2016.07.01- i bejegyzésünkre több, mint 82.000 - en kattintottak, nagy dolog ez egy alig több, mint 2 hetes blog „történetében”! Köszönjük.

Városi Kurir

Városi Kurir

Bayer, a széthugyozott kocsmafal

2016. december 17. - Városi Kurir

bayer11.png

December 15-e fekete-nap lett a kommentelők népes táborának naptárában, most már tényleg közeleg a világvége!  Ez is megtörténhet Pannóniában?! Mi lesz így a temérdek e-aktivistával? Népünk megmondóembere, a bárdolatlan stílusáról közismertté vált Bayer Zsolt, letiltotta blogján a  véleménynyilvánítás lehetőségét!

Tettét  az adventi ünnep hangulatához simuló, szinte csak rá jellemző, szeretetet, békét sugárzó mondatokkal indokolja:  

„A mai napon a blogom alatti kommentelés lehetőségét megszüntetem. Olvasóimtól és a kommentelők 99 százalékától elnézést kérek, sajnos az az egy százaléknyi állat, aki ide szokott, tönkre tett mindent. Kérem, olvassák továbbra is a blogot, s majd meglátjuk, talán egyszer a kommentelés is újra kezdődhet.”

Érdekes, hogy a közszereplőnek minősülő, másokat alpári stílusban minősítő fidesz-szócső – Bayer a neved – milyen csipkés lélekről tesz tanúbizonyságot, amikor esetleg - ó, irgalom atyja, ne hagyj el -  neki szólongatnak be! Nem vitatom a jogát minden bloggernek ahhoz, hogy kedve, gusztusa szerint szabályozza saját felületén a hozzászólás lehetőségét, de aki népcsoportokat bélyegez meg, aki elvhűségük alapján rekeszt ki százezreket megkérdőjelezve még a magyarságukat, aki saját mélymagyarsága teljes tudatában ítélkezik, az ne háborogjon, ha némelyek esetleg  az éppen általa meghonosított tahó stílusban fejezik ki nemtetszését.

A fenti idézetben például „leállatoz” hús-vér magyar embereket csak azért, mert vették a bátorságot és ellenvéleményt fogalmaztak meg az övével szemben. Már ez a megnyilvánulása is elég lenne egy normálisan működő demokráciában, hogy soha többé, sehol, senki egyetlen betűt se olvasson el az ilyen újságírónak nevezett kreatúrától, és akkor majd  nem találna olyan szerkesztőséget – pártállástól függetlenül – amelyik alkalmazná, hiszen ember nem forgatná azt a sajtóorgánumot, amelyik „efféle” sajtómunkással dolgozik.

bayer22.jpg

Magyarország jelenlegi vezetője viszont, ugyan trükköket és hazugságokat alkalmazva - mert egyenesen, népe képébe vágva ő sem merte – felterjeszttette és Lovagkereszttel jutalmazta. Az ő szemszögéből nézve persze igaza volt, hiszen az 5-ös számú Fidesz-tagkönyv tulajdonosa rengeteget ügyködött, hogy Orbánból az lehessen, ami mostanra lett – jelentsen ez bármit is.

bayer33.jpg

Jólfizetett bértollnokként az írásaira fogékony és mindig vevő, mindannyiunk pénzéből fenntartott Orbán-újságok sora publikálja otromba böffeneteit, amikben színre, fajra, nemi identitásra, politikai meggyőződésre való tekintet nélkül pécéz ki, és aláz meg bárkit, akire kilövési engedélyt kap gazdájától.

Néhány idézet a terjedelmes bayer-i életműből:

A humanizmus jegyében Olaszliszka kapcsán:

„Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigánygyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigánygyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba.”

A sajtószabadság ürügyén:

„Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt. Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben...”

A kormány gyűlöletkeltésére kontrázva:

„Csak akkor nincsen riadó, amikor milliószámra özönlenek befelé az idegenek. Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni. (...) Sokkal jobb lett volna, ha ellenállást tanúsít, és lelövik, mint egy veszett kutyát.”

Ferenc pápa is megkapja tőle, ami neki jár, mert emberként viselkedett és erre szólította fel a kereszténységet is. No nem az olyat, mint ő, hanem az igazi hívőket:

„A pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember.”

A kiragadott idézeteket végigolvasva gondolom, a magukat konzervatív jobboldalinak mondók is érzik, hogy ez nem komilfo. Akinek nem az „Ablak-Zsiráf” vágatlan példánya a kedvenc könyve, az zsigereiben kell, hogy érezze, ez nem az a szint, amit közpénzből dotálni, munkájának folytatására ösztökélni szabad és érdemes lenne.

bayer44.jpg

Legyen ez az első dolog, amiben egyetértünk: bojkottáljuk Bayer retorikáját, ne vegyünk olyan sajtóterméket, ne váltsunk a távirányítóval olyan adóra, amelyek őt közlik, és ne vásároljunk azokban az üzletekben, vagy olyan termékeket, amelyek az olyan orgánumokban reklámoznak, amelyekben szót kaphat az ilyen virtigli náci eszméket hirdető, alpári stílusú "fekáliától bűzlő tollú és lelkű" kormányírnok.

Visszatérve - a keretes szerkezet jegyében - posztom alapgondolatához: se Bayer, se a mini(szter)elnök haverja ne feledje a régi mondást arról, aki kardot fog, avagy bayeri stílusban: hamarosan bedőltök, mint a széthugyozott kocsmafal.

Mátrai Anna

Legyen a külső munkatársunk! Küldjön híreket, fotókat, videókat a legizgalmasabbakat feldolgozzuk. Tárgynak írja be: témajavaslat

Köszönjük. varosikurir@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://varosikurir.blog.hu/api/trackback/id/tr8212053341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.12.17. 09:35:38

Nocsak, Bayer liberális lett? Liberálisok szokták tiltani a kommentelést.

Sir Galahad 2016.12.17. 14:36:01

Sajnos a magyar jog úgy szabályozza a kommentelést, hogy nem a névtelen hozzászólót, hanem adott esetben a blog szerzőjét vonják felelősségre a hozzászólásokért. A lépés emiatt logikus.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.12.17. 14:56:26

Ja.hat neki nincs olyan cenzor rendszere valszeg mint itt az indexen a blogoknak.

2016.12.17. 15:05:59

Elnézést kérek a véleményemért, de az első Bayer-idézettel - Olaszliszka után - teljes mértékben egyetértek, legfeljebb a megfogalmazás lehetett volna némileg cizelláltabb!

röf 2016.12.17. 15:11:58

Teljesen logikus lépés Bayer részéről a kommentelés tiltása.
Így megelőzi a náci-rasszista hozzászólásokat...

Karipapa01 2016.12.17. 15:29:52

Mégis mi a fenének lennék kiváncsi Bayer véleményére, ha ő nem kiváncsi az enyémre? Írogasson magának és olvasgassa unalmas óráiban.

gigabursch 2016.12.17. 15:57:24

Az persze senkit nem zavar, hogy hány "demokrata" kezdi azzal, hogy rögtön kitilt bárkit.
Nyugati fény, CommentCom, Kettős Mérce, SzeKA és társaik.

agy csak tőletek tanul Zsóti...

cardiobascuralis 2016.12.17. 15:59:06

Amit a cigányokkal kapcsolatban írt, az sajnos nagyon igaz.

Ha nem hiszed, kedves Mátrai Anna, akkor egyszer esetleg mozdulj ki a Rózsadombról.
Nem kell Zemplénbe vagy Szabolcsba menned, elég, ha végigsétálsz éjszaka egy általam javasolt útvonalon a nyóckerben a Klinikáktól a Blaháig, a hajléktalanokétól valamivel jobban kinéző göncben.
Az autós dolog pedig, amiről szó van, nem egyedi eset.

cardiobascuralis 2016.12.17. 16:01:09

@gigabursch:
Sőt, maga az Index is.
Elég, ha szóvá teszed, hogy elírás volt valamelyik cikkben.
Az öntudatos, de tök sötét, ostoba seggek temperamentuma nagyon él bennük.

cardiobascuralis 2016.12.17. 16:02:18

@Karipapa01:
Az övére azért pár tízezren kíváncsiak. Hogy ez jó vagy rossz, az más kérdés.
A tiedre meg szerintem még a csajod/pasid sem.

Jakab.gipsz 2016.12.17. 16:14:22

Jó hogy tudom , Bayernek van blogja. Tessenek megmondani és az hol van, van címe is,?

Miért jó az ha van egy blogunk?
Mindenkit ki tilthatunk, vagy csak azt aki vissza felesel?
Vagy csak kérdezősködik, pl. légyszi magyarázd már el mi a csuda az a szólás szabadság, vagy a szabad gondolkodás.
Ezek már súlyos bűnök.

Khonsu 2016.12.17. 16:50:04

Zsóti köszöni az ingyen reklámot...

Az még nem esett le egyetlen sajtómunkásnak/bloggernek sem, hogy ha nem hoznák le állantóan a baromságait címlapon, akkor az emberek 99 százaléka azt sem tudná, hogy ez a tag létezik?

zaturek 2016.12.17. 16:55:42

Bayer egy látnok. Tulajdonképpen erre a posztra már két héttel ezelőtt megírta a válaszát Széles Gábor (és nem Orbán!) lapjában:

magyarhirlap.hu/cikk/73697/Nyilt_level

6.Lenin 2016.12.17. 17:12:28

@Látens Inszinuáció:

"1. Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigány gyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba. Ha időközben körbeállják autónkat a cigányok, még inkább tapossunk bele a gázba. Akit még elütünk, annak pechje van. A lehető legnagyobb sebességgel továbbhajtva, autónkból hívjunk mentőt, és a legközelebbi rendőrőrsön álljunk csak meg, ahol adjuk fel magunkat. (Sajnos, tudom én, ez a helyzet nem fordulhat elő. Ha az ember elüt valakit, különösen, ha az illető gyerek, muszáj megállnia. Tehát meg fogunk állni ezután is. Valamit mégis tenni kell. Jó, ha indulás előtt beszerzünk egy lőfegyvert. Ha elütünk egy gyereket, álljunk meg. S ha gyülekezni kezdenek körülöttünk az állatok, használjuk bátran fegyverünket…)"

mno.hu/velemeny/ciganyliszka-473730

Hiányosan idézett a poszt írója...

sure_shot 2016.12.17. 17:28:05

@6.Lenin: meg te is hiányosan idéztél:

"Olaszliszkán a gyerekei szeme láttára agyonvertek egy 44 éves tanárt. Fényes nappal, az utcán. Az elkövetők cigányok voltak. Több tucat. Több tucat lincselő."

6.Lenin 2016.12.17. 17:37:43

@sure_shot:

Ismerem a történetet. A szemtanuk közül is, sőt.. A helyszínt is.

De itt most csak azt szerettem volna tudatni-akinek szántam a kiegészített idézetet- hogy valamilyen szándék szerint csak 1 rövidített, félrevezető idézet jelent meg.
A történet maga most lényegtelen, szerintem.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2016.12.17. 18:21:00

Bayer goromba és szándékosan nem polkorrekt, amiben igaza van. A poszter meg simán ostoba, akinek eladta a balliberális oldal, hogy ez a liberalizmus. Valójában Bayer a liberális, mert a klasszikus liberalizmus abszolút alapértéke a szólásszabadság, bármilyen témában és korlátok nélkül. Mátrai Anna csak szimplán buta, mert Bayert ilyen alapon szamárság támadni. A cigányok elviselhetetlenül nagy arányának közveszélyessége pedig tény, akárcsak a muzulmánoké. Aki tagadja, vak vagy hülye.

2016.12.17. 18:25:03

Bayer jó gyerek.

DarthVader 2016.12.17. 18:55:33

@Molnárgörény:

" Bayer a liberális, mert a klasszikus liberalizmus abszolút alapértéke a szólásszabadság, bármilyen témában és korlátok nélkül. "

Baszod, most tiltotta le a kommentelést, akkor mi a helyzet a szólásszabadsággal korlátok nélkül? Ja, hogy neki legyen szabad korlátok nélkül az ellenvélemyénynek meg kuss.

1ghost 2016.12.17. 18:59:58

@Jakab.gipsz: @6.Lenin: @röf:

Te ócska bérhazudozó szaralak! Hát most meg a bayer faszát szopod?

6.Lenin 2016.12.17. 19:10:10

@Molnárgörény:

"Bayer goromba és szándékosan nem polkorrekt, amiben igaza van. "

Csakhogy a módszer, amit ő alkalmaz, visszaüt, és így eredménytelenné is válhat.
Támadhatóvá válik és ezzel saját magát hozza szinte védhetetlen helyzetbe.
Neki kell védekezni, még akkor is, ha valóban igaza van. pl. Lunacek elleni per. Igaza volt, de vesztett, mert feleslegesen volt prosztó.
Szerintem.

@DarthVader:

Az ellenvélemény nem = kurvaanyázás. Ebben különben visszakapja azt, amiben ő is feleslegesen prosztó.

efi 2016.12.17. 19:10:21

@Gaspen:
Pontosítsunk: egy féreg.

6.Lenin 2016.12.17. 19:11:50

@1ghost:

Már megint nem kaptál vacsorát?
Próbáltál már kitörni?

2016.12.17. 19:13:58

@efi: ez nem pontosítás, hanem baromság kishaver. a bloghányó a féreg

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.12.17. 19:15:50

Miközben az index blogokra folyamatosan küldik trollkodni a fideszes tetveket...

cardiobascuralis 2016.12.17. 19:17:15

@Gaspen:
Akkor nemsokára meghal?
Mert mindig a jók mennek el.

Punxsutawney Mormota 2016.12.17. 19:34:50

@Molnárgörény: Neked egészen-egészen-egészen biztosan sokkal nagyobb tapasztalatod van, mint nekem, hiszen én csak 10 évet éltem a VII. kerület az egyik házábán, ahol 4 cigány család lakott, de se meg nem késeltek, se ki nem raboltak. Biztos csak szerencsém volt.
Aztán volt úgy hetekig mászkáltam Jemenben, két kísérővel, meg aludtam beduin pásztorok kunyhóiban, halásztam socotri halászokkal, de voltam Szudánban, és még Szomáliába is bemerészkedtem két napra. Biztos, csak rohadt mázlista vagyok, hogy nem vágták át a tetves arabok a torkomat, mint ahogy az több százmillió túrista is a szerencse kegyeltje, akik élve megúszták a tunéziai, egyiptomi, marokkói nyaralásukat.

Apadfaxa 2016.12.17. 19:44:07

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Szevasz geci ! Rohaggyon ki a beled , szarjál vért a pofádon, te tetű bolgárhazaáruló féreg !
Baszd szájba a kurva anyádat a ravatalán ! (ezt a Zsótitú tanútam amúgy:)

Apadfaxa 2016.12.17. 19:45:53

Bayer mocskos zsidó volt MSZP bérenc Fidess Seggnyaló Zsóti meg rohaggyon meg a blogjával és a kis Geci haverjával együtt !

Mei Ling 2016.12.17. 19:46:05

Tényleg nagyon ostoba cikk. A legtöbb liberális lapnál eleve nem lehet hozzászólni vagy szélsőségesen cenzúráz. Mindez persze legalább kognitív disszonanciát kéne hogy okozzon, de nem, még ők szólnak be a vállaltan nem liberális oldalaknak. Megáll az ember esze.

cardiobascuralis 2016.12.17. 19:47:40

@Gaspen:
Most akkor jó gyerek vagy ostoba?

Apadfaxa 2016.12.17. 19:50:15

@cardiobascuralis: Voltmárminden csak akasztott embernem...
DE LESZ MÉG AZ IS :D :D

cardiobascuralis 2016.12.17. 19:50:51

@Punxsutawney Mormota:
Attól függ, melyik részen voltál. Ha ott, ahol a turisták milliói, ott biztosan biztonságosabb.
A hétkeres cigányok többsége meg zenész. Próbálkozz a nyóckerben, a Szigony utca - Tömő utca környékén. Mondjuk nyár estéken, amikor a helyi erők az utcán iszogatással és verekedéssel szórakoznak (mondjuk a saját házukban lakó és egyéb ismerős fehéreket azok sem bántják).

morph on deer 2016.12.17. 19:50:55

@Gaspen:
"Bayer jó gyerek."

Azért ne aggódj, mert majd kinövi, ha nagyobb lesz...Miért, elméletben még az is megeshet, hogy felszed valami stílust, meg kulturát felnőtt korára..!
Bár, amilyen társasággal mutatkozik az utóbbi időben, az ezt meglehetősen valószínűtlenné teszi.
Itt van ez az Orbán gyerek is például.
Nemcsak az öltönye, de a szeme sem áll jól! Még elképzelni is rossz, milyen ember lesz belőlük, ha (nagyobbak) idősebbek lesznek..?

Gyorgy Nagy 2016.12.17. 19:51:02

Zsoti egy BUKÓ SEGGNYALÓ F.SZ!

JGDus 2016.12.17. 19:53:53

Nem kapott Izraelben letelepedési engedélyt, azóta vadult el ennyire. Látjátok? Hát nem megint a körülmetélteknek volt igaza?

igazi hős 2016.12.17. 19:55:18

Nem az a baj, hogy Bayer azt ír, amit. Ő mindig azt ír, amire igény van, Kádár alatt is ezt tette, most is. Ezt hívják megbízható kádernek, piaci alapon nem élne meg, de arra nincs is szüksége. A kommentelőkön is látszik, hogy Bayerre szükség, nélküle hogyan vezetné le a frusztrációit ez a nép. Önmagába nézne és rájönne, hogy a jelenéért és a jövőjéért is ő a felelős? Na ne, ebből nem kér.
Amíg a népnek nagy vezetőre, migráns kampányra, szalonzsidózásra és nem szalonképes cigányozásra van szüksége, addig meg fogja kapni valakitől.

n3spr3ss0 2016.12.17. 20:03:53

Megsértődött az egyik főgeci,az aljasság lovagkeresztese.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2016.12.17. 20:11:56

Szóval Zsótinak elege lett az állat kommentekből? Hmm, ez több, mint ironikus. Kicsit csodálkozom, hogy nem nevezte takonygerincű ecsetférgeknek őket. Alighanem öregszik :)

@Mei Ling:
Azt látom, hogy megállt, de valójában valójában a hiba nem bennük van, hanem benned. Téves elképzelésed van a szólásszabadság koncepciójáról. Itt sem az az érdekes, hogy Bayer nem engedi a kommentelést, mert minden blogtulajdonosnak joga van eldöntenie, hogy mit enged meg, hanem az, hogy a főtroll van kiakadva azon, hogy léteznek más trollok is.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2016.12.17. 20:43:23

@röf: "Teljesen logikus lépés Bayer részéről a kommentelés tiltása.
Így megelőzi a náci-rasszista hozzászólásokat..."

Ha valaki eddig nem tudta volna, hogy mit jelent az, hogy a fidesz a funkcionális analfabéták gyüjtöpártja, akkor most általad megtudta.

gyászhuszár 2016.12.17. 21:10:46

Ki az a Bayer? Valami gyógyszeres multi?

morph on deer 2016.12.17. 22:01:40

@cardiobascuralis:
"Mert mindig a jók mennek el."

- Erzsikém, elment már a póstás?
- Még nem, de már nagyon liheg..!

Az rengeteg Erzsébet, az!
Amúgy Hofi után szabadon :)

rovid 2016.12.17. 22:03:27

zsóti , zsóti, tudhatnád, /ti találtátok ki!/ az az 1% az új többség!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.17. 22:15:00

"sajnos az az egy százaléknyi állat, aki ide szokott, tönkre tett mindent"

:))

Visszanyalt a fagyi? Gurulok a röhögéstől.

kvadrillio 2016.12.17. 22:49:00

na vajon kik lehetnek ezek a gyűlölködők ???????....a simicskafélék ??? a kitüntetésvisszaadók ?????... a helyében és már rég letettem volna a lantot !.....túl sok piréz van ebben az országban, gyorsan szaporodnak és nehéz őket kibaszni az országunkból !% :)))

dr. mesterséges színezék 2016.12.18. 00:02:52

No, ezért kell Békemenetet szervezni: ott 100%-os a perfekció, az egyetértés, a cél, az érdek. Oda hálistennek nem mennek a tyúkmellű állatok, hogy rohaggyanak el. Nem teszik tönkre a békét azzal, hogy szétveretik a pofájukat.

dr. mesterséges színezék 2016.12.18. 00:27:24

@kvadrillio: "na vajon kik lehetnek ezek a gyűlölködők ?"

A legrosszabb fajta a szlovák rendszámot felemlegetőké. Pfuj, magyartalan görények!

Bajer Zsolt 2016.12.18. 01:18:30

"alpári stílusú "fekáliától bűzlő tollú és lelkű" kormányírnok."

Alpári ám az a jó kurvaanyád te fasszopó libsi.

Bajer Zsolt 2016.12.18. 01:27:40

@Gyorgy Nagy:"Zsoti egy BUKÓ SEGGNYALÓ F.SZ! "
Seggnyaló ám az jó kurvaanyád, te faszkalap.

eßemfaßom meg áll 2016.12.18. 08:42:28

Bizok benne, hogy a kettősmérce látszatának elkerülése érdekében a városikurir ugyanilyen részletesen kielemzi, hogy az index cimlapot rendszeresen megjáró együt-pm-egyébnagyondemokrata és társai blogokon miért van tiltva a kommentelés.

eßemfaßom meg áll 2016.12.18. 08:45:15

Nem tudom másnak feltűnt-e de mostanábsn sz indexes cikkek alól is eltűnt a kommentelés lehetősége, és nem csak a politikai témáknál, de pl a mozis meg tech hirek alatt se lehet kijavítani a szerző baromságait,.

eßemfaßom meg áll 2016.12.18. 08:48:04

"Legyen ez az első dolog, amiben egyetértünk: bojkottáljuk Bayer retorikáját, ne vegyünk olyan sajtóterméket, ne váltsunk a távirányítóval olyan adóra, amelyek őt közlik"

Hogy a klasszikust idézzem:

" – Az átlagos rádióhallgató 18 percig hallgat egy műsort. Az átlagos Howard Stern-rajongó viszont egy óra húsz percen át.

– Hogy lehet ez?

– A leggyakoribb válasz amit erre a kérdésre kapunk: "kíváncsi vagyok, mit mond legközelebb".

– Oké, és mi van azokkal, akik gyűlölik Sternt?

– Az átlagos Howard Stern-gyűlölő napi két és fél órán át hallgatja a műsort.

– De... ha egyszer gyűlölik, miért hallgatják?!

– A leggyakoribb válasz amit erre a kérdésre kapunk: "kíváncsi vagyok, mit mond legközelebb".

Mercel 2016.12.18. 09:25:32

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

csak a tisztázás kedveért.

A, - Te tagadhatatlanul egy visszataszító rúszkibérenc vagy és egy alávaló bértolnolnok vagy.

B, - Jellemzően pont liberális gondolkodásmódot tükröző blogok hozzászólási lehetőségét kihasználva szoktál bérenckedni.

C, - Sajnos ez folyamatosan előfordul - ezért bár visszataszító féreg vagy - de az általad állítottakkal szemben (ergo hazudsz szokás szerint) - sajnos ezekről a blogokról nem tiltanak ki.

D, - Költsd hiábavalóan gyógyszerre azt a pénzt amit a rúszki gazdáidtól kapsz te féreg.

Mercel 2016.12.18. 09:28:22

Nem támogatom a halálbüntetést úgyhogy még bayer zsoltot is levágnám a kötélről.

Úgy 15-20 perc múlva.

Az az "ember" nem csak az újságírás legeslegalja de az emberi megnyilvánulásé is.
Kíváncsi vagyok, hogy ha bukik a rendszer akkor elég gyors lesz-e.

Ha nem, akkor vélhetően nem párnák között fog meghalni.

lol7 2016.12.18. 09:28:56

Ez a bájer egy büdös cigány, de ebben speciel igaza van:

„Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigánygyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigánygyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba.”

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.12.18. 09:29:20

@Mercel:

"Te tagadhatatlanul egy visszataszító rúszkibérenc vagy és egy alávaló bértolnolnok vagy."

Téves.

"Jellemzően pont liberális gondolkodásmódot tükröző blogok hozzászólási lehetőségét kihasználva szoktál bérenckedni."

Téves.

"Sajnos ez folyamatosan előfordul - ezért bár visszataszító féreg vagy - de az általad állítottakkal szemben (ergo hazudsz szokás szerint) - sajnos ezekről a blogokról nem tiltanak ki."

Téves.

"Költsd hiábavalóan gyógyszerre azt a pénzt amit a rúszki gazdáidtól kapsz te féreg."

Nem kapok semmit, ne magadból indulj ki...

Mercel 2016.12.18. 09:31:46

@igazi hős:

Sajnos nagyon igazad van.
Esterházy Péternek is alighanem igaza volt...

lol7 2016.12.18. 09:34:57

@kvadrillio:

Gyűlölködő = zsidesz, még ezt se tudod, náci?

Mercel 2016.12.18. 09:37:11

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Ne zavarjon kis népművészeti agyagedény, hogy gyakorlatilag már kénsavval se tudod lemosni magadról a rúszkibérenc jelzőt.
Tudod miért nem?
Mert tettél érte.
Tudod mivel?
Hogy téged idézzelek: a "munkásságoddal".

Idézek neked egy régi Magyar közmondást is:
Addig jár a korsó a kútra..

Mercel 2016.12.18. 09:38:23

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Ja és nyilván ha tagadod akkor eltűnik a netről az összes rezsimbarát hozzászólásod.
Ügyes, okos..:)

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.12.18. 09:52:06

@Mercel:

Nem értem problémádat? Miért ne lehetne támogatni a rezsimet?

Trackers 2016.12.18. 10:10:49

Fura hogy a folyamatosan cenzúrázó vég nélkül gyűlölködő ballib blogok, írnak ilyen bejegyzéseket Bayer kapcsán.

fidesz maszop dk egykutya 2016.12.18. 10:23:12

@Trackers: hol cenzúráz? Itt a hozzáböfőgésed neked meg a kollégáidnak is "elvtárs"

Scott Tenorman Must Die 2016.12.18. 10:40:33

@Mercel: hát hallod nem vagy semmi, ennyire még a nácik se gyűlölködtek, mint te. anyád büszke lehet rád, egy igazi rohadékot ellett a Földre. az élet azonban igazságot szolgáltatott akkor, amikor a fajtádat hosszú hosszú évekre eltakarította a politikai közéletből, és az élet többi területéről is szorultok vissza.

Bekre_Pál 2016.12.18. 10:44:38

Innen is szeretettel üzenem bajjersótinak:

szarjon sünt

evribáditésön 2016.12.18. 10:47:35

Nagyon nem kedvelem B. Zsoltot. Nem a stílusa, hanem a múltja miatt. Úgy tűnik, hogy a gardróbjában több eső esetén viselendő ruhadarab is van. DE! Semmiképpen nem támogatnám a kitiltását, avagy betiltását. Minden, gyakran elég alpári megnyilvánulásának van reális alapja, valóságtartalma, még ha nagyon kevés is. Másrészt pedig aki annyira tiltakozik ellene, hát egyszerűen "továbblapoz" Szeretném magam kiválasztani, hogy kinek az írásaira, véleményére vagyok kíváncsi. Adott esetben olvashatok, ill. nézhetek a TV-ben Bayer Zsoltot, Havas Henriket, Gyurcsány Ferencet, Lázár Jánost, Kálmán Olgát, Orbán Viktort, Torgyán Józsefet, Németh Szilárdot vagy Fodor Gábort, Tölgyessyt, Tamás Gáspárt, vagy akár Kádár Jánost, Rákosi Mátyást. Ha Orbán Viktort nézem-hallgatom, nem jelenti, hogy FIDESZ szimpatizáns vagyok, mint ahogy az sem jelenti a Jobbik-ellenességet, ha nem nézem Vona Gábort. Nálam ez a sajtószabadság, amibe mindenki belefér!

Karipapa01 2016.12.18. 11:19:13

@cardiobascuralis: "Az övére azért pár tízezren kíváncsiak...
A tiedre meg szerintem még a csajod/pasid sem."

Nem vagy kiváncsi rá, de azért elolvastad és válaszoltál. Saját magad hazudtolod meg!

zacipaci 2016.12.18. 11:24:53

@Gaspen: Csak anyád hibázott, hogy megellette a magdfajta magyarbarmot.

2016.12.18. 12:13:31

egy csomó blog tiltja a kommentelést vagy facebookhoz köti, az ember már meg sem tud lenni egy kamu profil nélkül. hogy bayer egy fasz azt gondolom kiderült többször, de gyerek elütése után én is nagyon félnék megállni, legyen bármilyen színű.

2016.12.18. 12:20:07

@zacipaci: a primitívség diszkrét bája vagy :)

atomic power 1986DucaDuca 2016.12.18. 12:25:56

@Mercel:

"Az az "ember" nem csak az újságírás legeslegalja de az emberi megnyilvánulásé is."

Ezért nem jár halábüntetés.
Van egyéb bűne is, amiért az járna, ha lenne ilyen büntetési kategória Magyarországon?

dr. mesterséges színezék 2016.12.18. 12:46:32

@randomgenerator: Stimm.
Bayer vállalhatatlan, de az olaszliszkai lincselés után írt provokatív szövege pont vállalható, azt itt idézni (főleg MTVA-t megszégyenítően csonkítva) epic fail.
Nem volt véletlen, hogy még a jard is - Bayertól függetlenül - azt kommunikálta, hogy az eset után is életben van a segítségnyújtási kötelesség: ugyanis nem Bayer volt az egyetlen, akiben felötlött, hogy biztosan megéri-e.

Nagyorrú Barbi 2016.12.18. 13:12:40

@Punxsutawney Mormota: Ragadj össze velük, jobb társaságod sose legyen!

Nagyorrú Barbi 2016.12.18. 13:13:45

@lol7: Te meg egy alul iskolázott büdös bolsi vagy.

Sean MacTíre 2016.12.18. 13:36:15

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: es ezzel mi a problemad? Pont szerintetek minden nem orbanista civil sorosberenc...

Sean MacTíre 2016.12.18. 13:38:22

@lol7: szerintem is. Ez kicsit olyan mint Dagadt Laszlo kotelezese. Az alljon meg egy cigany faluban aki azt akarja hogy agyonverjek. Puszta a gyakorlati tapasztalatom alapjan. Ezert ruhellem a baloldalt, ezek miatt a szanalmas csusztatasok miatt.

zaturek 2016.12.18. 13:48:15

@eßemfaßom meg áll: Bezony. Például most az Anger Zsolttal készült interjúhoz is odaírhatnám, hogy ezt a bayeri alpáriságot egy színművész hogy engedheti meg magának? ;)

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.12.18. 14:49:58

Retkes bajernek van bőr a tetves pofáján, méghozzá vastag.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.12.18. 14:51:02

@Nagyorrú Barbi: náci picsa... a fajtársaid mit szólnak hozzá, hogy egy hímringyó van köztük?

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.12.18. 14:54:26

Mellesleg hol volt blogja ennek a kis szarcsimbóknak?

samot 2016.12.18. 16:08:35

Te Bayer,te aztàn nagy magyar lehetsz,ahogy a neved is mutatja!

Punxsutawney Mormota 2016.12.18. 18:14:46

@Nagyorrú Barbi: Mi van kretén? Ennyire futja? Tudsz te jobbat is! Erre nem fognak fizetni habonyék, szerencsétlen bértroll. :D Fuss neki még egyszer!

bóvli ország jobban teljesít 2016.12.18. 19:31:37

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Hát te még mindig ruszkibérenc és bértollnok vagy? Még mindig fizet a Putyin?

Nálatok Bulgáriában már sikerült teljesen felszámolmi a liberalizmust, látja is a világ mekora nyomortelepen kell eltengetned az életedet.
Aztán nehogy meghalljuk hogy az éhezés elöl egy napon majd megszöksz a liberális Európába.

CoolKoon 2016.12.18. 20:07:28

@Sir Galahad: A magyar jogba ezt a gyakorlatot sajnos ezek a rohadékok vezették be. Lényegében meg is köszönhetné a gazdáinak ez az ökörállat, hogy más lehetősége nincs, mint a kommentek letiltása...

CoolKoon 2016.12.18. 20:10:09

@gigabursch: Épp csak a Zsóti az általad emlegetett blogokkal ellentétben maga se tud kultúrált, értelmes ember módjára nyilatkozni. Ezért meglepő, hogy a rá jellemző stílusban kommentelőket kitiltogatja a blogjáról...

CoolKoon 2016.12.18. 20:12:52

@6.Lenin: Úgy gondolod, hogy ettől a cikk kevésbé szalonképtelen? Elárulom, hogy nem....

CoolKoon 2016.12.18. 20:17:59

Amúgy most, nem sokkal a "szeretet ünnepe" előtt összehányt trollkomment-áradat is azt bizonyítja, hogy a Bayert nemcsak azért nem állítják félre, mert Fideszes haver (hiszen a Deutsch Tompikát is inkább elpaterolták Brüsszelbe), hanem azért se, mert a csürhének tetszenek az írásai. Nemcsak a tartalmuk, de a megfogalmazásuk is. Ezért nincs soha botrány a böffentéseiből.

6.Lenin 2016.12.18. 20:19:19

@CoolKoon:

Mióta szalonképes hazudni?
Vagy gondolod, hogy véletlenül maradt ki olyan részlet, ami teljesen más értelmet adna az egésznek?

CoolKoon 2016.12.18. 20:20:57

@6.Lenin: Elsősorban a megfogalmazás szalonképtelen, de látom, hogy ezt neked hiába is magyaráznám...

6.Lenin 2016.12.18. 20:24:18

@CoolKoon:

Szerintem a szándékos csúsztatás se kutya füle, de ezt neked se kell külön elmagyarázni, hiszen jól alkalmazod.

Mi az IP címem pecás? 2016.12.18. 20:33:14

Nagyon helyes, a libsik csak ne trollkodják szét a nemzeti érzelmű blogot, amely küzd a Soros által pénzelt ballibisi törekvések ellen, amelyek a multinacionális fináncoligracha karvalytőkét szolgálják ki.

J.R. Ewing 2016.12.18. 20:33:58

A büdös zsidrákok, a varga attila féle bokorarcú tetvek, ha csak egy kicsit is nem tetszik nekik egy hozzászólás, azonnal kitiltják a kommentelőt.

Mi az IP címem pecás? 2016.12.18. 20:35:11

@6.Lenin: Neked is annyi eszed van mint ey marék lepkének. Ez így még kevsébé szalonképes.

CoolKoon 2016.12.18. 20:40:13

@6.Lenin: Nem látok én semmilyen szándékos csúsztatást abban, hogy még ha több bekezdésnyit is idézel Bayer cikkjéből, akkor se lesz kevésbé alpári, primitív és úgy általában szalonképtelen. Sőt, igazából az általad beidézett részlet még csak rá is tett egy lapáttal.

6.Lenin 2016.12.18. 20:40:51

@BalIib cenzúrázók réme 19:

Közben recskázol is ,hogy ne csak lelkileg elégítsd ki magad?
Ilyenkor megnyugszik a háborgó lelked, vagy erősebbnek érzed magad?
Mert okosabbnak senki sem gondolhat ilyen bejegyzés után, vagy csak a hasonszőrűek legfeljebb.

6.Lenin 2016.12.18. 20:47:05

@CoolKoon:

Ha már magyarázkodsz, akkor legalább valami logikusabbat lökjél.
Ha valaki úgy idéz, hogy megváltoztatva az eredeti értelmét, ezzel a szöveg eredetijét elkövetőt a lehető legrosszabb színben tüntesse fel, az se éppen szalonképes, sőt...

Máskülönben leírtam a véleményem ebben a blogban, amit Bayerrel kapcsolatban gondolok. Az ettől független kérdés.
Az egyik szalonképtelen, nem menti fel a másikat, az meg egy megint más kérdés.

CoolKoon 2016.12.18. 20:50:10

@6.Lenin: Ami azt illeti, "BalIib cenzúrázók réme 19" "barátod" az előbb rátekintett a lényegre: az általad beidézett hosszabb szöveg gyakorlatilag csak ráerősít a posztban idézett részletre. Szóval még egyszer: nem látok a dologban csúsztatást...

6.Lenin 2016.12.18. 20:53:03

@CoolKoon:

Ez "természetes", hiszen nem is az a szándékod. Nyilván mást szeretnél igazolni.
Ilyenkor kit érdekelnek az apró részletek?

CoolKoon 2016.12.18. 21:02:07

@6.Lenin: Akkor mondok egy példát, hátha ezzel érthetőbb lesz: adott egy könyvtár, amelyben van két függvény. Az egyik függvény a másik rövidített változata (bár ez utóbbi eredménye kevésbé pontos). Te mintha azt állítanád, hogy a rövidebb függvény kimenete hibás lenne csak azért, mert kevésbé pontos a hosszabb függvény kimeneténél. Már miért lenne?

cardiobascuralis 2016.12.18. 21:20:53

@Karipapa01:
Baromka, elolvastam, mert ott volt a hírfolyamban, ée nem vagyok látnok, hogy előre tudjam, mekkora méretes faszságot írsz.

Aztán meg válaszoltam, hogy tudassam veled a tényt, hátha nem maradsz annyira hülye, mint amennyire vagy. De ahogy látom, reménytelen.

cardiobascuralis 2016.12.18. 21:30:52

@zaturek:
Én meg javítottam volna, hogy az improvizáció nem az angol improve (szerinte javítani, fejleszteni) szóból származik, hanem a latin improvisusból, ahol az in/im tag egy tagadó előtag, a provisus meg azt jelenti: előre látható. Azaz az improvizáció eredetileg annyit tesz: előre nem látható.
Az improve az angolban meg a latin prodesse, azaz jónak leni szóból (ahogy a proud szó is).

És ez az ember beszél kultúráról. Hogy milyen szavakkal, az megint csak érdekes kérdés.

6.Lenin 2016.12.18. 21:35:31

@CoolKoon:

1re rosszabb.
A Nap a Föld körül forog, állították régebben, de ez nem igaz, mert ennek ellenkezőjét igazolta a .....minde1.

Bayer Zsolt 1 cikkében azt írta, hogy a Nap a Föld körül forog... ezzel szándékozta megtéveszteni a .... írja CoolKoon a blogjában idézve Bayer Zs. véleményét.

atomic power 1986DucaDuca 2016.12.19. 08:11:51

A cikkíró úgy kifogásolja az újsagíró "bárdolatlan" stílusát, hogy Ő maga már a cikkének címében is alpári kifejezést használ! Gratulálok a választékos indításhoz! Csak így tovább, műveljük a szép magyar nyelvet a gyengébb nem közreműködésével!

Gyorgy Nagy 2016.12.19. 16:59:29

@Bajer Zsolt: Apád pártag volt.Nèha nézz hátra te szopos GECI!

cardiobascuralis 2016.12.19. 18:51:01

@6.Lenin:
Az ellenkezője sem igaz. A Föld a tengelye körül forog. A Nap körül kering.

6.Lenin 2016.12.19. 19:20:48

@cardiobascuralis:

Igaz, bár nem ez volt a lényege a példának.
Mind1.

gmihaly621 2016.12.20. 08:41:54

Más bloggerek is "cenzúráznak", a "hivatásosok" "merészen (szelektíven) bátor", de kommentelhetetlen odamondogatásairól nem is szólva.

Karipapa01 2016.12.21. 10:55:04

@cardiobascuralis: Ne idegeskedj, mert akkor nem éll fel a faszod!
süti beállítások módosítása