2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

Jobbik után jön a Még-Jobbik!

2017. március 11. - Városi Kurir

identitesz1.jpeg

Bizony, ahogy öregszenek a fiatal demokraták lassan már számolgatják a „ledolgozott éveiket” a nyugdíjkorhatár közeledtével – úgy a ma „visszafogottan”- bocs, a képzavarért -  szélsőséges Jobbikosok felett is eljárt az idő. Sarkukban az új-pártosdit játszó nyilas párt, akik azt vallják, hogy a nyíl az emblémájukon az „európai heroikus tradíciót jelentő babérkoszorú” fölött, csak az irányt mutatja.

László Balázs,- szerencsére van, aki e nevet nem ismeri -  az Identitesz – mert ez az ő nem kicsit áthallásos nevük - elnöke az Echo TV-ben – hol máshol? – mutatkozott be, és ismertette kusza gondolatait. (2 perc 52-től) 

Földi - Kovács Andrea különösen elmés és nemvárt kérdésére, hogy miért  is alakították meg a csoportjukat, így válaszolt:

„Alapvetően a diákszervezetünk azért alakult meg az egyetemek világában, mert szinte kézzelfogható, hogy az egyetemi szférán belül a liberalizmus az túlsúlyban van. Ezért megalakultunk mintegy reakcióként. Idővel viszont a dinamikus szervezeti fejlődés nyomán ráébredtünk arra nyomatékosan, hogy nem elég a reakció, alternatívát is kell alkotni, erre alkottuk meg ezt az új jobboldali gondolkodásmódot”

identitesz3.jpeg

Megtudhattuk, hogy 2015 szeptemberében jött létre az Identitesz, de előtte sem tétlenkedtek, Konzervatív Hallgatók Szövetsége néven próbálták az egyetemistákat összefogni, de a nemtelen támadások hatására ráébredtek, hogy a „konzervatív” kifejezés a nevükben, lehet az ellenszenv forrása, - mi más?- ami a XXI. században már elhasználódott keret, így – mindannyiunk megnyugvására – elvetették azt, és új karámot választottak borgőzös eszméikhez.

Küllemre nyilasnak tűnő videójuk megnézése után megerősödik az emberben a régi igazság:ami nyilasnak tűnik, az nyilas is.  

Az ifjú vezér az Echo Tv műsorában  leszögezte, hogy egyik jelenlegi párthoz sem kötődnek, nem „ifjú” Jobbikosok, de elfogadják, és támogatják is bármelyik párttal - vajon kikre is gondolhat -  a kettős tagság intézményét. Dicséretes liberális elv, - távozz tőlük Sátán!! - bár gondolom, erre a liberó-attitűdre a legkevésbé sem büszkék.

A titánok párbeszédének következő témája az esetleges szövetségkötés kérdésköre volt, itt megtudhattuk, hogy nem kötnek szövetséget a meglévő pártok egyikével sem, sőt, - mily eredeti ötlet - kritikusan szemlélik azok tevékenységét.

identitesz2.jpeg

Kiderült azt is, hogy nem csak Budapestet örvendeztetik meg jelenlétükkel, hanem pillanatok alatt szétterjedtek az országban: Debrecenben, Békéscsabán és Szegeden is várják az új barna-ingeseket.

Az elnök kifejtette, hogy szerintük a fő probléma az Európai egyének minőségével van, a fejekben nincs rend, nem működik a nemzetállamok közösségeiben élő emberek védekező mechanizmusa. Olyan gondolatokat vízionál, amik

„kiherélik az Európai fiatalokat”.

Szándékaik szerint nem akarnak a „szavazatmaximálás trendjébe” – mint a többi párt - beállni, de mindenképpen indulni akarnak a 2018-as választáson.

A fő:

„az egyének fejlesztése a nemzettudatosság, a jellemesség és az egyenesség oltárán”.

Ezután az értelmetlen szó-katyvasz után még Szálasi Ferenc nemzetvezető is elégedetten tapsikolt volna, akárcsak a csoport fentebb bemutatott toborzó videója végén a pártkatonák.

Kedves, a liberális demokrácia igája alatt megtört, elkorcsosult Magyarok! - nyugiság van, nincs gond, mert „megjött legújabb Fideszes barba-trükkjével Barbapamacs, - egy fekete, szőrös, alakváltó teremtmény - aki rendet tesz, ha hagyjuk!

 Mátrai Anna

süti beállítások módosítása