik vele dicsekedni hogy komcsi szavazó voltál és még mindig az vagy

dunántúli gyerek 2016.12.13. 20:06:16

@fidesz maszop dk egykutya: 2018ban nem lesz, hogy utána mi lesz......max a nerből alakulhat más egy belháborúval, mert senki más nem tud 50% szavazatot szerezni soha

azzal az 40-50%kal aki 90 óta nem jár szavazni felesleges számolni, ők továbbra sem fognak senkire sem szavazni

biggianni 2016.12.13. 20:07:50

@dunántúli gyerek: MSZMP=FIDESZ megfejelve fasiszta rendszer kiépÍtésével !
Bár ez neked biztos érték ! Sajnállak,szar lehet ilyen lényként
vonszolni magad a gödröd felé !

sőőtnagyonis 2016.12.13. 20:07:59

@Willkommenskultur:
Nagyokos ne áltasd magad a 20 misi mindenkinek kellett. és világválság volt, Hogy a lakosság törlesztette a devizaadósságot az csak annyit jelent, hogy állta amit vállalt, és meg volt a lakossági fedezete is. Ez a pric-pruc kapkodás a devizaadóssággal viszont sokkal többe került a lakosságnak, mint ha nem zúdúl rájuk a 2010-es állcsőd!. Egyébkén orbányi semmivel sem olcsóbb jekünk, mint a ballibák, ne áltasd magad, mert rá mehet a gatyád, a világl A lakosság volt devizában eladósodva, És ezt ne kenjük másokra azért mert úgy látják egyesek, hogy rendben van az államkassza nem a Kuszaf@sz érdeme, hanem akik állták a számlákat, és fizetik magasabb forinthitel kamatokat.. Lassan már három millió nyomoréknak is dicsérjed ezeket a zseniket, akik karácsonyra ezektől az antihősöktől "áldást" kapnak. értelmes jövő helyett.

1ghost 2016.12.13. 20:12:54

Szarházi az összes fideszes. Előbb szétlopják az országot, aztán meg dölyfösön lenézik a magyart. Iyen gané kormánya emberemlékezet óta nem volt az országnak.

dunántúli gyerek 2016.12.13. 20:13:13

@biggianni: Mármint az MSZMP szeretne fidesz lenni ami érthető hisz a fidesz az EU messze legsikeresebb kormánypártja ebben az évezredben.

Csak hát 8% támogató ehhez kevés lesz.

Apadfaxa 2016.12.13. 20:15:56

Lámpavasra a rohadt kuszaszeművel !
Talán abból ért a féreg geci !
MIt képzel ez a buta barom?
Márfiatalon is olyan faszságokat írt, akkoriskiröhögtük mindig!
Méltó párja a kis Gecinek!

dunántúli gyerek 2016.12.13. 20:16:55

@sőőtnagyonis: 'Egyébkén orbányi semmivel sem olcsóbb jekünk, mint a ballibák, ne áltasd magad, mert rá mehet a gatyád, a világl'

- nekem már akkkor is olcsóbb Orbán, ha csak a múlt havi fizu cetlimet nézem, ehhez az államháztartás állapotát meg se kell néznem.

pioneer2016 2016.12.13. 20:17:38

@dunántúli gyerek: " komcsi szavazó ilyen titokzatos"

Orbán is ezért jár Ausztriába pszichiátriai kezelésre. A "bizonytalan" szavazók őt is az őrületbe kergetik. Mekkora bukás volt már a legutóbbi népszavazás. Pedig az anyját is rátette volna, hogy nyerni fog.

dunántúli gyerek 2016.12.13. 20:21:04

@pioneer2016: 'Mekkora bukás volt már a legutóbbi népszavazás. Pedig az anyját is rátette volna, hogy nyerni fog.'

Akkora bukás volt hogy a fidesz támogatottsága magasabb mint az előző ciklus félidejében (ami után 2/3ot kapott). Mindenki más ilyen buktákról álmodik egész európában.

1ghost 2016.12.13. 20:23:45

@Willkommenskultur: @dunántúli gyerek@sírjatok: @MACISAJT:

Te bérhazudozó, gerinctelen bohóc! Azért szar dolog, hogy az internet nem köztévé vagy Kossuth rádió, mi? Fáj az igazság ugyi, hogy rohadnál meg a tolvaj, korrupt orbánnal együtt.

pioneer2016 2016.12.13. 20:30:09

@dunántúli gyerek: "Mindenki más ilyen buktákról "

Azért, mert a népszavazáson kb. 3,3 millióan szavaztak, nem jelenti azt, hogy a fideszre is ennyien mennének el szavazni. Arról nem is beszélek, hogy a választási szabályokat rendesen magukra (fideszre) szabták.

dunántúli gyerek 2016.12.13. 20:33:49

@pioneer2016: Nem a népszavazásról meg a 3,3 milláról beszélek hanem az összes közvéleménykutatóról.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.13. 20:49:51

@dunántúli gyerek: "elvtárs" ezt már rákosi meg kádár példaképed is mondta, hogy soha, de még is lett más. Igaz, hogy csak kicsit más hiszen a követőik váltották őket, de azt úgy már nemnagyon lehet.

Az a maradék is jár szavazni, nyugatra főleg a lábukkal tudod az a párszázezer ember aki véglegesen kivándorolt, és fog még kivándorolni.

Na meg azt se lehet tudni 2018-ig nem lesz semmi, '56-ban sem tudták az elődeitek, hogy mi lesz, mert hirtelen jön az.

Budapest a kutyaszar városa 2016.12.13. 20:51:17

Erre a pökhendi, aljas, hazug, becstelen kormányra és tagjaira már nincsenek szavak, csak a főbelövés az egyetlen kielégítő és igazságos megoldás.

sőőtnagyonis 2016.12.13. 20:54:12

@dunántúli gyerek: Sajnálom a hitbuzgó 3,3milliót. Átkúrják őket mint szart a palánkon, élükön az ezer hitű miniszterelnökkel. Jó nekik lehet ők is muszlim hit szerint élnek, csak a disznóhúst még nem hagyták el. Nékem már az sem hiteles, amikor a csüngőhasú kalbászt tölt, lehet hogy kecskehússal.. Aki muszlimokkal veszi körül magát, Milyen keresztény?

biggianni 2016.12.13. 20:55:43

@dunántúli gyerek: MSZMP már nincs te dunántúli észlény mert a fidess-ben reinkarnálodott ! Imádott csúti cigány bűnöződ, bőnyálú KISZ-tag,majd katona
társairól jelentő spicli ! 2010-től beindÍtott államosÍtások,Hűbéri rendszer kiépÍtése
korrupt Orosz kapcsolatok újra indÍtása, közpénzek ellopása,elsikkasztása,maradék
elherdálása mániákus nagyzolási mániák öncélú kielégÍtése, sportba, oktatásba alázatos pártkatonák beépÍtése elnököknek, szociális és EÜ. szektorok totális le
épÍtése, rohad minden, gyermekek 10 000-i éheznek,és napokig sorolhatnám élősködő bálványod ámokfutását ! Az izlésed tükrözi "értelmed és jellemed!"

sőőtnagyonis 2016.12.13. 21:01:41

Én pópa lennék má rég tiltakoztam volna, hogy egy pernahajder kavar a hitbuzgóságga,. aki elbújik a kereszténység mögé, és bájgúnárként oszt igét.

dunántúli gyerek 2016.12.13. 21:02:21

@sőőtnagyonis: igen engem is átkúrtak mégis dupla jövedelemadót és magasabb rzsit szeretnék 2018tól..ja nem

dunántúli gyerek 2016.12.13. 21:03:46

@biggianni: persze, hogyne. A nemlopók alatt +20 000 milliárd hitelt kellett felvenni az IMFtől mert már senki sem adott pénzt, ma meg semmi ilyen gond nincs.

Nyilván mert durván lopnak, hehe.

sőőtnagyonis 2016.12.13. 21:03:57

@fidesz maszop dk egykutya:
Látom te még a pisiltetőkkel akarsz a susnyásban érvényesülni.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.13. 21:04:24

@dunántúli gyerek: azt tudom hogy magyarország tönkretételén röhögsz, de ha egy új '56 történne nem röhögnél ;)

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.13. 21:09:32

@dunántúli gyerek: "A nemlopók alatt +20 000 milliárd hitelt kellett felvenni az IMFtől mert már senki sem adott pénzt"

sőőt 443333333244 milliárd milliárdot vett fel a gyurcsány fél kézzel. :D
Ha mástól nem lehet fölvenni akkor utolsó lehetőségnek az IMF marad? Fura, pedig orbán is nagyon kuncsorgott náluk hogy adjanak hitelt, de feltételeket szabtak, így vett fel nagyobb kamatú hitelt szovjet elvtársaitól.

dunántúli gyerek 2016.12.13. 21:11:02

@fidesz maszop dk egykutya: álmodik a nyomor

Mo-n 3x lázadtak fel a zemberek, mindig a tisztességes magyar emberek, mindig a komcsik ellen:

1956, 1989, 2010

Soha nem volt olyan hogy egy tisztességes magyar kormány ellen lázadtak volna fel a zemberek, vagy akár a komcsi emberek.

A komcsik csak akkor tudtak a nép nyakára ülni, amikor külföldi hatalom segítette őket ebben (USSR, Eu), Orbán meg nem épp egy külföld-csicska.

dunántúli gyerek 2016.12.13. 21:12:18

@fidesz maszop dk egykutya: 'Fura, pedig orbán is nagyon kuncsorgott náluk hogy adjanak hitelt, de feltételeket szabtak, így vett fel nagyobb kamatú hitelt szovjet elvtársaitól.'

..:) forrás? A 2 hitelkonstrukció részleteivel, persze.

sőőtnagyonis 2016.12.13. 21:17:52

@dunántúli gyerek: Ne ess kétségbe, jó ha elhiszed, hogy kevesebbet adózol, de hogyan élsz nem érdekel? Itt má mindenki kevesebbet adózik, de még így is trükközni kell, hogy szebb legyen a statisztika. Decemberben figyeld a kezemet mert csalok! Mondaná Rodolfó (ha ismerted) Majd csak figyeld meg mekkora pénzeket fog mozgatni a sok nagy állítólag füGGGGGetlen állami cég.Így megyen évek óta. Ilyenkor valódi Hókuszpókká vállnak. Egy két százalékot lehet így szépségtapaszra használni, de azok súlyos milliók verejtékét tékozolják el

biggianni 2016.12.13. 21:23:49

@dunántúli gyerek: Végignéztem kommentként ideokádott hazugságaid, más blogokon
történt kötekedő primitÍv lódÍtásaid ! A diagnózisod 100%-os biztonsággal kijelenthető !
KORISME: Lopott pénzből kitartott ostoba fidess szolga ! Léptem innen mert 1 ilyen
sötét homárral nincs gyomrom "vitázni" még van 1 tekercs orbános wc papÍrom meg-
próbálok szarni hogy céljának megfelelően használhassam ! Minden normális ember-
kének jóccakát, fidesse-s ganajtúróknak rosszcakát !!!

dunántúli gyerek 2016.12.13. 21:24:11

@sőőtnagyonis: te ittál?

Mineek ezt bonyolítani? Gondolom a fizucetlijét, rezsicetlijét mindenki érti,, van rajt 3 szám azt kész.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.13. 21:24:43

@dunántúli gyerek: www.origo.hu/gazdasag/20120906-orban-ilyen-aron-nem-kell-az-imfhitel.html

Hát igen a csúti orálmuzsiknak pont a hitel követelményei nem tetszettek, mivel a lopásukat nehezítették/láthatóbbá tették volna, ezért vett fel feltétel nélküli, igaz nagyobb kamatú hitelt szovjet elvtársaitól. Nem gond neki, nem ő fizeti úgysem, hanem a magyar lakosság.

sőőtnagyonis 2016.12.13. 21:26:39

@dunántúli gyerek:
"Orbán meg nem épp egy külföld-csicska." ez nálad kőbe van vésve? Atyavilág!

Putyinpárti Gyorsnaszád · http://ideogliaiszivcsakrahirjei.blog.hu/ 2016.12.13. 21:28:42

Gyúúúrcsány vette fel a világ teljes adósságát, 534 x 6 x 10^23-on milliárd forintot, de Orbán visszafizeti az egészet a zsebéből, megmentve a világot a pusztulástól, és az ördögtől a sorostól, aki a párhuzamosok metszéspontjánál ólálkodik az EU-val magamögött.
Matolcsy pedig a világ pénzügyi zsenije, olyan dolgokat tett amiket még senki soha. Megmondta, hogy nem hárítják át a tranzakciós adót, és a bankadót, és nem hárították át!!!4

Willkommenskultur 2016.12.13. 21:32:45

Van egy régi idézet, hogy hogy lehet az ember sikeres:

'Meg kell tudni, mit akarnak a zemberek, és utána meg kell adni nekik.'

Orbán pont ezt teszi. A múltkor volt egy felmérés, hogy mi érdekli a magyarokat inkább, több demokrácia, és kevesebb pénz, vagy több pénz és kevesebb demokrácia. 70% a pénzt választotta, Orbán ezt már jóval a kutatás előtt is tudta.

Miközben Orbán fő ellenzéke a ballibek még az első pontig sem jutottak el a 2014es kampányukban, hiszen a központjában az állt hogy diktatúra van helyre kell állítani a demokráciát csak arról feledkeztek meg hog ez nem érdekli a magyarokat.

Úgyhogy nagyon kíváncsian várom h a jövő évben már biztos beinduló kampányban mi lesz a központi ballib üzenet......őket ismerve valszeg ugyanaz mint amivel a múltkor a taknyukon csúsztak

sőőtnagyonis 2016.12.13. 21:35:44

@dunántúli gyerek:
Vigyázz, meg ne erőltesd magad! Szorozni meg osztani neked már nem is kell.
Ilyen szemlélettel már egyes állatok is jól megélnek.

2016.12.13. 21:38:24

Ez egy kissé terjengősen megfogalmazott kifakadás, még blogposztnak sem hívnám.
Hinni meg sokan hiszünk, ez nem divat kérdése, aki nem, az nem csoda hogy ilyen mentális állapotban van.

dunántúli gyerek 2016.12.13. 21:42:11

@fidesz maszop dk egykutya: 'ezért vett fel feltétel nélküli, igaz nagyobb kamatú hitelt szovjet elvtársaitól. '

forrást

rebornfreee 2016.12.13. 21:47:27

@dunántúli gyerek: ha esetleg valaki ellent mond neked akkor mindig forrast kovetelsz te meg adod itt az oriasi nagy langeszt oly modon hogy semmi tudomanyos, statisztikai es matematikai alapja sincsen. eppen mint a magyar "koz"szolgaltatasi mediaban. y generacio veget jarom sokat veszekszem a szuleimmel es a vele egykoru generaciokkal. basztak magyarorszagon rendszervaltast csinalni. mert csak rendszer atmenekites folyt. ebben benne van szinte minden magyarorszagi part aki most a parlamentben van, sot te okoskodsz itt az mszmp-szaroddal de hidd el 89ben orban viktor alairasa is ott volt azon a bizonyos kereskasztalon....

rebornfreee 2016.12.13. 21:50:25

arrol meg nem is beszelve hogy lehet itt szepiteni a statisztikai adatokat mennyire jobban elunk 2010 ota es mennyire kurva szep is minden. hiszen pont az EU-nak koszonhetjuk hogy egyaltalan van magyarosrszagon gazdasagi novekdes. atlagban a GDP 4-6% jott be tamogataskent MO-ra es ebbol sikerult 2,5-3,5%-ot osszehozni, milyen szep teljesitmenyt is tudott a te "munkaadod" nyujtani ebben az orszagban.

dunántúli gyerek 2016.12.13. 22:01:32

@rebornfreee: Hát persze pont az EUnak köszönhetjük a gazdasági növekedést........azt hogy 2010 előtt nem volt gazdasági növekedés csak hitelnövekedés azt kinek köszönjük vajon?

anyadmajma 2016.12.13. 22:20:03

@dunántúli gyerek: hát a Szent és Igazmondó Gyurcsánynak, te hazaáruló bolsevik geci. Igaz, 8 év alatt csak a10%át lopták el annak, amit a gazdád egy év alatt, de hát téged ez ne zavarjon, ezek tények

anyadmajma 2016.12.13. 22:21:55

@rebornfreee: azért követel ez a gyökér forrást, mert egyrészt ezt kapta a párttól hírlevélbe, másrészt meg csupa olyan forrást követel, amit titkosítottak legalább 30 évre, hogy ne derüljön ki, mennyit lopnak. Bár ez már rablás,

dunántúli gyerek 2016.12.13. 22:33:09

@anyadmajma: Jó hogy feriék nem loptak, mert akkor a +20ezer milliárd gyurcsáni hitelből fel nem épült stadionok, kisvasút, szuperkórházak, vár, várbazár 4es metró, széllkálmán tér megvalósítása adósságcsökkentés mellett vmi varázslat lehetett szvsz.

cardiobascuralis 2016.12.13. 22:36:54

Az megvan, hogy az ünnepek neve KISBETŰ?
Az advent is meg a karácsony is.
A főfőnök meg egybe.

Miért akar minden írástudatlan hülye írásban okoskodni?

cardiobascuralis 2016.12.13. 22:38:54

@Ballib cenzúrázók réme 19:
Ezek pont ti vagytok, ostoba Fidesz-seggnyaló seggfejek.

Bár valóban nektek a két fillér sem kell, ha Orbán kéri, a saját anyátokat megbasszátok a ravatalon. Sőt, még a kutyával is megbaszatjátok.

anyadmajma 2016.12.13. 22:43:03

@dunántúli gyerek: nem varázslat az, hanem az a pénz, ami hiányzik a kórházból pl. Majd rájössz, mikor anyádat mész látogatni, addig meg úgyse hiszed el, mert a pártpropagandád nem ezt hazudja neked.

Apadfaxa 2016.12.13. 22:47:50

A göthös kurvaanyátokat rohadt fideSS fizetett troll gecik!
Tudjátok mi lesz ? Az lesz hogy bennég a 3as metroban vagy 50 pesti polgár és akkor a nép meglincseli az elmebeteg Gecit és a többi fasszopó büdös paraszt vidéki csicskáját... Meg titeket is kollaboráns nemzetáruló férgek !

dunántúli gyerek 2016.12.13. 22:48:25

@anyadmajma: Pont nemrég voltam a tatai kórházban, gecijó volt, nálunk D-szlavákiában sokkal retkesebbek a kórházak.

Apadfaxa 2016.12.13. 22:50:05

Mi a kurvaanyjának az elmebeteg kisparaszt Gecinek annyi stadion ?
Focizni se tudott soha csak ott is emberkedett!
Hogy dögöljönmeg egy kórházWC ben a saját szarába fulladjon !!

Apadfaxa 2016.12.13. 22:52:46

Gyerünk fasszopó fideSS bérencek vegyétek elő a kiskönyvet és nyomjátok belőle a tudást..... állatok....

Apadfaxa 2016.12.13. 22:55:26

@dunántúli gyerek: Ezt a választ kell írni a kis könyv szerint, féreg ? :D

Apadfaxa 2016.12.13. 22:57:59

Békés boldog adventet, a kibaszott rühös kurva anyátokba, abba...
Aki a világra tolt.....

dunántúli gyerek 2016.12.13. 23:04:49

Persze a kun-mediátoros csaló Marcsika is szabadon tevékenkedett a maszop alatt minden probléma nélkül Pintér rendőrség seperc alatt hazahozta a karib tengerről.

Pont mint Simongáboremeszpé alelnököt a múltkot, vagy előtte az írországi gyerekgázolót akit a maszop szintén elengedett az országból, de valahogy a fidesz mégis megoldotta hogy elítéljék mo-n.

A maszop országban semmi nem müködött a +20 000 milliárd hitelből, a rendőrség max. az állampolgárokat verte azonosítószám nélkül.

Soha többet EMESZPÉESZDÉESZT!

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.13. 23:21:41

@dunántúli gyerek: "Soha többet EMESZPÉESZDÉESZT!´"

hihi, te a dunántúli hülyegyerek vagy a degenerált ballib cenzúrázók réme is? Az szokott pont ugyanígygy habzani az egykori anyapártja ellen.

Még jó hogy bemutatod, hogy a PISA teszt nem tévedett amikor titeket fideszes kreténeket kihozott funkcionális agyhalottnak. Ráadásul az is látszik, hogy orbanisztán díktatúrájában felgyorsult a degenerálódása a NER népeteknek.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.13. 23:24:26

@dunántúli gyerek:

kreténke, lopbánod és a strómanjai hamarabb fognak fegyházban ülni mint hogy Simon Gábor vagy akármelyik egykori komcsi párttársad el lenne ítélve akár egy napi közhasznú munkára is.

cardiobascuralis 2016.12.14. 02:23:43

@Apadfaxa:
Lófaszt, nem lesz akkor sem semmi.
Ha ez Lengyelország lenne, Orbánék már karácsonyfadíszek lennének Budapest utcáin a lámaposzlopokon az eddig pofátlan rablások után is.

s 2016.12.14. 10:32:27

@NBarbieReloaded: De ha akkor nem volt ez jó, - mert nem volt jó, ez tény - akkor most miért lenne jó? Nem a régieket kell leváltani, azok már le vannak váltva 6 kibaszott éve. A mostaniakkal mi a fasz van?

s 2016.12.14. 10:38:39

@Ballib cenzúrázók réme 19: De a tiédet előbb szájba basznánk, ha nem túl ocsmány és csak azután adnánk el.

s 2016.12.14. 10:44:20

@MACISAJT: A világgazdaságnak ehhez nyilván semmi köze nem volt. Ezt egyedül matolcsy bácsi kakilta ki magából. Mert ő annyira okos. Szerinted. Meg is etted a szarát és finomnak találtad. Kértél még belőle és ő megint kakilt neked, hogy ne maradj éhes.

Faszszopacs.

s 2016.12.14. 10:49:22

@dunántúli gyerek: Manyup pénz hova tűnt? Ezt most még csak így simán kérdezem. Később egy nagy kaliberű vadászfegyverrel fogom, egyenesen az illetékes elvtárs nyitott pofájába helyezve a csövét. Csak hogy ne tudjon olyan könnyen mellébeszélni, miközben maga alá vizel.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.14. 10:55:45

@dunántúli gyerek: linkeltem. Ha nem lenne olcsóbb nem náluk kuncsorgott volna először a kisz titkár "elvtárs" ;)

s 2016.12.14. 10:57:25

@sírjatok: A nem demokratikus hatalmat nem demokratikus eszközökkel váltják le. Nem tudtad? Régebben ezt így mondták: Ki fegyvert fog, fegyver által vész el. Az orbánod akkor fogott fegyvert, amiikor a demokratikus módon történő hatalomra jutását a demokrácia visszaszorításával kívánta konzerválni. Olyan nagy elődök nyomdokaiba lépett ezáltal, mint hitler. Ha ezt nem fejezi be kurva gyorsan, akkor úgy is fogja végezni.

s 2016.12.14. 11:13:08

@dunántúli gyerek: Persze. Minden jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. Ha jól emlékszem hitler és sztálin is benne van a történelem könyvekben. Tehát ez így önmagában még nem tűnik érdemnek.

s 2016.12.14. 11:20:07

@Willkommenskultur: Akkor nem tudom ,hogy ki a kurva anyádra fogsz szavazni, amikor orbán a levegőben tankot géppel leszállás nélkül elhúz Bogotába, itt minden csődben lesz, te egy kólás papírpohár mellett szájharmonikázol a Nagyvárad téren a szopáshoz szokott pofáddal (ez akkor is előny lesz, nem kell aggódni) a napi betevőért. Mert ameddig jól megy az eu pénzéből (neked is), addig nincsen gond. A probléma azután kezdődik, amikor dolgozni kellene (neked is), csak a szarrágáson kívül nem értesz semmihez.

s 2016.12.14. 11:26:38

@dunántúli gyerek: Mi sörétessel megyünk szavazni. Majd. Amikor itt lesz az ideje.

s 2016.12.14. 12:51:48

@Budapest a kutyaszar városa: Mindig mondtam. Végre valaki, aki ugyanígy gondolja.

s 2016.12.14. 12:55:31

@dunántúli gyerek: Akkor miért eszi ki putyin valagából a szart?

s 2016.12.14. 12:59:35

@Willkommenskultur: Ti meg fel lesztek lógatva. Az sem rossz azért.

s 2016.12.14. 13:04:32

@Apadfaxa: Szépen mondtad. Én is így akartam.

s 2016.12.14. 13:07:09

@dunántúli gyerek: tarsolycsabival mi a kurva anyád van? Ja, hogy abban érintve van a poltpetike, meg a malolcsygyurika? Bocsesz. Akkor menjenek együtt máglyára.

s 2016.12.14. 13:08:46

Kurva anyját mindenkinek.

NBarbieReloaded 2016.12.14. 15:56:14

@legeslegujabbkor:
"Akkor nézz utána, mit jelent a parlamenti vizsgálóbizottság, a független ügyészség és a független bíróság fogalma. "

Rizsa. A kerdes az volt, hogy hany tolvaj politikust ultettek le a nagyon fuggetlen szervek?
Annyit, mint a nem fuggetlenek. Akkor mi ertelme ennek a megkulonboztetesnek ha az se volt jobb a mostaninal?

A parlamenti vizsgalobizottsagnak semmilyen kotelezo ervenyu hatasa nincs, meg csak megjelenni se kotelezo. A fuggetlen(ebb) ugyeszseggel es birosaggal meg semmire se megyunk, ha ugyanugy nem vadolnak meg es itelnek el bunozo politikusokat, mint a nem fuggetlenek.
süti beállítások módosítása