2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

Messiásváró Budapesten!

2017. január 19. - Városi Kurir

buli3-crop.png

Már látom, ahogy a boldogságtól bórgőzős Fidesz-fanok az élbolyt majmolva, önkívületi állapotban ünnepelnek a péntek esti Budapesten. Nem, most nem az Európa-bajnokságról első körben kiesett focistákat éltetik a megvuduzott hívek, hanem Trump-messiás eljövetelét!

A belső kör nem a zord, hideg utcán, hanem feltehetően valamelyik, a "saját lábon állóhoz közeli" vendéglátóegységben ad hálát a Jóteremtőnek, hogy végre megjött az amerikaiak esze, és ők is – követvén vezérünket – torkig lettek a nyugodt élettel és előjött belőlük a harcos!

Hírlik, hogy az '56 Lángja Alapítvány – amely így definiálja magát és célját –

„Alapítványunk célja továbbá az "'56 Lángja" emlékmű felállítása.”

és honlapján Wittner Mária érzékletes megfogalmazásában az alábbit hirdeti a fent nevezett céllal kapcsolatban:

„‘56 igazi üzenete például abban a szoborban ölt majd testet, amelyet Amerikában terveznek, de itthon állítanak fel. Ez egy falat áttörő tankot ábrázol, amelyet egy Molotov-koktélos gyerek vár.”

Az is kiderül, hogy sajna, még nem teljesülhetett be a nemes cél, ezért kérik az adózók 1%-át, hátha abból sikerül a 6 éve húzódó projekt. Szilágyi Ákos, aki az 56 Lángja Alapítványt jegyzi, most jót húzott, ettől biztosan begyorsul régóta dédelgetett álma. Alapítványa nevét adta ahhoz a Fidesz-vezetőséget megmozgató dilihez, amit a Trump-féle beiktatás szült, és a magából teljesen kifordult Magyarországon meg is lehet valósítani.

buli4_1.jpg

A meghívó tanulsága szerint mindenki hivatalos az "ereszd el a hajamra"

"aki úgy érzi, hogy egy új alapokon nyugvó magyar-amerikai kapcsolat kialakulását szeretné támogatni, aki a migráns-kérdés ügyében a korlátozott és ellenőrzött, kvóta-kényszer nélküli politikát támogatja"

és persze azokat is

"akiknek elege van abból, hogy saját nemzetük szeretete miatt szélsőséges elemként kezelik és rendszeresen megbélyegzik, és várunk mindenkit, aki a konzervatív értékek megőrzésének szükségességében hisz".

A party szervezői filozófiáról is gondoskodnak invitációjukban:

"Évtizedek óta várjuk, hogy a pusztulásba rohanó világunkat valami csoda mégis megmenti az utolsó pillanatban. Csak remélni tudjuk, hogy ez a csoda most van születőben"

És, hogy a  libsizés ki ne maradjon:

"Megcsillant a remény, hogy egy mesterségesen gyártott értékrend helyére visszakerüljenek a tradicionális emberi értékek".

Végkifejletként a konklúzió:

"Ez a változás most éppen az Egyesült Államokból indulhat, és reméljük, hogy a szele tisztább levegőt fúj az egész világ és szűkebb hazánk, Európa felé is. Azért jövünk össze, hogy ezt a történelmi lehetőséget üdvözöljük."

buli2_1.jpg

Azért azt, hogy hol és pontosan hánykor tervezik mindezt, persze elfelejtették közölni a nagyérdeművel, akinek szagra, az orruk után bandukolva kell fellelni azt a bizonyos helyet. Ám aki veszi a fáradtságot, együtt bulizhat Bayer Zsolttal, Bencsik Andrással, Nógrádi Györggyel, Bogár Lászlóval, szóval a teljes Echo TV-s szitokbrigáddal. A stílus és a hangulat a meghívott névsorból egyenesen következik.

Érdekes, hogy cseppet sem tompít  az örömittas hangulaton, hogy a magyar kormány által oly nagyra tartott, jelenlegi Megválasztott amerikai, csak a "futottak még" kategóriába sorolja a mi zseb-messiásunkat, amit az is jelez, hogy Orbán és klientúrája hiába törte kezét-lábát, mégsem hívták meg az elnöki beiktatóra. Nem baj, gondolom majd Ő is ott lesz Szilágyi Ákos másodállású kuruc.info-publicista fentebb említett partiján.

Hajrá Viktor, szegény Magyarország!

buli1_1.jpg

 

Mátrai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://varosikurir.blog.hu/api/trackback/id/tr4912137375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása